Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
Rodica,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
rodicamaries spune:
Babylina, am patit si io cu Darius in urma cu vreo 3 sapt. am plecat la strand la Carei un week-end, nu am ajuns bine ca a inceput sa faca febra, am mers la urgenta, nu ca aveam la mine decat nurofen,si la febra peste 39 egal zero,iar farmacie nonstop nu era , si a zis sa-i dau antibiotic,ca are un pic de rosu in gat, "o fi ceva viroza" o zis doctora aia, care vb o romana foarte stalcita(unguroaica fiind) eu is mai sceptica in ceea ce priveste antibioticele, si am zis sa incerc cu sumetrolin si antitermice,(dupa ce am sunat-o si pe dr mea si m-a incurajat sa-i dau sumetrolin, ca poate nu-i nevoie de antibiotic) i-am dat 4 zile si a fost ok,adica tineam febra sub control din a 5 zi a izbucnit inapoi febra 39.5-40, si nu mai scadea nici la supozitor de nurofen, iar panadol si nurofen erau depasite, nu scadaeau febra deloc, ii scadea doar cand ii impachetam picioarele in cearceaf rece, nu ud, ca nu-l suporta, si la novocalmin si asta a fost, tot la augmentin am ajuns, se facuse amigdalita,abia dupa 4 zile de antibiotic i-a scazut febra...am crezut ca innebunesc perioada aia.
Nu vreau sa te sperii, dar nu prea-i de gluma cu virozele astea, iar la febra asa mare, musai mers la dr.
multa sanatate.
rodicamaries spune:
apropo de ieri am un iepuras
...Lui Marcu i-a iesit primul dintisor,la un an si o sapt
ce scandal am avut zilele trecute, asa marait a fost , nimic nu era bine, acuma inteleg de ce a fost asa. Darius tot vrea sa i-l arat dar nu prea ne lasa...e a lui...si gata.
acum dorm amandoi...de aia lenevesc eu pe-aici.
carpatina spune:
So, exceptand plansul de dimineata cand a aflat ca mama chiar trebuie sa plece, ziua de azi a fost chiar foarte buna.
Evident ca am bocit si eu un pic cand am plecat (si o auzeam cum plangea si ma striga).. dar dupa mai putin de 5 minute ne-am dus sa ne uitam pe geam... deja nu mai plangea... si am plecat cu inima o farama mai usoara.
Azi am luat-o la pranz - ca miercurea e zi scurta - madame mi-a zis ca a fost super OK... ca Ioana vorbeste tare frumos (referinta la "merci" "s'il vous plait").. ca exceptand episodul de dimineata a parut ca isi gaseste locul...
Ioana era la randul ei multumita ca s-a jucat cu copiii.. si a zis ca se mai duce si maine. Emotii si pentru maine ca o sa fie o zi lunga (pana la 15:30) si trebuie sa si doarma acolo..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries apropo de ieri am un iepuras ...Lui Marcu i-a iesit primul dintisor, |
Feliictari mamico... ai deja baieti mari!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Draga Roxana, iti amintesc ca la Alex inflorirea artei a aparut dupa 4 ani jumate, sau nu mai tin eu bine minte , e f posibil :P Nici eu nu vreau sa fie ai mei artisti, ca stiu ce chinuri implica, pe toate planurile. mai nou, Sofia a zis ca se face arhitecta. ca ii place mate, ca deseneaza bine si i-a zis ei tacsu ca se castiga multi bani :)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Ei bravos, imbina arta cu banu. A mea se facea printesa si mama pana de curand, nimic care presupune aducerea banilor, ci numai cheltuirea lor.
Cat despre arta, asa e, dupa 4 ani au inceput inclinatiile. Fie, ii mai dau o sansa si baiatului, desi ala chiar ca va trebui sa faca o meserie sa isi intretina familia, ca de aia e barbat.
luy spune:
Multumim de tratatie, Ana ! Delicios totul, mai ales sarbatoritul si surioara lui ! Abia astept sa va revad ! 
Sunt fericita ca am reusit sa iau legatura cu alina.clau si betty, deja pozele cu Andra le-am primit, iar Betty m-a sunat si a zis ca mi le trimite diseara ( la noapte ). Si a reconfirmat ca vin sambata - o sa fie super !
Si mai am un motiv de fericire : am gasit la Noriel niste jucarii de fetite superbe
, au promotii la anumite produse ... Daca inca nu ati luat jucarie si aveti drum la Afi Palace sau Sun Plaza ( astea-s singurele unde stiu sigur ca sunt aceste magazine ), va recomand sa intrati sa vedeti.
Alinkav, deci contam pe tine cu tortul. M-ai scapat de o grija, ca noi avem multe de carat ( am multe cadouri + jucarii pt sala ) si nu stiu cum ne-am mai fi descurcat si cu el. Multumim ! 
Mai e vreo mama de papanash care vrea sa-i admiram talentele de gospodina si vrea sa ne indulceasca sambata cu preparate proprii ?
Sa stiu daca punem in meniu si prajituri ...
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Acum imi dau seama cata oboseala aveam acumulata daca nu-mi aminteam ca v-am scris eu! Pai el a cerut daca a fost intrebat! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Ok, de acum raspund cu quote.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui alinkav In momentul de fata, trecem prin criza "tot ce vad e al meu!" Sunt singura aici, care nu are emotii ptr prima zi de gradi? In schimb am emotii ptr Alex, ptr prima zi de scoala. |
Felicitari pentru pasiunile copiilor!
Cat despre criza de mai sus, cred ca e ceva contagios, ca avem si noi. Andrei adica.
Normal ca esti increzatoare pentru prima zi de gradi, OLivia e deja antrenata la ftk. Cand zici de Alex insa mi se strange si mie inima. Mai citesc si la poznasii de varsta Alexandrei care incep anul asta si am inima mica mica. La anul nu mai ramane nimic din ea de frica.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Pupici multi si voua si la multi ani pentru ieri (eu sunt in super "concentrare" cu doi copii pe carca si muncind ca roaba pentru plantatie .... aaaa pardon servici... si n-am apucat ieri sa va urez ici sha si nici nr de tel nu mai am ...) |
Aaa, vorbeai de tine, credeam ca despre mine era vorba.
si petrecere frumoasa.