Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Strumphitza foarte frumos la socrii tai e un loc nemaipomenit ptr a uita de toate, ptr a te relaxa
Si voi doi sunteti f frumosi va potriviti de minune
Yasmi scuze am gresit am zis miscarile bebelinei gandindu-ma la Iasmina

S-a intamplat minunea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Na, ca intre timp am aruncat si pestanu' in cuptor , nu inainte de a o lasa pe Andra sa-i zica "paaaaaa peste " si acu astept cu pofta in gat sa ma strige pestele ca-i gata .

Stiam io ca am uitat ceva : am uitat sa felicit fetele care au aflat deja culoare caruciorului, sa dea D-zeu sa ramana asa cum va doriti voi . Si eu astept cu nerabdare sa aflu ce o fi. Daca data trecuta, la prima sarcina, eram ferma convinsa ca e fetita, chiar de la inceput - acum instinctul meu " de fata mare " nu-mi mai spune nimic.
Am avut 2 prezicatori care au confruntat un calendar alfat pe internet si care mi-au dat in ghioc ca-i tot fata. Acum nush sa vedem. Cred ca pe sapt aviatoare ma duc si eu la un nou eco, sa-i fac o noua pruncului .

Deja miroaseee a papaaaaa , ma duc sa balesc in fatza aragazului

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

MsBB foarte tari peripetiile tale

S-a intamplat minunea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello
Lume noua, stumpfi, super pozele! Mooama ce casuta SI eu ziceam ca livingul meu va fi mare la 50 m2 hihi...
Roooxy, sa-ti traiasca printesuca..Bravo mami...sa fie frumoasa ca tine!!!
BB_yasmi, stiam eu ca fetele sunt mai istete!!! Ma bucur ca n-are probleme cu adaptarea.Eu stiam ca in sapt 18 se intra in 5 luni. Mai ai putintel tu...Eu abia am intrat in 13...si deja am 59.
Deea, hai nu te ingrijora, incet cauta alt dr...e mica sarcina inca deci nu e nici o ingrijorare.
MsBB, bine ai revenit...imi lipseau mesajele tale!

Mie mi-e rau. incontinuu.
Miine merg la dr sa-mi citeasca analizele, sa fac eco si papanicolau. Analizele infectioasele mi le-am interpretat singura pt moment. Mi se par ok. Doamne Ajuta!

Simona, mami de baieti David si Matei si 12+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am venit de la doctor. Nu am apucat sa va citesc si nu am inca timp sa pun poze, dar o sa avem un baietel.

SUnt extrem de fericita, e sanatos, masuratorile sunt foarte bune! Pupici tuturor

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

mandreeac, felicitari... Multa sanatate !

Ally , 9+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac o sa ai un cuculet
sa va bucurati de el si sa stea in burtica pana la termen.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

MsBB, mi-ai lipsit...m-ai facut sa rad cat stau la un pahar de apa rece cu lamaie, sa imi treaca oboseala Ma dor toate cele, nu am apucat sa fac tot inca, mai am de schimbat lenjeria si sters prafu... intre timp a aparut soatza si s-a dus la veterinar sa vaccineze motanu`... maine ailalta. M-am rugat de el vreo 2 luni sa faca o programare la veterinar sa se duca sa le vaccineze si abia acum a reusit saracu` Nu mai spun ca numai un vaccin pentru una bucata matza costa 65 £ Eu de banii astia le-as face pasaport de Honolulu

Fetele multumesc de aprecieri in privinta socrilor si a lor domeniu , sincer mi-ar placea sa am si eu si sa locuiesc in asa ceva dar nu stiu frate cum as face cu curatenia ca eu mi-s terminata numai cu 3 dormitoare , un living si 3 bai si o bucatarie si o bucatica de gradina . Adevarat ca ei nu prea stau mult pe acasa, el mereu e cu afaceri prin jurul lumii si ea merge cu el sau mai sta prin Manchester la cumnatu-miu la nepoate... sau amandoi plecati nu stiu pe unde pe ce insula "pustie" sa joace golf, cand e prea frig si umed prin UK

Nu mai stiu ce voiam sa spun , neuronu` neuronu` ... scump duamna scump, in alta parte era mai "eftin"

Ahh...Andreea felicitari pentru baietel Ma ia cu emotii cand ma gandesc , saptamana viitoare o sa imi vad si eu bubulina , dar sigur nu o sa imi spuna sexul , aici abia la 20 sapt spun ceva , daca spun

BB on board!!! 10+

Mergi la inceput

mandeeac da-ne detalii, ce facea bbe, cum statea....stiu ca tu iti doreai fetita dar lasa ca si un baietel o sa fie la fel de dragalas si de frumos ca si o fetita.

Mergi la inceput

simona
hai tu cand ne zici culoarea caruciorului? cand mergi la doctor?

Mergi la inceput