Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mangulici M-am cutremurat Sunt fara cuvinte...

Elle stii f bine ca in parc se pot petrece astfel de lucruri oricand. Important este ca tu sa reactionezi echilibrat.
Acum iti spun cum am procedat eu cu Andra: pur si simplu am invatat-o sa ii ocoleasca pe batausi. Noi avem un loc de joaca unde mergem frecvent. Aveam si cativa copii obraznici care veneau. De fiecare data cand voiau sa interactioneze cu ceilalti copii erau exclusi. Atat de cei mici cat si de parinti La modul elegant. Incetul cu incetul s-au separat. Asa mi se pare mie normal. Altii isi invata copiii sa le-o plateasca cu aceeasi moneda. Nu stiu sa-ti zic care este varinata buna.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

suede minunata nunta!! ai fost o mireasa superba, iar flacaul tau un dulce si un scump!! asteptam mai multe pozici, da? nu ne lasi cu ochii in soare.

techiluto pup cheliosii mici de scumpi! ce party super au avut!! si ce de jucarele au in curte .. minunat!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sar-mana fetelor pentru sfaturi!!

liliaco pai sa stii ca majoritatea copiilor nu vor sa se joace cu ea caci stiu ce-i poate pielea (desi are numai 2 ani) .. ea vine, se invarte, insa, i se da cu ignore .. dar se tine ca scaiul numai sa-i altoiasca pe altii si sa le strice jucariile. eu pe eva asa am invatat-o .. sa nu se mai joace cu/ si sa ocoleasca "elementele" negative si uite ca desi sta departe, tot si-o mai ia ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

manga draga sincere condoleante e greu de imaginat asa o moarte stupida nici nu vreau sa imi imaginez ce este la voi in familie acum

ellenutzo normal ca tu esti de vina ca nu mergi in parc kamikaze si gata de aparare contra ... jiiiiz ce oameni mai , in ce secol traiesc astia?

Am citit tot si vazut poze la greu , e mare invalmaseala la mine in minte acum si zau daca mai fac vreo legatura ma duc sa bag niste somn iv ca imi e sa nu se scurt-circuiteze ceva ... sa vad acum si cand se lipesc ochii ca dimineata cand incepe avalansa de pufaieli si sfornairi si apoi rasete si apoi chiuieli scurte si ascutite si daca nici dupa asta nu ma ridic sa il iau tipete prelungite cu bombaneli si 'injuraturi' asezonate ...

... si da , sigur as face cu nervii daca bebe nu ar manca . Imi imaginez cat de greu trebuie sa fie . mamici scumpici si bebelusi frumosi si pufosi si mai ales la muciosi sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alo,alo,ce-i aici ma! Cum dispar nitel din peisaj aveti tastarnita! Foarte bine,foarte bine,asa va vreau!

Aida eu cu tine suntem ca vedeta cu fanul infocat ,tu nu ma stii dar eu te stiu ,te imbratisez si ma minunez de unde atata voie-buna la un om atat de incercat. Si imi raspund tot eu :din sufletul bun. cred ca al meu e negru tare ca numai voie-buna nu razbate din vorbele mele
Alex am citit si eu cate ceva despre acest vaccin,si sunt multe pareri controversate,nimeni nu a reusit sa afirme 100 la% ca ROR ar fi cauza autismului,dar cu siguranta a provocat cateva cazuri.Din pacate fara aceste vaccinari nu este primit copilul la gradinita,asa ca eu cred ca il vom face si noi,nu am vb inca cu dr-ita.
Mada bafta muuulta la examen .
Ellenuta ,voiam sa scriu mai mult dar mi-am muscat degetelele si am dat doar pup .

MAnga
Revin,m-am senilizat si nu imi mai amintesc nimic fara notite

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata!Poftiti la o cafea
Manga condoleante pentru matusa ta.
Aida ma bucur ca ai aparut. Deci bebe este mancaciosa ce fericire.
Elle din pacate unii nu isi educa copilasii. Oricum nu este copilul de vina ci parintii, bunicii care nu doresc sa il invete ce trebuie, nu este normal sa muste alti copilasi.
Mada bafta la examene.
Iulia nu am mai dat nici un semn de viata, suntem in continuare la buzau nu am apucat sa plecam cel mic mi-a facut rosu in gat de sambata iar eu sunt racita tun. Sper sa isi revina spre sfarsitul saptamanii. Te cred ca ai o perioada grea in fine se apropie si mutarea voastra.
Mamideandrei am vazut si comentat pozele, baietul iti seamana cel putin la ochisori din cate am vazut eu.
Alex a facut rosu in gat dar am mers din timp la medic. Sambata de dimineata avea 38.1 si nimic nu vroia sa manance (nici macar lapte). I-am spus puturosului meu de sot binenteles ca a urmat ca de obicei replica te panichezi degeaba, i-am promis ca il strang de ceva daca nu ma duce la urgente. Acoll l-a vazut un medic diagnostic rosu in gat tratament suntem k de ieri halim bine. Sotului i-a ramas bataia promisa ca se pare nu suntem pe aceiasi lungime de unda ca si parinti, unul e panicat celalt nesimtitor si mai putin implicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata

Cred ca ne-am "molipsit" si noi cu roseola
Ieri i-au aparut niste bubite pe el ,in zona pampersului si cateva pe maini si picioare.Mi-a facut si febra ieri dar sub 39.Azi nopate iar cu febra dar am scazut-o cu supozitor si sosete cu apa si otet.
Sa vedem dupa ce se trezeste cum o fi..oricum mergem la 10 la dr .
Din cate am inteles de la voi,bubitele apar dupa zilele cu febra. El n-a avut decat ieri si azi noapte.Plus ca as putea s-o pun si pe seama unui dinte care sta sa iasa.
Nu prea se potrivesc simptomele dar vedem noi azi ce zice si dr.
M-am mai gandit ca o fi o iritatatie de la pampers,ieri am desfacut baxul de dimi si dupa-aia i-au aparut.
E doar putin marait,in rest alte simptome nu are...

Mada,bafta la bac!

Elle,Doamne,ce oameni...si eu zic sa dai cu ignorol.Pup fetele

Maria...groaznic....condoleante familiei

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

La Multi Ani Raisa Maria!

Multa,multa sanatate iti doresc,tot binele din lume si sa le aduci parintilor numai bucurii!

O asteptam pe mami sa mai intre,sa ne spuna cum sunteti

La Multi Ani Theodora Ioana!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI RAISA MARIA

LA MULTI ANI THEODORA IOANA

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Va invit la o fierbinte, ca la frigul de afara se cere.

Mada multa BAFTA!!!

Anamaria multa sanatate, sa va faceti bie repede, cat despre sotz, ei sunt o specie aparte, asa ca nu iti face griji, nu esti singura.

Maria condoleante.

Elle mie imi crapa capul cand aud astfel de replici de la oamenii maturi. Ei, daca cu copilul nu pot reactiona urat, cand aud astfel de aberatii nu ma pot abtine si apostrofez rau de tot. Pai ce mama naibii sa invete bietul copil cu asemenea animale de parinti/bunici in jurul lui. Si eu as invata copilul sa evite astfel de parteneri de joaca, insa cu insotitorul ar fi alta mancare de peste.

Mary si voua va doresc insanatosire grabnica, orice ar fi.

Selen noi te asteptam, nu plecam nicaieri. Tare rau imi pare sa aud ca papusica a avut ceva cu dr, dar se intampla sa stii, poate data viitoare nu vamai fi la fel. Sa ne zici si noua daca ati avut ceva reactii supa vaccin.

Astazi voi fi mai mult plecata, asa ca va doresc de pe acum o zi minunata, ne auzim mai pe seara.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput