Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Aida ceva poze cu mandrul nu primim si noi?
Selen pe unde umbli mami?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
Alex, ce face Zeinuca, a adormit ? de fapt, ce-i cu tine la ora asta aici? sau nu mai esti?
ANDREI
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei Alex, ce face Zeinuca, a adormit ? de fapt, ce-i cu tine la ora asta aici? sau nu mai esti? ANDREI |
Chiar ma pregateam sa va urez noapte buna.
Zeinuca a facut baitza, a papat laptic si s-a bagat la somnic. E mai bine cu mucisorii, dar nu respira decat pe gura, si din cauza asta papa mai greu....vedem noi cum scapam si de asta.
Andrei ce nazbatii mai face? Sau tot bibelou de cuminte e?
Gata, acum v-am pupat...somn usor sa aveti.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
aveti cateva poze mai noi, daca intereseaza pe cineva, sau mai bine zis, daca are timp cineva!!!!
ANDREI
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Chiar ma pregateam sa va urez noapte buna. Zeinuca a facut baitza, a papat laptic si s-a bagat la somnic. E mai bine cu mucisorii, dar nu respira decat pe gura, si din cauza asta papa mai greu....vedem noi cum scapam si de asta. Andrei ce nazbatii mai face? Sau tot bibelou de cuminte e? Gata, acum v-am pupat...somn usor sa aveti. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
de unde atata bibelou, ca are dublu duracell; sincer mzi zic sar-mana cu tarcul ca mai sta pe acolo, apoi mers prin casa de manuta, apoi vrea busilind, sa ajunga unde vrea el, apoi vrea sa ne jucam cu mingea, dupa care e pur si simplu innebunit, nimic nu-i place mai mult decat mingea, sau mingiile, de marimi si culori diferite; dar nu prea m,ai vrea sa plece singurel la plimbare, ba mai nou, daca il strig sa vina la mine, se lasa usurel in fund si vine busiland
ANDREI
mamideandrei spune:
va pup si eu de noapte buna, ma retrag ca-mi curg ochii pe tastatura! o noapte linistita sa aveti!
ANDREI
crissbebe spune:
Gata v-ati retras toate in glorie la nani?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
anomis28 spune:
io-s pe aici ma beleuzesc la poze cu dovlecei scumpi
mneavoastra? cu ce va mai umpleti timpul? (ma refer la Alex, stii da?)
selen80 spune:
Alex tocmai ce va alergam pe aici, am limba de-un cot
am reusit intr-un final sa citesc tot, dar sper ca ma mai amanati cu raspunsurile pana maine
dupa ce ca lipsisem 3 zile, am fost si luni plecati de acasa mai toata ziua, si azi la fel....am fost la vaccinuri, le-am facut pe amandoua odata, infanrix si priorix....sa va mai povestesc cum a plans a mea??! dar nu de la vaccinuri neaparat, a inceput de cum s-a apropiat dr de ea si a terminat exact cand am iesit din cabinet....in 5 minute a adormit in masina si inca suspina in somn...nici nu-mi dau seama daca au durut-o intepaturile, pt ca ea deja urla atunci...n-am reusit nici s-o cantarim, n-a prea vazut dr nici in gatut nimic...a fost total isterica, n-am pomenit asa ceva
asta dupa ce in sala de asteptare fusese in mare verva, vorbea cu un bebelus mai mic, s-a jucat cu un baietel mai mare (care i=a pupat si manuta ), s-a tot plimbat de colo colo.....tare mi-e ca asa va fi mereu la dr, chit ca-i face ceva dureros sau doar o controleaza
povesti mai multe maine, am si o multime de poze de vazut, sper sa reusesc....
noapte buna!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madalina84 spune:
MANGA imi pare tare rau de matusa ta ,am vazut stirea la televizor si ma gandeam cat de cruda poate sa fie viata si cu un bebe in burtica.Condoleante
AIDA ce ma bucur sa te mai citesc,cum mai sunteti voi?am citit ca ai un bebe papacios
Am citit tot dar nu mai scriu acum ca sunt obosita,ma bag la somn ca maine la 6 jumate sunt in picioare ca ma duc la bac
Va sa aveti o noapte linistita