Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

CASTELANA felicitari pentru primul dintisor al lui Cezar!!
SENSIBILA bine ca nu a patit Gia nimic cand a alunecat din carucior. Sunt atat de energici si de rapizi incat si daca intorci capul pentru a te uita in alta parte pret de cateva secunde te poti astepta la ceva din partea lor. N-ai intins o paturica pe iarba ca s-o asezi acolo pe printesa?
Am observat ca Gia are un meniu foarte bogat; ma bucur ca-i mancacioasa!
OANA asa ma bucur cand mananca Mara tot ce-i dau incat daca va avea o zi in care nu va vrea sau va face mofturi nu stiu ce-as face!Si-s constienta ca va fi si asa; ca doar n-or fi numai zile "senine". Incearca sa-i distragi atentia utilizand o jucarie pe care sa-si fixeze Eric privirea si-n acelasi timp tu sa-i servesti cate o lingurita de papica. Canta-i... fa-l sa rada... sau mareste putin intervalul intre mese. Sper sa dureze putin aceasta toana!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Oana si la mine rares e mofturos si nu mananca, in ultimle 2 zile cu chiu cu vai mananca cam 70 ml lapte la o masa, cu legumele e teroare, doar piureul de fructe il accepta cat de cat . e si cam agitat, tipa si cand se joaca asta e o chestie noua...nu stiu ce sa zic o fi iar mercuru rasucit? eu ma bucur ca e destul de grasun incat sa nu fie o problema dc nu mananca cat trebuie si sper sa ii treaca si faza asta in cateva zile . noi avem 6 luni si o saptamana si nu avem niciun dintisor iar de stat in fund nu prea vrea isi intepeneste picioarele sa il ridic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Rebiana27 - cand am filmat-o i-am pus paturica jos sa nu stea in iarba. Si ea parea f fericita pe burta sa stea sa seuite la iarba, mai ales ca batea un pic vantul si iarba s emisca, era fascinata de ea. Darcum in Bucovina e racoare, nu am lasat-o prea mult pe iarba, chiar daca era pe patura sa nu raceasca la burtica. A stat vreo 10 minute cred.
In rest a stat f mult la aer si la soare in scoica, leagan, carut. Mai aveam putin si ii scoteam si patutul din camera sa doarma la aer, dar a dormit ceva afara in carut sau in leagan.
S-a jucat cu ciobanestii de acolo care sunt tripli cat ea ca inaltime. Dar veneau la ea sa o miroasa si vroiau sa o linga, iar Gia se uita mirata la ei. Ce-o fi zis ? Nu am mai vazut asa imensitati de animale !

Iar de energie sunt plini. Ieri vroia sa prinda o punga colorata care era pe pat atata s-a zbatut sa ajunga la ea si a ajuns de vreo 3 ori ca i-o tot mutam. Dupa ce a facut o tura de pat oarecum, a adormit cu trofeul in mana, adica punguta colorata !

Iar ca mancare am vrut neaaparat sa pape de acolo din natura fructele proaspete. Am luat si pt acasa si le-am bagat la congelat sa am pt mancarea ei.

Aaa si am mai uitat sa spun. Am fost la Voronet si maicutele de la intrare i-au daruit Giei o bratarica rosie sfintita lucrata de eleca sa nu se deoache. M-a impresionat mult gestul ! Mai ales ca am vrut sa o platesc cand am platit iconitele pt nasi, bratarici si tot ce am mai luat si au spus inca odata ca e cadoul lor pt fetita.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare fete cucuiete si iepurasi coconasi!!!

sa incepem cu meniul pe ziua de azi , dar inainte de asta rog mamicile cu experienta sau fara in ale diversificarii sa ma traga de maneca, de urechi, de ce vreti voi daca sesizati ceva aiurea in meniul dat de mine, ca eu sunt novice, poate o mai dau in bara si daca voi nu ma faceti atenta ... ianis nici atat

-dimi: para chioara (pt kk fara probleme - suna ca o reclama la laxativ )
- pranz: cartof+dovlecel+morcov+carne vita
- dupa-amiaza: in masina, daca vrea, ca vom fi plecati
- seara: cereale

nu mai scriu zilnic, dar in fiecare piure de la pranz pun si albitura (patrunjel, pastarnac, chiar si putina telina), iar cereale eu am 3 cutii in casa intotdeauna ca sa alternez aromele. cand i le dau cu iaurt folosesc cereale fara lapte, iar cand i le dau simple, pun cereale cu lapte inclus ... am scris ca sa nu mai precizez in fiecare zi ...

ami ce lapte folosesti la orez?

ioana28 hai mai des pe aici, imi plac posturile tale, pline de energie pozitiva si caldura in acelasi timp pup gasca

sensibila wow ce fata ascultatoare ai tu acolo, si zici ca da bir cu fugitii din carut, ntz ntz, ce strengarita!!!

castelana felicitari pt dintisori! primim cinstea!!!

am pus pozici la semnatura, ultimele doua albume sunt "virgine" si aici aveti un filmulet cu ianis cum jumuleste o finuta de-a noastra:
http://www.youtube.com/watch?v=aBtSbp4PsTE

_

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia
mai este cineva cu bebe alaptat exlusiv ca mine? am facut ieri 5 luni si se pare ca ne place tzitza la nebunie.

Da, eu. Alexia a facut azi 5 luni si e si ea mare fan tzitzi.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila
La multe lunici iepurasei Alexia Briana de Yaia !

Multumim mult!

Sa va fie de bine concediul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Neata la amiaz!
La multi ani celor ce poarta numele Alexandru/Alexandra!!!

LML Alexia Briana (de Yaia)!!!

Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Vai ANDRA cat de dulce e Ianis!!
Am urmarit video-ul la care ai pus link si-am mai vizionat si pe cele in care conversa cu buni! M-au topit pozele, are o mutrita asa frumoasa de-ti vine sa-l papi! Pup ochii din poza "Hai salut......."

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana nu stiu ce poti face, doar sa astepti sa.i revina pofta lui eric
daca nu are febra nimic ,posibil sa revina la pofta de mancare in cateva zile

cenia pai nu e mult 5 luni de alaptat, acum se recomanda pana la 2

rebiana miercuri plecam, abia asept! nu mai am stare nici aici, acolo macar am o faleza ceva unde sa ma plimb la aer curat
ai dreptate cu cerealele, nu e bine sa se umfle, si eu sunt foarte multumita de silavana si buna idee cu cerealele in fructe , decat in piure, in felul asta nu ia proportii aiurea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Oanaiacovita, sunt copii care refuza mancarea cand ii supara dintii! In cazul in care dintii sunt de vina, o sa-si revina cu mancatul dupa ce dispare problema si tot ce trebuie sa faci e sa ai rabdare si sa-i oferi pana isi revine cu mancatul.

Mergi la inceput