Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ca sa nu mai zic ca m-am hotarat ca din oct sa incep munca. Deci...o sa fiu .

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

moi aussi, incep cu munca la uzina de pe 1 oct.
Pe Andra o plang mai tare, though.

lui Dinu Andrei (14.09)

Aoleo,numai eu raman acasa sa forumesc? nu ma lasati singura!eu ce fac in cele cateva minute cand ma slabeste fiu-meu din stransoare?

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:

Si eu sunt. Mi-am tras geamantanu' langa mine si ma uit in el ca vaca in prapastie Parca n-am chef de nimic. Si fiind prima iesire cu 2 plozi dupa mine...am senzatia ca o sa indes in trolere si-o sa trebuiasca sa stau pe capac ca sa se inchida. Deci, aplic varianta Alex la patrat.
Retete de ficatei..habar n-am...ca eu ori ii fierb inlapte sau apa, ori ii coc si dup-aia bag in haleu. Deci...clasic
Cat despre mancarici de-ale noastre vs alea de bebe, tocmai ce-am zis ca fructul interzis este delicios . Dar pana la 1 an jumate ii voi gati separat. Intre 1 an si 18 luni ii voi introduce usor condimentele. Dar noi si-asa mancam mai mult fierturi si chestii de-astea usurele asa ca nu-mi fac probleme.
Aaaa, si Radu a fost diversificat cu cartofi pai pe principiul da' i-o fi pofta!!! I-am explicat si mie mi-e pofta sa-i sparg mecla !!!

D'ale Andrei

Vremuri

cunosc chesti cu pofta....in fine,si noi tot fara prajeluri si grasimi mancam...nu cred ca i-ar face rau ,dar creierul meu e croit sa nu-i dea..

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Citat:

Citat:

Ca sa nu mai zic ca m-am hotarat ca din oct sa incep munca. Deci...o sa fiu .

D'ale Andrei

Vremuri

moi aussi, incep cu munca la uzina de pe 1 oct.
Pe Andra o plang mai tare, though.

lui Dinu Andrei (14.09)

Aoleo,numai eu raman acasa sa forumesc? nu ma lasati singura!eu ce fac in cele cateva minute cand ma slabeste fiu-meu din stransoare?

Bebe voios de mami Iulia

Stai cu mine la sueta, ca eu pana la 2 ani nu ma duc nici moarta, ca nu am de ce.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Citat:

Mama lui Uku ne scrii de pe plaiuri buzoiene sau de la vila montana?

lui Dinu Andrei (14.09)

Inca suntem la BuzauDar deabia asteptam sa ne mutam...of,meseriasii lui peste prajit fir-ar ei sa fie....

Bebe voios de mami Iulia

Adevarul este ca si noi abia asteptam. Nu stiu ce sa fac : planuri pt Craciun sau pentru Paste???

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

lui Dinu Andrei (14.09)

Inca suntem la BuzauDar deabia asteptam sa ne mutam...of,meseriasii lui peste prajit fir-ar ei sa fie....

Bebe voios de mami Iulia

Adevarul este ca si noi abia asteptam. Nu stiu ce sa fac : planuri pt Craciun sau pentru Paste???

D'ale Andrei

Vremuri

Lili,draga mea,nu conteaza!Important e ca veniti.As avea totusi o problema acum la inceput.pueti veni cu saltelele la voi ca nu prea avem mobila deocamdata..Dar parca vad ca ramane totul al stadiul de planuri...vei zice apoi ca esti la serviciu ,copil la scaoala...etc

Auzi,te mai intreb ceva.Ce madicamente iei la tine in voiaj? am divagat stiu dar chiar ma intereseaza..ptr sapt viitoare

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulia iti spun si eu ce am luat la mine, poate te ajuta. Nurofen, Panadol, Bepathen, ser fiziologic, pompita, termometru, supozitor paracetamol, novocalmin, vibrocil, debridat, hydrasec, electolyti de la humana. Sa dea Dumnezeu sa nu folositi nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

lui Dinu Andrei (14.09)

Bebe voios de mami Iulia

D'ale Andrei

Vremuri

Lili,draga mea,nu conteaza!Important e ca veniti.As avea totusi o problema acum la inceput.pueti veni cu saltelele la voi ca nu prea avem mobila deocamdata..Dar parca vad ca ramane totul al stadiul de planuri...vei zice apoi ca esti la serviciu ,copil la scaoala...etc

Auzi,te mai intreb ceva.Ce madicamente iei la tine in voiaj? am divagat stiu dar chiar ma intereseaza..ptr sapt viitoare

Bebe voios de mami Iulia

Asa, soro, zi tot ce ne trebuie. Si-asa daca tot ma duc acum la mare eram in dilema ce suvenir sa-mi iau. Acum e lumina la mine-n cap: o saltea gonflabila .
Auzi, da' linguri, furculite...de-astea ai?? Nu de alta dar am eu mai multe. De plastic Hai ca ne descurcam. Si...dupa cum ai observat, eu m-am programat in vacanta copilului. Acum na, daca e sa va fi luat bilet pe undeva, poti sa-mi lasi cheia la un vecin de incredere. Spal vasele si las curat

Acum...trecem la lucruri si mai serioase. Punga mea de medicamente e voluminoasa: panadol, ibuprofen, debridat, ketof, vibrocil, sudocream, metoclopramid, spirt+fese, fenistil, crema de popo, pulmex baby, clotrimazol, ser fiziologic, alinan baby, dentinox. Deocamdata.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Mai, ce-am pierdut legat de vik si cuptorul?? Eu stiam ca plamadeste Isabela un dintoc! Coace si mama ei ceva si io nu stiu???

Aidutz mamis, tu povestesti acolo de Radu, asa-i??? Nici vorba sa-l punem la masa cu noi ca bolul lui este neatragator iar mancarurile noastre sunt delicioase. Si nu oricum ci cu plescaituri, cu bale scurse, cu ochii pironiti si mai si zumzaie pe langa noi. E belea!!!
Nu mai zic ca intr-o zi n-am fost atenta si a dat de castronelul cu cereale al Andrei. Ala cu cioco. Avea amandoi pumnii plini si gura de nu isi putea misca limba. Statea asa cu ele si astepta sa se topeasca. Nu va zic ce poponuri de podea a dat cand i le-am confiscat

Suede ai fost miresica superba!!! Sa avetti vreme buna in Rhodos si sa va distrati maxim!!

deci m-ai terminat ca de obicei ... tocmai am iesit dintr-o cearta si urlete pentru mancare si am zis ca daca nu ii convine sa stea nene in tarc pana se linisteste si eu sa forumesc un pic ca ma dor rau salele biata de mine
... dati si la ochiu meu link cu suede k am citit dar nu m-am prins unde e linkul

Mergi la inceput

Asa, soro, zi tot ce ne trebuie. Si-asa daca tot ma duc acum la mare eram in dilema ce suvenir sa-mi iau. Acum e lumina la mine-n cap: o saltea gonflabila .
Auzi, da' linguri, furculite...de-astea ai?? Nu de alta dar am eu mai multe. De plastic Hai ca ne descurcam. Si...dupa cum ai observat, eu m-am programat in vacanta copilului. Acum na, daca e sa va fi luat bilet pe undeva, poti sa-mi lasi cheia la un vecin de incredere. Spal vasele si las curat

Acum...trecem la lucruri si mai serioase. Punga mea de medicamente e voluminoasa: panadol, ibuprofen, debridat, ketof, vibrocil, sudocream, metoclopramid, spirt+fese, fenistil, crema de popo, pulmex baby, clotrimazol, ser fiziologic, alinan baby, dentinox. Deocamdata.

D'ale Andrei

Vremuri

[/quote]

Ee,lasa ca manacm cu mana!comandam ceva pizze si gata!nu e bai...
cat despre punga ta,e serioasa da.multumesc ,speram sa nu le folosim nici noi nici voi!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulia iti spun si eu ce am luat la mine, poate te ajuta. Nurofen, Panadol, Bepathen, ser fiziologic, pompita, termometru, supozitor paracetamol, novocalmin, vibrocil, debridat, hydrasec, electolyti de la humana. Sa dea Dumnezeu sa nu folositi nimic.

multam mult, Alex

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput