Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!
O tanjiobi omedeto gozaimasu, Erika-chan!!!

SabinaY, draga mamica tinara si destoinica!! Ii doresc Erikai sa fie sanatoasa si extrem de fericita! Sa va faca mindri si sa ajunga om mare si bun si implinit(om de stiinta sau un om de arte, o minunatie ceva sa ramina in istoria tariii sorelui rasare)!!!

Petrecere frumoasa, sa iasa tortul cu Pooh-san super delicios si sa se distreze minunat copilasii!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

La multi ani, Andrei Serban

Roxana, sa va traiasca baiatul si sa va fac mereu mindri! Sa fie sanatos si fericit mereu, cel mai bun al surioarei si sa aiba o viata senina si implinita!

Mergi la inceput

la multi ani David si Bogdan Felicitari mamicilor si vaita frumoasa puilor!

Gabriela, abia astept pozele. O sa dau share la album pina diseara. La sfirsite Daria cu bob. Multumim pentru cuvintele frumoase, speram sa fie bine in vacanta!

Roxana, Daria deja e foarte plina de fitze si cocheta-ceea ce nu e un lucru foarte rau. Eu am crescut-o asa, vreau sa aiba super incredere in ea si sa simta ca e cea mai frumoasa, desteapta etc..ca doar cerul e limita! Ea de fapt a cerut par scurt ca Matei dar eu am zis hai sa facem bob ca va incepe gradinita, ca toate fetitele sunt motate etc...

O fetita de la gradinita de vara chiar s-atuns ca ea...

Carpatina right on girl. Mi-ai placut cu if you can't say anything nice dont't say anything at all...

Scriu pe fuga, fac bagajele. La noi a venit toamna...parca mai bune erau caldurile...

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Luiza, scuza indrazneala, stiu ca esti si cu burtica si cu oragnizarea dar sper sa nu ma refuzi.
Vreau sa participe si Daria mea la tombola si bineinteles ca dorim feleicitare si afis. Am trimis 70 de ron in contul tau. Sper sa nu fie bataie de cap cu cadoul.
Acum mi-am dat seama ca expedierea pentru noi va fi mai mult dar ne regalam noi dupa si cu Cd-ul si cu tot. Multumiri!!!

Andreea, numai bine sa astepte baietelul din burtica pina dupa 6 septembrie ca sa ai linistea si confortul de a naste cu medicul tau! Imbratisari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Doamnelor.. va "salutez" pana maine la pranz!

Ma duc sa-mi pregatesc bancuta... care de maine va fi noua mea "casa" !

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim tare mult tuturor de urari, le intoarcem si voua insutit.

draga Erika sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa!

Bogdan si David sa fiti sanatosi si norocosi!

Eu pe fuga, am ajuns tarziu dupa party la gradi, care a fost haioasa dar cu mare agitatie. Sarbatoritul mai in verva ca in weekend. Va trece la grupa mica-mijlocie, un mix de copii intre 3 ani jumate si 4 ani jumate, dar m-am gandit ca e mai bine pentru progresele lui. Si va avea educatoare pe fosta miss a Alexandrei.

Diseara party acasa.

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult ca mi-ati sustinut ideea cu ajutoarele mosului. Nici eu nu stiu cat timp voi avea, dar voi incerca cat se poate, pentru ca merita bucuria copiilor care le primesc.

Cecilia, eu ii incalt cu un fel de tenisi.

Erina, e bine daca Daria e asa cocheta. Bravo voua!

Carpatina, te pup tare si va tin pumnii stransi stransi pentru maine.

Yaia, dar are ceva solicitari Tudor! Le onorati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
Roxana zise....
Sabina, ti-a zis o Annisia tare bine, nu stiu ce sa zic mai mult. Decat ca depinde de tine si ceea ce faci si felul in care te simti, cel putin psihic. Hai putina vointa sa fie bine!

Mah... eu cand am citit mesajul Annisiei m-am gandit instantatneu la o replica a lui Bocanila.. o "invatatura" de la tatal sau "If you can't say anything nice then don't say anything at all"
Ma rog, fiecare cu "pildele" lui

Nu cred ca in cazul Sabinei sanatatea e o chestie de vointa. Daca ea zice ca efortul fizic e prea mare si nu-l poate duce eu o cred (asta nu inseamna ca Annisia n-ar fi crezut-o) si sper sa descopere curand care-i cauza si sa poata anihila efectul..

Ceea ce cred eu insa ca sta in puterea ta Sabina este sa-ti adaptezi visurile in functie de situatia actuala. Sa calibrezi dorita cu putirinta. Daca A nu se poate fara B si B nu poate fi atins.. atunci jos cu A de pe lista... Baby steps...Mai bine mici bucurii decat un imens sentiment de ratare.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Doamna, vointa nu se referea la sanatate fizica, ci la aia psihica, care mai depinde si de ea. Nu cred ca ajuta prea mult sa se autoflageleze si nici sa se autoevalueze ca si ratata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La cat mai multi ani fericiti si plini de impliniri si realizari pentru sarbatoritii zilei de astazi!

Andrei de mami Rox
Erika de mami Sabina
David de mami andreiaiosif

Noi abia ce ne-am adunat din nisipul parculetului si ma chinui acum sa linistesc flamanzii si sa-i culc apoi. Promit sa revin cu cele mai recente stiri despre comorile mele si cu doua-trei pozici!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

uff....noi avem 39.2. Dupa nurofen la o jumatate de ora avea 39.0.
Sper sa scada si sa nu mai revina asa mare....

Mergi la inceput