Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 3
luy spune:
In legatura cu petrecerea :
Propun ca si in anii precedenti sa vina fiecare cu cadou de 60 ron, de banii astia se poate cumpara ceva frumos.
Dat fiind ca la varsta asta nu prea se mai pot cumpara cadouri unisex, propun sa facem 2 urne cu bilete de tombola, una pt fetite si una pt baieti.
Astfel, cine are fetita aduce cadou pt fetita , cine are baiat aduce cadou pt baiat.
Si la tragerea biletelor se va proceda in consecinta. In felul acesta evitam situatii de genul in care un baiat primeste cadou o papusa, iar o fata o masinuta ( sa zicem ca o fata se mai joaca uneori cu o masinuta, dar nu prea vad un baiat cu papusi - ma rog, mi-a soptit mie o pasarica de o exceptie
, dar na, nu toti au suflete asa sensibile
).
De asemenea, parintii care vin cu fratiori mai mari, sunteti de acord sa le luati si lor un mic cadou ? Masluim noi o tombola si pt ei ( fiecare primeste cadoul pe care i l-a adus mamica ) si astfel toti copiii pleaca multumiti ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Alexandru de Oana MC
Bianca Elena, zisa Bia de Veroboroda
Sara Ioana, cocheta sora a dulcei Sofi de Gabriela77
Ana Martina de HaveF8
Antonia Maria, cretulina blonda de Mandarinutza
Elisa Lavinia, acum sora mijlocie de myral!
Tot ce e mai bun pe lume pentru voi, dragilor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Si le voi pastra pentru Craciun, poate ne mai mobilizam atunci o tura sa facem o bucurie copiilor de la centru sau de la spital. Ce ziceti? |
Eu zic da de pe acum. Ma mobilizez prin noiembrie sa ma ocup putin de asta....Daca nu uit, ca mai nou am probleme sa-mi amintesc cati ani am!
Yaia spune:
Rodica, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. Ce bine de tine, ai deja baieti, mari, ii trimiti pe toti la tara si petreci singura acasa!
Sper sa se termine si problemele financiare, e pacat sa existe certuri de la bani.
Multumim de intrebare, facem bine. Azi am facut tort cu frisca si zmeura, sa o sarbatorim pe Alexia. Va invit la o felie...virtuala.
Apropo, LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui!
Cecilia, la grupele mici Tudor avea sosete din acelea cu talpa de piele, ca niste mocasini. Dar acum trebuie sa se incalte singur si ii era greu cu aia, asa ca am trecut la croci ...cu McQueen, fireste.
In alta ordine de idei, Tudor a cerut de ziua lui cadou cu McQueen mare si Mator si Doc.
Si tort cu tren si tractor si camion. Dar vad ca e la faza de avioane, de cand l-a dus tati la show-ul aviatic. Si nu orice fel de avioane, preferatele sunt cele militare care fac stelute.![]()
Sa aveti o saptamana buna!
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui luy ... In felul acesta evitam situatii de genul in care un baiat primeste cadou o papusa, iar o fata o masinuta ( sa zicem ca o fata se mai joaca uneori cu o masinuta, dar nu prea vad un baiat cu papusi - ma rog, mi-a soptit mie o pasarica de o exceptie |
Daniel e exceptia aia, nu? Ca la ultima vizita Eliza s-a repezit spre camion si Daniel spre papusa
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Sa nu uit sa urez La Multi Ani sarbatoritelor de astazi:
Antonia si Elisa
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
luy spune:
Hehehe, Mariana, nu la Daniel ma gandeam. Desi vad ca acum lumea incepe sa-mi darame teoria cu jucariile cu care se mai joaca odraslele ![]()
Mie mi-e indiferent cum facem cu cadourile, daca gasiti cadouri unisex... go for it ! Eu anunt deja: cadoul de la Maria este o carte + o papusa. So... cine vrea sa se bage ? ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy Eu anunt deja: cadoul de la Maria este o carte + o papusa. So... cine vrea sa se bage ? |
Depinde cu ce e cartea!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
kriss79 spune:
luy, multumesc de raspuns.trimit azi sau maine cel tarziu.multumesc pt.urari, dar noi nu sarbatorim nimic azi![]()

Cristina, mamica de
Alessia Stefana
carpatina spune:
| Roxana zise.... Sabina, ti-a zis o Annisia tare bine, nu stiu ce sa zic mai mult. Decat ca depinde de tine si ceea ce faci si felul in care te simti, cel putin psihic. Hai putina vointa sa fie bine! |
Mah... eu cand am citit mesajul Annisiei m-am gandit instantatneu la o replica a lui Bocanila.. o "invatatura" de la tatal sau "If you can't say anything nice then don't say anything at all"
Ma rog, fiecare cu "pildele" lui
Nu cred ca in cazul Sabinei sanatatea e o chestie de vointa. Daca ea zice ca efortul fizic e prea mare si nu-l poate duce eu o cred (asta nu inseamna ca Annisia n-ar fi crezut-o) si sper sa descopere curand care-i cauza si sa poata anihila efectul..
Ceea ce cred eu insa ca sta in puterea ta Sabina este sa-ti adaptezi visurile in functie de situatia actuala. Sa calibrezi dorita cu putirinta. Daca A nu se poate fara B si B nu poate fi atins.. atunci jos cu A de pe lista... Baby steps...Mai bine mici bucurii decat un imens sentiment de ratare.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)