Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 14
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
deci m-ai terminat ca de obicei ... tocmai am iesit dintr-o cearta si urlete pentru mancare si am zis ca daca nu ii convine sa stea nene in tarc pana se linisteste si eu sa forumesc un pic ca ma dor rau salele biata de mine ... dati si la ochiu meu link cu suede k am citit dar nu m-am prins unde e linkul Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
e pe mail.ai parola pe pm
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 [br am patit-o si noi intr-o zi,exact la fel numai ca dupa ce-a dat atacul,Praslea a venit intr-o veselie la mine (nu-ti mai spun ce urme mi-a lasat pe parchet ) si a inceput sa-mi rada-n nas |
io-te altu bey , deci sunt belea copii astia , deja ne rad in nas.
Erik e atat de satisfacut cand mananca ca incepe si imi face ochi dulci si intinde capu sa il pup intre ochi si rade in hohote cand deja incepe sa fie satul (asta nu inseamna ca ma pot opri ...) Am ajuns cu copilul asta sa radem in hohote unul de rasul celuilalt ... e nah , ca acum imi face ochi dulci si pufaie la mine sa ma duc sa il iau din tarc
alex25 spune:
Mai, nu va mai plangeti atata de copii mancacioasi, ca va trimit eu o figuranta de va iese pe nas. Noi suntem inca la stadiul de blenduit perfect, fara nici un fel de gustare ca totul se vomita daca ajunge in gura bucatele...deci, sunteti niste fericite, trust me.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui santorini Aida mami mancaciosul! Lasa ca e mi bine asa decat sa te rogi de el sa pape! Nu veniti la mare? Dana bravo pt Ana! Cred ca sigur am uitat ceva dar parca sunt din ce in ce mai rau cu memoria! de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
santo draga nu am stiut ca aveti probleme imi pare tare rau , dar sper din inima ca problemele se vor rezolva. Nu stiu inca despre ce este vorba ... of
Am fost la mare o saptamana chiar cand au fost caldurile alea infernale si am fost la plaja si dimineata si seara. Erik un disperat dupa apa si copii ... a fost in elementul lui
raluk ma gandesc in disperare la tine de cateva luni ... trebuie cumva sa vorbim .
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
deci ; eu fac asa: coc 2 ardei capia pe care apoi ii poti da prin masina de tocat, intr-o tigaie calesti in apa cu cateva picaturi de ulei 1 catel de usturoi; adaugi ardeiul capia si 2 rosii oparite, decojite si fara seminte ; apoi pui si ficateii, pui condimente: busuioc, cimbru sau ce mai vrei tu (la mine astea doua nu lipsesc), pui putina apa cat sa acopere pe jumatate ce-i in tigaie, apoi pui capacul si lasi sa fiarba 15-20 min; maruntesti dupa pofta printesei ; stiu ca pare complicat rau, dar nu e chiar asa ; e o reteta deloc extraterestra (Hepi ) ANDREI |
ie-te si o gospodina desavarsita felicitari. Eu am obosit doar citind cate trebuie sa pui in mancarica si sunt ceva de genul cand o vorba de bucatareala , degeaba a incercat dl sot sa ma educe , l-am educat eu pana la urma in felul meu adica mai bine face el de mancare cand e acasa ... sambata facem chef pt bebel si el va fi bucatarul eu am grija de bebe
diamar78 spune:
citat din mesajul lui Dana15 si daca tot ma sfatosesc Diamar ziceai de corpi cetonici in urina la David...mami, in diabet cand apar corpi cetonici in urina ii deja grav, adica omul ala nu se simte deloc bine...deci nu are cum sa aiba DZ, cu cc in urina si sa alerge voios prin curte..daca era glucoza, atunci era motiv de ingrijorare; alte cauze de cc in urina: -transpiratie excesiva -regim alimentar mai sarac in dulciuri si mai bogat in grasimi -postul prelungit (banuiesc ca nu-i cazul la el) Bea apa multa? Face pipi des? a scazut in greutate desi mananca bine? aveti pe cineva in familie cu DZ de tip 1 (aparut la varsta tanara, in adolescenta)? |
Doamna dr,
David al meu e slabut(15 kg) pt ca nu mananca bine dar nu pot sa spun ca a scazut in greutatate. Apa sa stii ca bea destul de multa, de transpirat nu prea transpira. Noi ne-am speriat pt ca mananca destul de multe dulciuri si el cum se trezeste cere dulce. Eu nu-i prea dau dar cand scapa la bunici mananca multe prostii.
I-am facut glicemia din deget, 82. Dr lui nu s-a speriat a spus sa-i repetam analizele.
Multumim de consultatie.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
ooooo aiduka quelle surprise! Dana sa nu ma certi daca nu am scris bine, dar nu mai stiu daca surpriza e feminina in franceza! ce bine imi pare sa va citesc, doamnelor. pe toate...
ah, si buna seara...
am vazut o mireasa superba si fericita. mami, ati fost fremosi, fremosi.
am vaut si pozele ralukai din Grecia si mi-au placut tare. am citit si postul pe blog si mi-a plcut si ala super tare. Alex e un grasunel frumusel.
asta apropo de bebei mancaciosi...sa nu indrazniti sa va plangeti, da? vreti sa va spun ce a mancat al meu azi? tztzi, 3 lingurite de bb de branza cu fructe, tzitzi, 3 bucatele de ficatei si restul calcat in picioare....tzitzi, o gramada de rice cookies in parc, tzitzi, inca 3 bucatele de ficatei (taiate dintr-o juma de lob) si tzitzi. Si ziua de azi NU este o exceptie. asa e el, iar eu vreau sa plec de acasa. cand zic si eu ca taci ca incepe sa manance si el ceva...se razgandeste. in schimb ar manca dovlecei fierti, azi molfaia o bucatica de varza. m-am resemnat. slab nu arata, dar nu inteleg cum.
si sa urez si eu dovleceilor minunati LA MULTI ANI! Amilici si Maria si Filip pentru ieri. sa cresteti mari si voiosi, puilor!
croco am vazut poze din concediu cu frumusetea voastra cretulina. E un copil minunat, iar voi doi parinti fericiti! sa va fie de bine.
Inca mai am de vazut muuuulte poze, dar cu o zvarluga care nu sta nici 2 secunde, e cam greu.
liliacule tu esti minunanta si distractiva ca intotdeauna. Cu plansul noaptea, nu stiu ce sa-ti zic. sunt exact in aceeasi oala, numai ca al meu mananca si se culca. imi spunea azi o prietena ca a incercat metoda controlled crying, cum fac toti englezii aici cu succes. desi dorm in aceeasi camera cu fata, au lasat-o sa planga si au mers la ea sa o mangaie, fara sa o ridice din pat din 5 in 5 minute. apoi din 10 in 10. prima seara a fost mai nasol, a doua, a marait un pik, iar in a treia a dormit 7 ore legat. mi-a spus ca nu i s-a parut foarte traumatizant pentru fetita pentru ca au fost mereu acolo sa o calmeze fara, insa, a o ridica din pat. acum eu nu stiu ce sa spun. nu am incercat si nici nu stiu daca voi incerca. daca o fac totusi, va fi dupa ce venim din Romania, cand stim ca nu mai plecam pe nicaieri si e in mediul lui. Dar nu sunt foarte convinsa pentru ca l-am vaut plangand isteric si nu mi-a placut si mi-am promis ca nu va mai plange niciodata asa.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
ie-te si o gospodina desavarsita felicitari. Eu am obosit doar citind cate trebuie sa pui in mancarica si sunt ceva de genul cand o vorba de bucatareala , degeaba a incercat dl sot sa ma educe , l-am educat eu pana la urma in felul meu adica mai bine face el de mancare cand e acasa ... sambata facem chef pt bebel si el va fi bucatarul eu am grija de bebe Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ANDREI
MangaGirl spune:
eu sunt in soc...matusa mea de 33 de ani a fost spulberata de tren azi cand venea de la parinti de la Itesti. mersese sa ia un caine sa-l duca la veterinar in Bacau. Era insarcinata, dupa multe tratamente si o extrauterina. Am alfat asta inainte sa pun copilul in cada. De soc si de ganduri, mi-a alunecat copilul si a luat un gat de apa cand s-a intins dupa o jucarie. N-a patit nimic. a vrut sa-l scot imediat si dupa 10 secunde a vrut inapoi. Dar eu nu-mi revin. cat de firava e viata asta. Vorbea la telefon si nu a observat luminile la trecere...o secunda, doua de neatentie, te costa viata.
hepi draga, imi pare tare rau ca ai trecut prin asemenea stari...le cunosc pentru ca acum vreo 3-4 luni ma dadeam singura cu capul de pereti. La 6 luni eu inca nu aveam rezultatele la sangele luat lui Aidan din calcai in prima saptamana de viata. Nu le gaseau nici doctorul de familie, nici spitalul, nici dispensarul. Eu stiind ca am intrat la hipo dupa sarcina, m-am panicat tare cand am citit pe net despre cretinism si ce se intampla daca hipotiroidia nu e detectat la sugar imediat. Apoi am fost in Romania si i-am facut analizele si mi-a venit rezultat TSH peste limita, incercuit in chenar. si cu litere mici scria cat e normal la copii peste un an, dar nu si la cei sub un an. M-am dus pe net si am gasit niste studii care spuneau ca sugarii au valori diferite.
Elle dupa ultimul meu mesaj de acum vreo 2 zile, mi-am dat seama ca pe tine uitasem sa te felicit pentru progresel Annei. Nu a fost cu rea intentie, doar ca citesc multe pagini repede, repede si mai uit.
Bia iti doresc spor.
Monis am vazut poze minunate cu buzatul tau frumos. Iarasi, din lipsa de timp, nu am apucat sa las si comentarii. Ultima poza de la mare, tu dupa 9 luni...no comment. stiu ca asa ti-e natura, deci nu-mi fac sange rau.
vik pup fetita si mamica...despre kilele mele...vrei sa-ti spun ca am editat toate pozele din album ca sa nu se vada celulita de pe coaste??? daca nu ma credeti, Luci stie, ca i le-am aratat pe alea, netaiate. intreab-o pe ea.
intrebare, intrebatoare, unde vad poze de la intalnirea liliacului cu fetele noastre de la Anglia?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
vik-cj spune:
Aida sa iti fie gura aurita...da'Isabela scoate al 6-lea dinte in 8 zile...eu scot doar idei "crete"...atat
nu stiu zau daca m-as mai incumeta la o odisee... dar never say never again.
Fetelor...enterovirusul care banutie pe la noi mi-a atacat si sotul...asa ca ma duc sa il oblojesc si sa adorm mamarutza. Sper sa fim ok pe dimineata. Noapte buna, va pup!
Liliac...distractie faina la mare!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela