Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 12
iulia0807 spune:
Buna seara din ploiosul Buzau!
Am reusit sa citesc dar n-am retinut mare lucru din motive de intreruperi muuuuuuuuuuuulte....sa vedem..
Hepi,tare ma bucur ca Maia e bine!pupam fetele ce au trecut prin momente grele.Intelegem teama.
Nela,pupam Banana ce e mai bine si mai mancacioasa!Doamne sper sa nu gresesc si sa incurc cumva...v-am pupat.spor in alegerea destinatiei perfecte de concediu.
Alex,ma bucur ca Zeina e mai bine si ca trec mucii .sanatate.
Vazut poze de pui de Techila.frumosi si tunsi ca si netunsi
Fragutza,sanatate multa,ma bucur ca esti spre bine
Aida,bine ai revenit.pupam pe Erik
Catalina,uelcam bec si pentru tine.Ce mai face Rares?
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
Ce-am mai citit nenicule?!Sa dea naiba,batrana mai sunt....
Suede,frumoasa mireasa ai fost!Casa de piatra!
Dana15,ne bucuram de interventiile tale pertinente.multumim.pupam pe Ana frantuzoaica
Vik-sanatate Mamarutei si mamei spor la treaba!
Anomis,pupam pe Dinutu care cu siguranta este un copil perefct sanatos cu un ritm mai lent doar
Uka,tu ce mai faci? cum mai esti?
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Lali,tu de ce esti pe fuga? ce pregatesti? Paulica ce face?
Mada,cu stai cu bac-ul?
Anamaria,voi la Buzau sau la capitala? ce face Alex?
Crisbebe,despre mancare puiului-eu o prgatesc separat.Si fac mancare de bebelusi-adica fara gust.poate gresesc dar cred ca are toata viata inainte sa manace sare,piper,etc-condimente...nu cred ca aduc ceva aport si apoi ei chiar nu cunosc gusturile.important e sa le dam ce e necesar organismului lor in formare si dezvoltare Idei de mamica batrana ,asa-i?
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Mai,eu iar is singura aici?cum naiba se nimereste? sau fugiti la aparitia mea?ca plec acus!
Bebe voios de mami Iulia
alex25 spune:
Eu sunt si te citesc cu mare interes...dar n-am nika de zis.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Da' ia zi sincer...este mancacios??? Si daca tot bagi o sarba de bucurie...auzi, o incantatie pentru somn nu stii??? Ca daca o sa doarma si-al meu o data pana la 6:30 fara sa se trezeasca atunci zau ca ma imbat . Hai ca iar mi-am amintit ce ma doare pe mine (nu ca as fi uitat vreo clipa ) Eu cred ca plodul meu este nefericit ca o tine numai intr-o miorlaiala din momentul in care adoarme pana dimineata. M-am cam saturat. Nici nu vrea, nici apa, nici leganat, nici dintii nu-l dor ca i-au iesit cu totii, nici sa-i cant (cu toate ca-s afoana), nici sa-l mangai, nici sa...nimic. Se dezmeticeste daca dau drumu la TV cu sonor!! Dar nu e numai el si cu mine-n casa Ce ma fac dupa ce incepe Andra scoala??? O sa se trezeasca fata mea nauca . Ca sa nu mai zic ca m-am hotarat ca din oct sa incep munca. Deci...o sa fiu . Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Da Dinu e foarte mancacios: ar manca orice, papuci, telecomanda, carucior de cumparaturi de la cora, cutii de creme de fata, marginea cazii, orice. Da io nu-l las, ca i se depun, asa-i?
cat despre incantatii, draga mea suntem in aceeasi barca . Cand o gasesti sa mi-o spui si mie ca in fiecare noapte de la 6 luni incoace avem treziri peste treziri nocturne.
Am zis ca-s dintii, are 8 si acum ii ies 2 masele, bine hai fie, da sigur dupa ce ies alea mai vin altele, ca deh, cupilu' e perfct, cu toti dintii in gura.
noi mergem la 2 mai, nu stiu daca reusesc si mamaia sa o vedem, daca e urat afara, sigur ajungem.
Crissule, asa e si al meu cateodata, cleios, nu ar face nimic. Da ma razbun eu cu prima ocazie de cumparaturi pe cardul lui
Mama lui Uku ne scrii de pe plaiuri buzoiene sau de la vila montana?
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui alex25 Eu sunt si te citesc cu mare interes...dar n-am nika de zis. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Aha,bine macar ca ma citeste cinevate pup.ti-au iesit ficateii sau nu i-ai pregatit inca?Eu ii fac tot asa fierti in lapte si cu piure
Bebe voios de mami Iulia
anomis28 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ca sa nu mai zic ca m-am hotarat ca din oct sa incep munca. Deci...o sa fiu . Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
moi aussi, incep cu munca la uzina de pe 1 oct.
Pe Andra o plang mai tare, though.
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui anomis28 Mama lui Uku ne scrii de pe plaiuri buzoiene sau de la vila montana? lui Dinu Andrei (14.09) |
Inca suntem la BuzauDar deabia asteptam sa ne mutam...of,meseriasii lui peste prajit fir-ar ei sa fie....
Bebe voios de mami Iulia
liliac1 spune:
Si eu sunt. Mi-am tras geamantanu' langa mine si ma uit in el ca vaca in prapastie Parca n-am chef de nimic. Si fiind prima iesire cu 2 plozi dupa mine...am senzatia ca o sa indes in trolere si-o sa trebuiasca sa stau pe capac ca sa se inchida. Deci, aplic varianta Alex la patrat.
Retete de ficatei..habar n-am...ca eu ori ii fierb inlapte sau apa, ori ii coc si dup-aia bag in haleu. Deci...clasic
Cat despre mancarici de-ale noastre vs alea de bebe, tocmai ce-am zis ca fructul interzis este delicios . Dar pana la 1 an jumate ii voi gati separat. Intre 1 an si 18 luni ii voi introduce usor condimentele. Dar noi si-asa mancam mai mult fierturi si chestii de-astea usurele asa ca nu-mi fac probleme.
Aaaa, si Radu a fost diversificat cu cartofi pai pe principiul da' i-o fi pofta!!! I-am explicat ca si mie mi-e pofta sa-i sparg mecla !!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri