Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Sabina, sa stii ca eu nu imi doresc musai un corporate job pentru copiii mei, e suficient ca trag eu la jug. Va fi absolut alegerea lor. Insa eu nu am remarcat aceeasi inclinatie spre arte la el, cel putin prin comparatie cu Alex. Dar e drept, o fi si el pe undeva un suflet de artist. Pianul Alexandrei nu prezinta asa mare interes, decat in scopuri de enervat pe sora-sa. ![]()
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav (finuta maine face 1 anisor). |
Sa va traiasca sanatoasa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxana_G spune:
Am vazut pozele cu puiul mic Filip, dulce si scumpic! Si cu ingerasii frumosi si Valentinei! 
Sabina spune:
Draga Roxana, iti amintesc ca la Alex inflorirea artei a aparut dupa 4 ani jumate, sau nu mai tin eu bine minte , e f posibil :P
Nici eu nu vreau sa fie ai mei artisti, ca stiu ce chinuri implica, pe toate planurile.
mai nou, Sofia a zis ca se face arhitecta. ca ii place mate, ca deseneaza bine si i-a zis ei tacsu ca se castiga multi bani :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Daca tot a venit vorba ce le place copiilor, si ce pasiuni au
, sa va zic si de ai mei...
Alex dupa participarea la Summer Camp de la Ftk, a devenit pasionat cum zice el de "stiinte"!A citit singur o carte(mica enciclopedie ptr copii despre spatiu cosmic), atat de tare i-a placut. Si zicea, eu trebuie sa citesc, ca altfel la scoala nu va sti la stiintele naturii, si va lua nota 1!![]()
In schimb Olivia, e mai "blanda" sa zicem asa,ea canta, danseaza in fata oglinzii.![]()
In momentul de fata, trecem prin criza "tot ce vad e al meu!"![]()
Sunt singura aici, care nu are emotii ptr prima zi de gradi?![]()
In schimb am emotii ptr Alex, ptr prima zi de scoala.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Sabina mai nou, Sofia a zis ca se face arhitecta. ca ii place mate, ca deseneaza bine si i-a zis ei tacsu ca se castiga multi bani :)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Ha, ha ! A mea vrea sa se faca designer de interior (si vestimentar daca se poate, ca ambitia-i mare

slippers76 spune:
citat din mesajul lui luy La multi ani, Vlad de mami Slippers ! ![]() La multi ani, Albert de mami Mirella ! ![]() Sa cresteti mari, voinici, sanatosi, sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce e mai frumos pe lume alaturi de surioarele voastre si de parintii care va iubesc asa mult ! Felicitari, Ana, pentru micul barbatel cu suflet de artist ! ![]() Multumim mult! Am o vorba cu matale mai pe seara, dupa ce ma lamuresc cu niste chestii. Pot sa te sun? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator |
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Sabina La multi ani Vladut !! Ana, cum sunteti, cuma fost drumul acasa? la multi ani Albert! oare ce-or mai face ei? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Multumim! Drumul a fost "as usual".Nici mai bine nici mai rau. Doar ca a mai crescut Muflea si de duminica imi canta " uau ce bine e acasa a' noi.. a fot lung dumul..."
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui myral LA MULTI ANI VLAD! LA MULTI ANI ALBERT! ![]() Si pt ieri LA MULTI ANI ERIKA, ANDREI, BOGDAN , DAVID! |
La multi ani si silfidei Eliza pentru ieri! Pupam 3 cucuieti

si pe mamica lor
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Yaia La multi ani Albert Raoul de mirella76 Vlad Mihai, veveritzul gigant de Slippers76! Tot ce e mai bun pe lume! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Multumim si pupicei la delfini si pisici inotatorare

plus accesoriile, adica mami si tati
La multi ani, Vlad de mami Slippers !
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator