Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 12
myral spune:
E prima oara cand mi se da ideea asta
Trebuie sa cumpar sa incerc desi cred ca tot trebuie sa traga bine el asteapta sa-i curga in gura
desi sunt tetinele cu cele mai mici gauri laptele de mama e subtire si curgeee
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi, si inca o data multe multimiri pentru urarile voastre frumoase. Ei bine se pare ca baiatul meu are 3 ani, nici nu imi vine sa cred. Am chefuit aseara in familie, sarbatoritul tot usor pretentios, dar oricum mai bine ca pana acum. Nu prea stiu ce e cu el, ma tem sa nu fie racit cumva, ca la el asa mai debuteaza virozele cu stari de agitatie si maraieli. Oricum a fost frumos, a primit cadouri, si deja casa e ca la balamuc, plina de jucarii ravasite, in ciuda spatiului creat in urma donatiilor trimise zilele trecute.
In rest noi la gradinita, ca de obicei. Nu mai stiu daca am apucat sa va zic ieri ca am decis sa il mutam din grupa mica-mica in grupa mica-mijlocie.
Daaa, concepte noi, ce sa zic. Diferenta consta ca grupa mica-mica e pana la 3 ani jumate si cealalta de de la 3 jumate la 4 jumate in principiu. Insa in grupa cea mai mica el era dintre cei mai mari, iar ceilalti erau micuti si cam nevorbitori. Asa ca nu e prea stimulativ pentru el, si l-am mutat la cealalta grupa in care va fi cel mai mic copil, dar isi va pastra 3 dintre fostii colegi, mai ales cele 2 prietene.
Initial am ezitat, apoi am aflat ca educatoarea lui va fi fosta educatoare a sora-sii pe care Andrei o indragea demult si cu care a si stat o vreme la inceput pana a acceptat sa stea la grupa lui. Deci va fi bine. Sper. La Alex am ceva nelamuriri cu educatoarea, am si avut o discutie mai taioasa ieri, dar fata pare multumita deocamdata, si sper sa si ramana asa. Ea si inca un coleg vor fi cei mai mari, singurii care nu au inceput scoala anul asta, si vor lucra diferentiat, mai complicat. Cel putin asa am agreat cu gradinita.
In rest, de miercurea viitoare reincepem fastrack, pentru amandoi de data asta. In Floreasca. Am primit un pret bun pentru amandoi, plus plata in avans, cat am dat anul trecut doar pentru Alex. Insa si aici Andrei va merge la grupa ceva mai mare, pentru ca programul Tots era dublu ca pret aproape decat celalalt. Va fi tot asa cel mai mic din grupa, dar am inteles ca vor lucra mai cu rabdare cu el. Sa speram ca ii va placea si va merge cu placere, mai ales ca au amandoi cursurile in acelasi timp, dar grupe diferite evident.
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Fetele cochetele, anul asta comandam tot traditionalul tort Biscottino de la Agapitos ? ![]() Se ofera cineva sa se ocupe de comanda si transport ? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator |
Pot sa ma ocup eu de tort(comanda si transport).
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
La multi ani
Albert Raoul de mirella76
Vlad Mihai, veveritzul gigant de Slippers76!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
alinkav spune:
Noi reincepem maine FTK, ai mei abia asteapta. Desi Alex nu a avut pauza mare de FTK, ca a frecventat Summer Camp-4 saptamani(chiar a fost distractiv, si folositor). Olivia continua cu Tots, au zis cam vreo luna si ceva, si pe urma va trece la Core.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Roxana_G spune:
Babylina, multa sanatate baiatului! Sper ca e mai bine. Am auzit ca ar circula deja niste viroze afurisite, of of of, de ce s-a terminat vara asta si au reinceput problemele de toamna.
Yaia, ma refeream la cadourile cerute de Tudor, apoi a avut ceva solicitari baiatul. Al nostru voia camion, si a primit vreo 4, dupa care este disperat. Toate sunt foarte mari si toate stau pe masa sau pe canapea, iar noi pe jos, ca le deranjam cica.
Carpatina,
tare. Asteeeeeept. Si de bine sa fie, da?
Cecilia, eu zic sa lasi emotiile ca o sa fie bine cu Cristi.
Luy, sa stii ca Andrei abia il astepta pe Mickey la gradi si cand a venit tot asa sensibilos a fost. Insa pentru ca nu a fost insistent ca Peter Pan, pana la urma s-a dat Andrei pe brazda si s-a dus de buna voie la pictat pe fata. A cerut Spiderman. Abia astept sa va arat pozele (ma rog, deocamdata nu le-am descarcat pe astea si nu le am pus nici pe cele de duminica).
Sabina, care va sa zica nu te lasi de la descoperirea talentelor artistice la baiatul meu.
Stiu ca e nascut vineri, dar zau, nu pare sa aiba inclinatii. Insa a desenat ieri 3 cercuri super folosind o sticla. In rest surubareste super, repara si construieste. Si parcheaza masini.
Deocamdata de jucarie, dar insista la tati sa conduca si el masina o data: el la volan, eu in fata langa el, iar tati sa stea cu Alex in spate. Deja si-a ales masina lui tati care ii place si pretinde ca aceea va fi a lui.
Pasiuni si pasiuni.
Roxana_G spune:
Carpatina, daca stiam ca iti arde de forum asa tarziu aseara te si sunam ca nu prea aveam somn. Mi -a placut intalnirea cu madama si tonul tau optimist in urma acestei intalniri, nu mi-ar fi stricat niste detalii. Ce limbi vorbeste asadar madama?
Roxana_G spune:
Albert
sa fii sanatos si voios!
Vlad
, sa cresti mare, sanatos, norocos, voios si voinic!
tare mami de veveritzi, sa va traiasca si sa va bucurati de puii vostri minunati!
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Pot sa ma ocup eu de tort(comanda si transport). Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Si eu ajut daca trebuie.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Si pregatirile pt petrecere sa vin si eu macar cu o foto am ratat. La o saptamana de camd am ajuns in tara am facut o criza urata de spasmofilie.Am facut apoi analize, am fost la doctor, tratament. Acum ma gandesc serios sa o intarc pe Nicole. Visam mult macar un an sa o alaptez...si chiar mai mult, insa in momentul asta trebuie sa ma gandesc si la mine. Nu as vrea sa o intarc brusc...as incerca treptat. Insa ea biberonul nu il accepta decat cu apa. Gusta, si daca e altceva refuza. Am incercat cu un lapte formula in tara si prima data i-a placut, a baut cam 30 ml...apoi deloc deloc. Ce as putea face in momentul asta? Ce metode ar mai fi? De era putin mai mare zic eu ca era ok sa inlocuiesc laptele cu iaurturi, branzeturi. Insa la varsta asta ma gandesc ca mai are nevoie de lapte. Orice sfat e binevenit si va multumesc infinit pt ajutor. |
Nu e tarziu daca trimiti azi poza dragei de Luy! (Tin minte ca a zis de miercuri drept termen...sper sa nu fi gresit eu.)
Imi pare rau sa aud de probleme de sanatate. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Iti spun doar ca pe Tudor l-au invatat la gradinita sa bea din canita cu cioc (avea vreo 10 luni), desi acasa imi refuza canitele mele frumos colorate. Cele de la gradinita erau super simple si am cautat de am innebunit canite identice. El si acum cere cacao cu lapte sau chiar si lapte simplu din canitele acelea, atat de dragi i-au fost. Poate poti incerca sa-i dai din canita cu cioc.
Sanatate multa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator