Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
La multi ani
Bogdan de babylina
Erika, migdalata noastra dulce de SabinaY (fosta Devylla)
David de andreeaiosif
Andrei Serban, zis Bubu de Roxana_G!
Tot ce e mai bun pe lume pentru voi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babylina uff....noi avem 39.2. Dupa nurofen la o jumatate de ora avea 39.0.Sper sa scada si sa nu mai revina asa mare.... |
Sanatate multa, multa.
Mai bine incerci cu un novocalmin supozitor, scade febra imediat.Nurofenul e cam apa de ploaie la asa temperatura.
Mami sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos, drept ca bradul si sa va faca mandri de realizarile lui.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Pana revin cu povesti, v-am trimis spre delectare pe mail-ul comun, pozici cu doi nazdravani! ![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
si io vreau. si Maruntescu vrea. (stiu ca stiai |
Si eu, si eu. (Imi agit si mana cat timp e sus, daaa?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, dar are ceva solicitari Tudor! |
Rox, sunt atat de obosita ca sa ma pici cu ceara si nu stiu la ce te referi!
cecilia L spune:
babylina sanatate multa puiului, cam mare febra, alte simtome?
Doamna C, eu nu vreu ocupi locul pe bancuta, mai bine sa o lasi libera ca suntem multe amatoare anul acesta. Inteleg ca de maine sunteti gradinarese,
si multa bafta, sa va acomodati repede si fara probleme.
...ce inghesuiala o sa fie pe bancuta din 13 sept.....hihi, ma apuca groaza, baiatul meu gradinar....ce repede a trecut timpul![]()
Erina, concediu placut.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
kriss79 spune:
La multi anisori Andrei, Bogdan, Erika si David!! sa cresteti sanatosi si norocosi!
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
luy spune:
babylina, hai mai, pai asa sarbatoriti voi ? Asta nu-mi place... Sanatate multa, sa nu fie nimic grav ! Si eu recomand supozitorul cu Novocalmin la febra peste 39. Va tinem pumnii, sa reveniti cu vesti bune !
Erina, se rezolva, stai linistita. Spor la facut bagaje ! Pupam frumoasa !
carpatina - fii barbata ! 
Am aranjat si pt animator, o sa vina Alba ca Zapada de la ora 11 si o sa stea 1 ora si jumatate ( acu' daca a zis si Mandarinutza ca vine ne permitem
). O sa-i picteze, sa le faca animalute din baloane, chestii de-astea 'soft'. Sa nu sperie copiii, ca mai sunt si de-astia sensibilosi ca Maria mea ![]()
Il sun azi si pe nenea cu filmatul.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
babylina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Sanatate multa, multa. Mai bine incerci cu un novocalmin supozitor, scade febra imediat.Nurofenul e cam apa de ploaie la asa temperatura. Mami sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos, drept ca bradul si sa va faca mandri de realizarile lui. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREIcum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC |
Multumim frumos!.

O sa incerc cu novocalmin de acum inainte .Deocamdata a scazut febra.
babylina spune:
| citat din mesajul lui cecilia L babylina sanatate multa puiului, cam mare febra, alte simtome? Doamna C, eu nu vreu ocupi locul pe bancuta, mai bine sa o lasi libera ca suntem multe amatoare anul acesta. Inteleg ca de maine sunteti gradinarese, si multa bafta, sa va acomodati repede si fara probleme....ce inghesuiala o sa fie pe bancuta din 13 sept.....hihi, ma apuca groaza, baiatul meu gradinar....ce repede a trecut timpul Erina, concediu placut. Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Multumim frumos!
A avut doua scaune moi dimineatza . I-am dat enterol.In rest nu tuseste si nu are rosu in gat.
Din cate stiu eu trebuie sa ii dau inca de 2 ori nurofen azi.

Dupa nurofen la o jumatate de ora avea 39.0.