Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 15
slippers76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Albert sa fii sanatos si voios! Vlad , sa cresti mare, sanatos, norocos, voios si voinic! tare mami de veveritzi, sa va traiasca si sa va bucurati de puii vostri minunati!Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Pupici multi si voua si la multi ani pentru ieri (eu sunt in super "concentrare" cu doi copii pe carca si muncind ca roaba pentru plantatie .... aaaa pardon servici... si n-am apucat ieri sa va urez ici sha si nici nr de tel nu mai am ...)
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us La multi ani Vlad de mami Slippers! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa! ![]() Mamica fluturasului Andrei si 15+ |
Multumim! Sper ca toate-s bune la voi! Ne mai spui ceva de Fluturas?
slippers76 spune:
Hai ca-s one man show pe aici...
www.flickr.com/photos/16792873@N07/4947668189/" target="_blank">sarbatoritul si siameza lui www.flickr.com/photos/16792873@N07/4948261108/" target="_blank">sora va multumesc si va poftesc la www.flickr.com/photos/16792873@N07/4947670047/" target="_blank">masa
mandarinutza spune:
La multi ani Vlad de mami slippers si Albert de mami Mirella!
Am admirat si eu pozele cu Vlad si Miruna, sunt superbi, ce mult a crescut Vlad!Multumim pentru tort!
Poze
rodicamaries spune:
Si acum cu intarziere, pentru sarbatoritii de ieri, va dorim din suflet sa aveti o viata fericita, sanatate din plin si numai bucurii.
La multi ani!
Bogdan 
Erika, 
David
Andrei Serban
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina daca vine dr acasa, ai mai multe sanse sa nu iei alte viroze de la cabinet. la noi vine intotdeauna acasa. |
Mah, m-as risca sa zic ca viroza e deja luata..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Albert Raoul de mami mirella76! 
La multi ani Vlad Mihai de mami Slippers76 ! 
Sa aveti o viata lunga, frumoasa si imbelsugata! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
da si virusii sunt multi pe lumea asta...nu numa ala de-l lua Bogdan.
de exemplu, duci copilu cu febra mare, iti ia o entoerocolita pe care o suprapui peste roseola...samd.
Babylina, vezi neaparat sa-l vada in gat, ca unele amigdalite debuteaza si cu burtica stricata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Ano, da frumosi copii mai ai!!
Si ce se mai joaca el cu papusa;), si Gh se joaca atunci cand se joaca Sofia.
iar la masa lor am si eu voie, ma speriasem ca ne arati ceva gustos facut de tine:)))
Expica-i Mirunei ca daca studiaza mai intai facutul de case, designul interior si vestimentar vin mult mai usor :P
La voi e prima zi de scoala anu asta? ca m-am ramolit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

15+