Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 13
alinkav spune:
Chiar de ziua Oliviei am comandat de la ei 2 torturi Biscotino de 2.5 kg fiecare, si m-au costat 440 lei.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Noi reincepem maine FTK, ai mei abia asteapta. Desi Alex nu a avut pauza mare de FTK, ca a frecventat Summer Camp-4 saptamani(chiar a fost distractiv, si folositor). Olivia continua cu Tots, au zis cam vreo luna si ceva, si pe urma va trece la Core. Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
In Tineretului, nu? E super ca Oliviei ii place, eu sunt curioasa cum va reactiona Andrei. Eu nu l-am lasat la Tots ca era cam scump, este la programul Fastrack obisnuit.
Sabina spune:
Roxana, si Gh parcheaza masini si mestereste si vrea sa ii cumpar masina adevarata MARE de la Viena:P, asta nu anuleaza talentele artistice.
Sa mai povestesc odata cum primu lucru Andrei s-a dus la pian la Busteni si nu se mai dadea dus de-acolo? ![]()
De pianul Alexandrei ce zice?
Sa stii ca talentele artistice folosesc la corporate job , parol, castigi respect :P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Pot sa ma ocup eu de tort(comanda si transport). |
Vii pana aici sa-mi aduci si mie o felie? Dau bacsis gras!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
alinkav spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Vii pana aici sa-mi aduci si mie o felie? Dau bacsis gras! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Abia astept, dar nu sambata asta!
Dimineata party aici, iar seara avem party la Chisinau(finuta maine face 1 anisor).
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
cecilia L spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
Roxana, am emotii( doar voi stiti asta) , mamosenia mea zis Cristi, nu a vrut sa stea la FTK fara mine, cu mine in sala totul era ok, participa la activitati, vorbea, canta......acum el pregatit "pisihic" este, dar viteji sunt multi....mai avem putin si vedem.
Aniast, ne vedem (depinde de orarul meu) la baby expo daca stabilim....desi, o sa-ti fie tie greu cu bb asa mic, primul bb expo este in sept in jur de 16 parca, vb.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui carpatina Doamnelor.. va "salutez" pana maine la pranz! Ma duc sa-mi pregatesc bancuta... care de maine va fi noua mea "casa" ! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Cum a fost dimineata la gradi?

Mamica fluturasului Andrei si
15+
Happiness_4_us spune:
La multi ani Vlad de mami Slippers!
Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!
Mamica fluturasului Andrei si
15+
Roxana_G spune:
Cecilia, si Andrei facea la FTK asa acum 2 ani si uite ca i-a placut tare greu la gradi. Dupa revenirea de acum 2 saptamni la gradi a fost un oarece proteste dimineata si acum se duce iar fara probleme. Sa vedem la FTK de anul asta, ca eu nu o sa stau cu el.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, ma refeream la cadourile cerute de Tudor, apoi a avut ceva solicitari baiatul. Al nostru voia camion, si a primit vreo 4, dupa care este disperat. Toate sunt foarte mari si toate stau pe masa sau pe canapea, iar noi pe jos, ca le deranjam cica. |
Acum imi dau seama cata oboseala aveam acumulata daca nu-mi aminteam ca v-am scris eu!
Pai el a cerut daca a fost intrebat!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
la purtator