Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La multi ani tuturor dulceturilor si papanasilorcu mare drag de la un papanas si mamica lui!
Buna,
Va amintiti de noi?!
Nu am mai scris de mult desi am mai citit cate ceva. Uneori la zi alteori mai pe sarite.
Nu am mai scris insa pentru ca am trecut ( eu)printr-o perioada mai dificila si nu am avut stare de scris.
Bogdan a depasit foarte bine pasul cu intarcarea.
Am renuntat de aproape 2 luni si la pampersi, cu acelasi mare succes. Nu credeam ca o sa fie asa usor . Acum facem la wc fara reductor, si afara la copacel. Daca suntem la magazin anunta si mergem la toaleta. Sunt tare mandra de el.
In rest la fel de nezdravan, parca putin mai intelept , din cand in cand, ca de, avem 3 ani. Nu vom merge inca la gradinita . Incercam la primavara.
Va -am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Bogdan de mami babylina!

La multi ani Erika de mami Devylla !

La multi ani David de mami andreeaiosif!

La multi ani Andrei Serban de mami Roxana_G!

Sanatate si noroc, iubire si fericire, ani multi si imbelsugati, in pace si armonie!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

aandreea27, bineinteles ca poti veni fara Andu. Asa vei fi poate invidiata, ca vei avea timp de socializare . De-abia asteptam sa te cunoastem !
O asteptam cu mare drag si pe Sabina, daca ii permite sanatatea. Si pe orice mamica amatoare care nu poate veni si cu papanashul din dotare !
Singura mea rugaminte este sa nu uitati sa-mi trimiteti poza pt poster pana miercuri seara si daca doriti si felicitare personalizata sa-mi spuneti, ca sa fac si sa v-o pot da sambata.

Si inca ceva pentru cele care doresc posterul+felicitare, chiar daca nu pot ajunge la petrecere : va rog sa ma anuntati, ca sa stiu cate postere ii spun lui Bobo sa faca si cate/ce felicitari sa fac. Vi le pot trimite cu posta, ar costa in jur de 6 lei toata 'distractia' ( 2.5 lei/poster + 1 leu/felicitare + 2.5 lei/colet prin Posta Romana ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Mergi la inceput

Ia uite cum sta carpatina la cotitura, sa fie prima care ureaza La multi ani! papanashilor din ultima zi de vara

Mergi la inceput

Si din partea mea :

La multi ani, Erika, frumoasa printesa cu ochi migdalati ! ( maaama, maaama ce poza am primit pt poster, or sa stea micii japonezi la coada in fata usii Sabinei )

La multi ani, Andrei, dulce Peter Pan !

La multi ani, Bogdan !

La multi ani, David !

Sa va fie viata plina de fericire, sa fiti sanatosi si sa va bucurati alaturi de cei care va iubesc de tot ce e mai frumoas pe lume !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

LA multi anisori ptr Antonia si Elisa cu scuzele de rigoare ptr intarziere!

Si la multi anisori ptr Erika si Andrei ( tizul nostru)!

Sa cresteti mari si sa aveti o viata minunata!

Mamica fluturasului Andrei si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Pe 31 august la ora 8 si 10 s-a nascut un campion.

Dulce si incapatanat, delicat si ferm, sensibil si iubitor.
Cand doctorii au spus ani la rand " nu puteti ramane insarcinata" tu i-ai contrazis si la 10 saptamani jumatate le-ai aratat ca se inseala si ne-ai salutat la ecograf. La 12 saptamani dansai de bucurie .
Am trecut impreuna prin multe si greutatile ne-au unit atat de mult incat abia ne-au despartit la nastere. Doctorii au spus " nu mananca, il punem pe perfuzii " iar tu te-ai incapatanat sa ii contrazici si sa le demonstrezi ca se poate ca dupa 4 zile de la nastere sa iei 90 de grame nu sa scazi.
Mereu intelept, m-ai invatat si m-a inveti, pas cu pas cum sa fiu mama si m=a rasplatesti cu imbratisari si imi stergi lacrimile si imi alungi tristetea cu pupici.
Iti multumesc ca m-ai ales sa iti fiu mama si iarta-ma daca nu sunt mama perfecta.
Sunt doar o mama care te iubeste, care te admira si care este mandra de tine!
La multi ani dragul meu! Sa cresti frumos si increzator , sanatos si norocos.Te iubesc puiul meu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Bogdan de mami babylina!

La multi ani David de mami andreeaiosif!

La multi ani Andrei Serban de mami Roxana_G!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Multumesc dragelor!Mii de !!!

Luy ma fac sa rosesc!

Astazi sarbatorim in familie.Ii cantam diseara.
Iar duminica are cativa invitati,unde si-a spus clar preferintele legate de tort.Pooh Bear!Nimic altceva.Asa ca trebuie sa ma fac ursuletul Pooh,sa ii fac tortul dorit.
Si o parasc!Am fost in week-end sa-si aleaga cadoul,caci noi,parintii am fost complet fara idei anul acesta.S-a plimbat printre jucarii,printre biciclete si in final,dupa ce am incercat sa ii arat diverse,si-a ales un penar,de 4 dolari

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

multumim mult de tot pentru urari, pe Antonia am sarbatorit-o sambata la botezul lui Filip.Botezul a fost foarte reusit, bb a fost cuminte si toata lumea s-a simtit bine, o sa mai trimit poze pe mailul comun.

O sa particiam si noi la petrecere, deocamdata treceti-ne 1 adult + 1 copil +1 bb, dar probabil o sa iau si o bunica cu mine.

Poze

Mergi la inceput