Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Am citit tot dar nu mai scriu acum ca sunt obosita,ma bag la somn ca maine la 6 jumate sunt in picioare ca ma duc la bac
Va sa aveti o noapte linistita

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

BAFTA BAFTA BAFTA!!!
tinem pumnii stransi

Hai Doamne Ajuta! (asa ziceam io inainte sa intru la un examen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Anomis..noi suntem toata ziua calare unul pe celalat..jucam fotbal,ne plimbam prin casa de manuta,rasturnam tot timpul cosul cu jucarii doar ca sa am ce strange...chestii din astea...
Roade toata ziua la telecomanda,telefoane..tot ce prinde in mana...mai ales laptop-ul..Doamne cand il vede...ii se lumineaza complet fata si incepe sa tipe de fericire..
I-am cumparat zilele astea o jucarie de la fisher price care vezi doamne sa-l incante..cu lumini,alfabet,muzica...ciuciu...nici nu o baga in seama..in schimb daca merg cu el undeva si vede vreo mingieeee....urla si nu mai vrea sa plece de acolo pana nu i-o iau..adevarul e ca l-am rasfatat cam mult si acum se vad rezultatele..o sa am de furca cu el nu gluma...

Voi? Cum sunteti?

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mada BAFTA multa maine...sunt sigura ca totul va fi bine...cineva acolo sus te iubeste...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragele mele

sa va spun ce am patit azi in parc ..

o fetita a muscat-o pe anna de mana, rau .. eu i-am scos mana din dintii ei si i-am spus ca nu e frumos, ca o doare etc .. la care vine bunica-su si-mi zice .. "pai ce faceti doamna, de ce nu va paziti copilul, veniti in parc sa va uitati dupa pasari" .... wtf??!! am crezut ca nu aud bine .. normal ca am explodat, nu i-am vorbit urat, insa, i-am zis ca fetita e prost-crescuta, rasfatata si ca trebuie s-o pedepseasca ptr astfel de fapte .. nuu, el a luat-o in brate si-a pupat-o ... auziti, sunt eu nebuna?? pai eu vin in parc sa-mi pazesc copilul de alti copii, suntem in jungla sau unde ... nu mai pot de nerviiiii ... oricum, fetita asta e tare rea .. musca si bate copiii (si eva a cazut in mainile ei), le strica jucariile (daca nu-i da vreun copil o jucarie, o ia si o tranteste de pamant) .. ce sa fac? s-o ocolesc sau sa-mi invat copiii sa-i intoarca "atentiile"??

revin .. ma duc sa citesc din urma.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

ha, tare ocupati sunteti

si la noi e cam la fel doar ca nu il intereseaza deloc jucariile, si are multe multe (lu' masa ii plac tare si ii tot cumpara, chiar daca el nu solicita).
Azi s-a jucat si s-a amuzat teribil cu o cutie de crema de maini, apoi a sortat niste haine in dulap, si in dulapul lui si la mami in dulap.

Mai rupe o frunza la floare (una avem si noi in casa si pe aia ar calari-o non stop. Din alte 'jucarii de mare interes enumar incarcatorul de tel. nu conteaza ce tel, incarcator sa fie ca trebui musai studiat/ gustat/ plimbat dintr-o mana in alta si tras dupa el prin casa.

Are o carte 3D cu sunete si ii e frica tare de ea dar tot se invarte in jurul ei, isi face curaj sa deschida si cand incep alea din carte sa urle (e despre animalele din safari) incepe si el sa urle de frica.

Azi am experimentat mersul de la masina pana in casa pe jos tinut doar de manutza (mi-a rupt shalele) si e tare mandru de el si perfomanta lui. si eu de asemenea, iar spatele meu are petrecere in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Manga , imi pare rau mami de asa veste trista.....extraordinar de trista!Sarcina a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, pana sa apara Ama evident si nici macar nu mi pot imagina cum e sa suferi sau si mai rau sa mori in culmea fericirii.

Ellenuta nu imi vine sa cred ce spui!cum ar zice techila ce uameni dle,ce uameni!asta ca sa mai destind un pic, dar e tragic sincer!

Luto, Uka pe unde umblati mami!???

Mada multa bafta maine!

Liliacule drum bun si vreme cat se poate de buna!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna dragele mele

sa va spun ce am patit azi in parc ..

o fetita a muscat-o pe anna de mana, rau .. eu i-am scos mana din dintii ei si i-am spus ca nu e frumos, ca o doare etc .. la care vine bunica-su si-mi zice .. "pai ce faceti doamna, de ce nu va paziti copilul, veniti in parc sa va uitati dupa pasari" .... wtf??!! am crezut ca nu aud bine .. normal ca am explodat, nu i-am vorbit urat, insa, i-am zis ca fetita e prost-crescuta, rasfatata si ca trebuie s-o pedepseasca ptr astfel de fapte .. nuu, el a luat-o in brate si-a pupat-o ... auziti, sunt eu nebuna?? pai eu vin in parc sa-mi pazesc copilul de alti copii, suntem in jungla sau unde ... nu mai pot de nerviiiii ... oricum, fetita asta e tare rea .. musca si bate copiii (si eva a cazut in mainile ei), le strica jucariile (daca nu-i da vreun copil o jucarie, o ia si o tranteste de pamant) .. ce sa fac? s-o ocolesc sau sa-mi invat copiii sa-i intoarca "atentiile"??

revin .. ma duc sa citesc din urma.

papa bun
bio bebe

of Doamne, mare ti-e gradina (stii ca se mai zice ca nu toti ar trebui sa faca copii).
Nasol. eu in situatiile aste mi-as invata copii sa incerce sa ocoleasca astfel de copii si daca nu au pe unde (sa ocoleasca) atunci in mod sigur sa se apere.
te cu drag

Mergi la inceput

bia sa incep cu niste pupici ! cert e ca nu prea am avut timp de stat pe aici .. probabil d-aia nu am raspuns, shame on me! bine ati revenit acasa!! desi bucurestiul asta e infect .. ce mi-ar placea sa traiesc intr-un oras aerisit, curat si nepoluat ..

croco da, erau ai mei cu eva in cora. i-a "tarat" acolo caci i-a spus o fetita din parc ca de acolo si-a luat oja ptr copii .. si eva a bagat la cap si nu au mai scapat ai mei de gura ei, au facut drumul in cora sa-i ia cosmetice domnisoarei ..

mada esti o scumpa!!

monikus te pup, mami!

santo sunt sigura ca totul va fi ok!

suede ce super ati petrecut la nunta!! distractie placuta in rhodos!

anomis saru-mana .. vacanta is over, nu mai plecam pe nicaieri. avem un gand sa plecam undeva departe (in 2) in martie-aprilie, sa vedem daca ne iese ..

sabina ce frumos povestesti tu despre lisa si erika .. ai doua papusele minunate!

mamideandrei felicitari pentru progresele lui andrei .. e minunat sa vezi cum zi de zi mai invata ceva, nu?

lali tare draguta esti! nu m-a suparat nimeni, eu m-am suparat pe mine ca sunt draguta cu cine nu trebuie .. super pozutele cu cei doi flacai la plaja! in poza cu sepcutele de mariner pe cap, sunt dementiali!

alex da, eu ii fac ROR-ul.

revin ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Maria sincere condoleante.

eu pur si simplu refuz sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri pana cand vine o veste ca asta si ma aduce la realitate
imi pare foarte foarte rau

Mergi la inceput

dana of nu-mi aminti de loto .. eu si sotz avem o verianta pe care o jucam mereu .. numai duminica trecut, nu am jucat-o ... si au iesit 4 din numerele noastre .. .. stai linistita, nu tu m-ai suparat .. imi esti tare draga, stii, nu?

liliaco vacanta placuta! sa fie cuminti piticii si sa va lase sa va odihniti!! hai ca poate ii prieste lui radulescu in deplasare .. pupi

manga imi pare tare tare rau pentru matusa ta .. condoleante!

mada BAAAAAAAAAAAAFTAAAAAAAAAAAAAAA!!

ma duc sa vizionez pozele de pe mail ... asta daca o culc inapoi pe anna caci urlaaaa ..

pupici

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput