Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Aniast, stai cuminte acasica si asteapta sa se intoarca dr. tau, asa o sa fi mai linistita....desi, tare mi-as fi dorit sa ne vedem, imi este dor de Dadi.

Stau cuminte foc: Maine merg sa-i caut cadou lui Vladi, joi merg sa organizez sala unde-l voi serba, vineri merg la coafor sa ma vopsesc/aranjez putin si dupa amiaza petrecem iar sambata... iar ma bate un gand de party ca am citit referinte bune despre dr Rotaru (cel caruia m-a lasat in grija prof Vladareanu) si am prins curaj. Ma mai gandesc. Oricum, la cata treaba mai am, bb2 simte ca-i mai liniste in burtica si o sa stea acolo...
Si noua ne e dor de voi, stai sa nasc eu si organizam o mini intalnire.... poate la Baby Expo. (Acum nu ne mai numim Dadi ci "Vadimil Contantin"

Andreea, cu (AMR 6 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

carpatina, te-am prins ca nu dormi... Ia lasa bancuta aia si pentru altii ca si Vladi se gradinareste in scurta vreme... N-as vrea sa ma asez pe bancuta dar pentru orice eventualitate...

Andreea, cu (AMR 6 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
Si pregatirile pt petrecere sa vin si eu macar cu o foto am ratat.

Pai parca ziua Z era miercuri. Deci ai mai avea un pic de vreme
Sper ca sunteti bine cu totii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

carpatina, te-am prins ca nu dormi... Ia lasa bancuta aia si pentru altii ca si Vladi se gradinareste in scurta vreme... N-as vrea sa ma asez pe bancuta dar pentru orice eventualitate...

Iti pastrez un loc langa mine?

Oricum, intalnirea de azi cu madam mi-a mai luat din temeri.. mi-a placut tare de ea... si cred ca are personalitatea potrivita cu personalitatea Ioanei. Si cu a mea de altfel... era singura (din 4 madame) care deja pregatise tot pentru maine.. pana si numele copiilor la rafturile lor era afisat...

=====================

Mergi la inceput

Roxana, merci de gand!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erika de mami Devylla

Andrei Serban de mami Rox

Bogdan de mami Babylina

David de mami Andreeaiosif

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti ,sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Vlad de mami Slippers !
La multi ani, Albert de mami Mirella !

Sa cresteti mari, voinici, sanatosi, sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce e mai frumos pe lume alaturi de surioarele voastre si de parintii care va iubesc asa mult !

Felicitari, Ana, pentru micul barbatel cu suflet de artist !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, ia zi, cum a fost?

Cristina, nu stiu ce sa zic...eventual nu incerca biberon, ci o canuta de la Avent sau ma rog, ceva de genu.
La copil asa mic chiar nu am experienta cu intarcatu....Sofia a acceptat alt lapte pana la un an si 7 luni, si anume lapte de vaca cu miere...nu formula, iar Gh abia spre doi ani,a vrut, tot de vaca, simplu de asta data. Gh a baut direct din pahar de om mare laptele.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Vladut !!
Ana, cum sunteti, cuma fost drumul acasa?

la multi ani Albert! oare ce-or mai face ei?

Andreea, vad ca esti pusa pe fapte mari, ai cevea treaba pana luni:P
Cu gradinaritu....eu una sunt sceptica. Nu mi se pare cea mai buna idee sa suprapui doua evenimente majore: fratior nou si gradinita.
Pt Vladi. Poate va mai ganditi...in sensul ca daca il vezi ca nu se adapteaza, nu il duci.
Dificultatile de adaptare pot sa insemne si comportament nervos acasa, sa stii....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

crishtina, asa cum ti-am scris si pe PM astept pana diseara pozele, i le trimit lui Bobo la noapte, ca sa aiba timp sa lucreze maine posterul ( trebuie prelucrat, aranjat in pagina, etc ) si apoi sa-l dea la tiparit.
Deci mai ai timp !

Ce ma fac eu ca nu reusesc sa dau de Betty si de alina.clau sa-mi trimita pozele pt poster

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Mergi la inceput