Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

babylina, hai mai, pai asa sarbatoriti voi ? Asta nu-mi place... Sanatate multa, sa nu fie nimic grav ! Si eu recomand supozitorul cu Novocalmin la febra peste 39. Va tinem pumnii, sa reveniti cu vesti bune !

Erina, se rezolva, stai linistita. Spor la facut bagaje ! Pupam frumoasa !

carpatina - fii barbata !

Am aranjat si pt animator, o sa vina Alba ca Zapada de la ora 11 si o sa stea 1 ora si jumatate ( acu' daca a zis si Mandarinutza ca vine ne permitem ). O sa-i picteze, sa le faca animalute din baloane, chestii de-astea 'soft'. Sa nu sperie copiii, ca mai sunt si de-astia sensibilosi ca Maria mea

Il sun azi si pe nenea cu filmatul.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Asa se pare. Deocamdata a scazut bine febra si a mancat. E vioi, nu are semn de boala.In afara de 2 scaune moi dimineata.
Si cand avea 39 era la fel de activ.
Sper sa fie un episod de febra izolat.
O sa iau novocalmin supozitoare sa fie in casa. Hmm...acum realizez ca varianta cu supozitorul e cam dificila pentru ca nu accepta supozitoarele, de cand a fost constipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

babylina, nurofen la 8 h, si cel mai bine supozitor in casa, asa cum ti-au zis fetele cu febra asa mare nu este de joaca, mai ales noaptea....accepta el pana la urma si supozitor.Sa dea DD sa nu fie nimic, poate o indigestie,ma gandesc la scaunele moi.....sanatate multa.

Luy, Cristi o sa fie foarte fericit pt Alba ca zapada, este mare fan....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani, avem azi sarabatoriti dragi!
printesa japoneza, voluntara si sensibila, desteapta si creativa!

Sabinutza, sa-ti traiasca Erika!

Andrei de mami Rox, sa traiesti si sa o convingi pe mama ta ca si tu esti artist, nu numai sorella sarbatorita ieri :)
Bogdan , sa te faci repede sanatos!la multi ani frumosi, baiat deosebit!
babylina, nurofen alternat cu panadol, din 4 in 4 ore.(deci vor fi la 8 ore ambele) fara supozitor la scaun moale.

la multi ani lui David, cu drag!

doamna Andreea de la Ploiesti, deci nasti de ziua lu fimiu? :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

In primul rand la multi ani sarbatoritilor de azi si tuturor de pana acum. Imi pare rau ca nu am putut intra sa va salut in fiecare zi. Si pregatirile pt petrecere sa vin si eu macar cu o foto am ratat.
Am ajuns si noi acasa azi noapte. V-am mai citit si din tara insa mai pe sarite.
Acum vin cu o rugaminte la voi. As vrea un sfat, un ajutor intr-o problema de alaptare (Sabina, am vazut ca esti pe faza poate iti dai cu parerea)
La o saptamana de camd am ajuns in tara am facut o criza urata de spasmofilie.Am facut apoi analize, am fost la doctor, tratament. Acum ma gandesc serios sa o intarc pe Nicole. Visam mult macar un an sa o alaptez...si chiar mai mult, insa in momentul asta trebuie sa ma gandesc si la mine. Nu as vrea sa o intarc brusc...as incerca treptat. Insa ea biberonul nu il accepta decat cu apa. Gusta, si daca e altceva refuza. Am incercat cu un lapte formula in tara si prima data i-a placut, a baut cam 30 ml...apoi deloc deloc. Ce as putea face in momentul asta? Ce metode ar mai fi? De era putin mai mare zic eu ca era ok sa inlocuiesc laptele cu iaurturi, branzeturi. Insa la varsta asta ma gandesc ca mai are nevoie de lapte. Orice sfat e binevenit si va multumesc infinit pt ajutor.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani fericiti pentru toti copilasii de 3 ani care si-au serbat zilele de nastere zilele astea.
sunt ocupata maxim, n-am timp de nimic,pe Adi l-am dus la mama pana vineri ca altfel nu mai faceam fata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Multumim frumos pentru urari.
Sarbatoritul iar a facut temperatura si tot 39. Deocamdata i-am dat tot Nurofen , daca nu cedeaza ii dau peste 4 ore Panadolul. In rest este vioi, se joaca. Imi spune doar ca are " fasole in gat". Cred ca il doare in gat, ca nici tort nu a mancat. S-a distrat tot stangand lumanarea de pe tort da de mancat nu a mancat
Si pediatra este dupa amiaza. O sa o chem acasa maine dimineata ( ma taxeaza dublu cand vine acasa, dar nu asta conteaza acum).
mai bag si un arsenal de babesti , adica sosete cu otet de trandafiri .
Nu poate fi de la rece pentru ca el bea de mic direct din frigider si nu am avut probleme.
Vedem cum va fi in noaptea asta si maine o sa il vada pediatra.
Multumim pentru urari si pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

doamna Andreea de la Ploiesti, deci nasti de ziua lu fimiu?

Da, da, da.... ca zic astrele ca e de bine. Gheorghe doar o dovedeste...

Andreea, cu (AMR 6 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Doamna C, eu nu vreu ocupi locul pe bancuta,

Cecilio.. eu nu ocup locul pe bancuta... eu sunt proprietara ei

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina
. O sa o chem acasa maine dimineata ( ma taxeaza dublu cand vine acasa, dar nu asta conteaza acum).
mai bag si un arsenal de babesti , adica sosete cu otet de trandafiri .

Nu cred ca daca o chemi dimineata o sa fie altfel decat daca mergi dupa-amiaza la cabinet...

Problemele de care vorbeai erau cele de sanatate? Care sper ca s-au rezolvat cu bine...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Andreea, numai bine sa astepte baietelul din burtica pina dupa 6 septembrie ca sa ai linistea si confortul de a naste cu medicul tau! Imbratisari!

Multumesc mult de ganduri bune, daca sta frumos pana pe 6, atunci pe 6 il scot la soare... tot natural ca si pe Vladi.

Andreea, cu (AMR 6 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput