Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

kriss, ma gandeam ca o serbezi pe Alessia - numele ei nu vine tot de la sf.Alexandru ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Asa... Pana in momentul de fata s-au completat 14 pozitii pe lista de participanti. Lista este deschisa in continuare, oricine poate veni la petrecere sambata, fie ca este inscris pe lista, fie ca nu este . Aviz nehotaratelor . Nu exista o data limita pana la care va puteti anunta participarea.
Prefer insa, bineinteles, sa facem o lista si sa facem niste calcule conform ei, pentru a stabili bugetul si a vedea ce le putem oferi copiilor in acest buget.

Daca nu se retrage nimeni de pe lista si sunteti de acord sa platim ca si pana acum 60 ron/parinte, ne-ar ajunge banii sa aducem si un animator pt o ora care sa-i picteze pe copii, sa le faca animalute din baloane, etc. Am gasit cu 110 ron / 1 ora, personaje de poveste, Alba ca Zapada/Cenusareasa/Printesa Aurora/Printesa Belle/Scufita Rosie/Zana Fluturas/Zana Padurii/Zana Gargarita. Ce ziceti ? Iau legatura cu agentia respectiva ? Cred ca ar fi frumos pt copii, i-ar mai tine ocupati

Ar mai fi de vorbit cu nenea pt filmare, facem din nou DVD, da ? Data trecuta a fost 15 ron / copil ( sau 15 ron/DVD, cum preferati ), acum ar iesi tot atat, ca am fi 15 care ar dori ( m-a sunat Maria sa-mi spuna ca vrea si ea, chiar de nu poate ajunge ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia, multumesc de raspuns.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

...intrebare pt mamici cu gradinari, voi ce ati cumparati de incaltat pt interior, la gradi??????

(07.09.2007)

Sandale. Cel putin asa l-am incaltat pe Alex la gradinita, iar acum a venit si randul Oliviei.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

asta merge acum sau si la iarna?

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Luy, deci sandale....aaaaaaa legat de cadou, eu o sa cumpar cadou de baietel, imi surade ideea ta, zau nu-l vad pe Cristi cu papusa, dar nu se stie niciodata.
Aaaaaaaaa noi votam Alba ca zapada....deh merge si la baieti, nu?

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani fericiti dulceticilor Eliza si Antonia!

La Multi Ani, Alexandrilor!

Va multumim tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru urarile voastre! Inseamna asa de mult!

Roxana, o sa iti trimit cumva reteta cu tortul de mere caramelizate, e foarte simpla si delicioasa

Luy, in seara asta trimit si eu restantele

Erina, n-am apucat sa pun pozele pe flickr, asa dezordine aveam in casa, noroc cu Mihaela ca a venit si a scos fetele, asa am apucat sa mai strang ceva. Sper sa reusesc in seara asta. Ce ma bucur de voi ca evadatiCrec ca e tare dulce Daria cu bon, abia astept sa o vad

Nana, gata cu greturile, sperCe faceti voi? Burtica?
Andrei?

Noi bine, Sofi saliveaza la greu, mai iese ceva, ieri a spus mama, tot mai multe silabe noi, e asa afectoasa ca ne topeste...Sara tot mai cocheta, se schimba de N ori pe zi, nu mai vrea sa se imbrace decat cu anumite haine si combinatii, ceea ce e o problema
Eu, cam obosita..dar nu ma plang, ma remonteaza zambetele si fericirea lor!
Pupam

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani printeselor Antonia si Eliza!

Mandarinuta , sa-ti traasca domnisoara cretulina, ne e dor de ea!
Myral, cum a fost la munte cu nazdravanii mici? Si ce mai face delicata dumitale?

Carpatina, asa imi zice toata lumea, problema e ca iti trebuie ceva timp sa-ti ajustezi planurile....

Oricum, baby steps in orice caz, deocamdata plecarea la viena, apoi aca iese Lisabona iarasi bine, daca nu, asta e, si abia dupa aia se deschid si bibliotecile pt doctorate, deci nu are sens pana la 5 octombrie sa ma stresez si cu asta.

Azi au fost parintii mei la Busteni si cei mici au fost in culmea incantarii. Va invidiez pe cele care aveti bunicii aproape .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

salutare fetelor.
numar zilele pana cand imi voi avea baietelul iar langa mine.
as veni si eu sambata,dar......se poate....fara andu?de abia sapt viitoare ajungem cu el in bucuresti.
cecilia intrebai despre incaltarile baiatului.eu in prima jumatate a nului trecut i-am pus niste ciorapei cu talpa cauciucata,apoi imediat cum a dat caldura i-am schimbat cu o perecehe de sandalute foarte usoare.si anul asta tot asa am sa fac.
sabina,eu sunt foarte norocoasa ca am doua perechi de bunici aproape de noi,stiu asta,dar acum intervine si altceva:fiecare vrea sa fie cel mai cel.....intelegi tu.andu este primul nepot foarte dorit si asteptat in ambele familii.a trebuit sa treaca mult timp pana sa inteleaga ambele perechi de bunici ca andu este copilul parintilor lui si nu al bunicilor.acum cred ca am ajuns la un echilibru dar m-a costat mult timp,diplomatie si tact.si sunt de acord cu tine,copilasii nostri sunt mult mai copii in prezenta bunicilor decat in prezenta noastra.dar pe termen scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Multumim mult pentru urariUram si noi tuturor papanasilor de 3 ani la multi aniLa multi ani pentru frumoasa Antonia si pentru dragalasa mea Elisa!La multi ani si pentru cei ce serbeaza azi onomastica!Luy sper sa reusesc sa trimit si eu o poza ca la posterul de 2 ani nu am fost pe fazaSabina la munte a fost la fel de obositor ca acasa dar ma bucur ca am reusit sa ajungem. Delicata mea tot delicata vreo 12 kile jum si 89 90cm mai e cineva mai delicat? Ah si mai sunt papanasi care mai cer in brate? ca a mea m-a innebunit chiar daca il am pe darius in brate. Si darius la fel de delicat ca Elisa cu enorma greutate de 4,5kile la 5 luni dar nu pot sa ma plang a crescut bine de la un kil.AAA si uitasem depinde de bunici eu le invidiez pe cele care au bunicii departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

dulceturilor si papanasilor care implinesc zilele acestea 3 ani!

Fetelor, mie mi-e tare greu sa citesc din urma, mai ales acum in perioada asta cand trebuie sa pun ultimele detalii la punct.
Recunosc ca am vrut sa fac o surpriza (placuta sper) sa fi venit la petrecere pe 4 septembrie...asta pana saptamana trecuta cand doctorul meu m-a anuntat ca intre 2 si 5 septembrie o sa plece din tara. Sigur, o sa-mi lase inlocuitor cu care sa nasc daca ma apuca intre timp...iar daca nu, nastem impreuna pe 6 septembrie. In aceste conditii imi e tare frica sa ma incumet...daca era el in tara n-ar fi fost nici o problema ca de la petrecere m-as fi dus direct la spital (daca m-ar fi apucat) dar asa....nu ma risc.

Va mai aduceti aminte acum 3 ani de "mama Omida" care mi-a zis ca nasc pe 3 septembrie? Ei, de data asta i-am promis si eu ca o sa stau cuminte si o sa-l astept si o sa nastem impreuna pe 6 septembrie.

Nu pot sa fac altceva decat sa va urez distractie maxima, sa va ganditi si la cei care sunt cu sufletul alaturi de voi si cu siguranta la 4 ani imi scot parleala.

Luy, iarta-ma pentru azi dar am avut o zi plina...dimineata am fost la Bucuresti la doctor, apoi acasa am trecut de pe Romtelecom pe UPC si am avut toata ziua oameni in casa. Maine promit sa nu mai uit. As vrea si eu inregistrarea petrecerii, asa ca te rog sa ma treci la socoteala.

Va tin la curent cu starea mea, pupici.

Andreea, cu (AMR 7 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput