Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gratie Andrei () am vazut filmuletele cu Codrin (l-am gasit si pe cel unde erau prezenti si bunica si Lucas). ANCA ai o frumusete de copilutz ce sta bine-n fundulet! Si-i exact cum ti-ai dorit: brunetel si cu ochii negri/caprui. E dulce foc!! Lucas e-un adevarat cavaler!
BUMBITZA inca de vineri seara vazusem filmuletele cu tine si printesa mica. O frumusete e Ilinca!

Meniul de azi (scuze ca nu reusesc sa il scriu zilnic)

• piure de avocado si nectarina
  • piure de cartof, dovlecel si morcov cu carnita de pui
  • cateva lingurite de iaurt

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

erina uite www.elcorteingles.es/corporativo/centros/cataluna/esp/listado.asp" target="_blank">aici o lista cu adresele din barcelona si poti da un ochi si pe pagina sa vezi cateva din produse

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Multumiri, multumiri!!! Vad ca au in Plaza Catalunia si Ramblas. Sigur pe acolo mergem. Noi sosim saptamina acesta!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna mamici si pitici ! Nu am apucat sa citesc sau sa vad pozici sau filmulete. Dar sper sa apuc sa recuperez.

La multe lunici iepurasei Alexia Briana de Yaia !

Tocmai ne-am intors din Bucovina vineri si am intrat in cuptorul din Bucuresti, ceea ce nu a fost tocmai placut. Bine ca s-a mai racorit. In Bucovina dormeam cu plapuma pe noi. :D Si a dormit chiar si 12 ore noaptea. :D
Gia e bine are 7600 g, cam 70 cm daca nu mai bine, nu stiu exact ca nu sta la masurat. A papat in Bucovina mure, affine, merisoare proapsete culese de noi, si pui si vitel si curcan, broccoli, morcovi, telina, patrunjel ,,,,,, detoate. Si banana, mango, etc …. Gramada
E bronzalizi toata si i-a prins tare bine. Pacat ca am stat numai 10 zile
Isi musca de zor degetele, apuca de par de nu iti mai da drumu, sta in picioare daca o tii, se ridica de cap si de picioare, sta in fund dar tot ajutata, papa tot ce ii dau, si supica si crema de legume si fructe de toate felurile si in toate combinatiile .
Doar e fata mare, peste cateva zile facem 6 luni !
Incepe sa se miste de-a buselea dar inca nu se vede clar ci e o chestier foarte ciudat, oricum idea e ca se deplaseaza si ajunge la ceea ce vrea sa apuce.
Si apropos de deplasare, eram in curte in Bucovina si am lasat-o in carut la soare si intru pana in camera cand ma intorsc era jos dar nu langa carut, era la vreo 2 “rostogoliri” distanta. Adica cum s-a lasat din carut in fund apoi s-a intors spre stanga, pe burta si apoi inca o rotire ca am gasit-o cu burta in sus in iarba. Era foarte satisfacuta si nu a zis nici pis.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineataaaaaaaaaa!!!!
cresc iepurasii fetelor, am citit acum in fuga si mai mult pe diagonala, am vazut ca deja spun mama, deja se dau jos din carucior, ce sa mai avem copii mari de acuma, nu?

Sa ne laudam si noi!
La 4 luni, 3 saptamani si 4 zile avem dintisori incisivi de jos!!!!

dau de baut si daca-i vorba de dintisori si de mancat!

va pup si sanatate si sa auzim numai de bine!!!

revin zilele astea cu alte noutati hot hot.

pana atunci va pupu si

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

castelanaC - felicitari pt dintisor !

Ai baiat mare !

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata la amiaz!
La multi ani celor ce poarta numele Alexandru/Alexandra!!!

LML Alexia Briana (de Yaia)!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am trimis inainte sa termin.

Eu o sa lipsesc azi si maine:iarrrr musafiri.

Sfatuiti-ma ce sa ma mai fac cu Eric. Nimic nu vrea sa pape. Si la lapte face figuri.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana felicitari pt dintisori!

rebiana nu.i mai dai cereale?

sensibila wow cred ca daca o gaseam cazuta din carucior fugeam la 2 spitale in acelasi timp :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

dayanara - iti dai seama ca initial m-am panicat si am tot pipait-o dar cum am vazut ca radea mi-am dat seama ca nu are nimic. Plus ca totul a fost foarte rapid adica in 30 de secunde a luat-o la vale si s-a si intors de 2 ori. Deci daca era ceva sa se loveasca nu avea cand sa planga fara sa o aud.
Plus ca apoi am pus camera pe ea sa o filmeze si am vazut-o cum se da jos.
Nu cade, ci se prelinge. E foarte lina caderea si nu pateste nimic.
Daca pot sa tai filmuletul o sa il pun undeva sa vedeti.

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
rebiana nu.i mai dai cereale?

Roxi, ii mai adaug, uneori, in piureul de fructe atunci cand nu are consistenta. Am renuntat sa i le prepar cu lapte si sa i le servesc ca atare; nu pare sa o sature mai mult decat o face laptele in sine si nu mi-ar placea sa ia proportii aiurea. Cand vom putea varia si cerealele probabil ii voi da din nou, ca gustare.
Voi cand plecati in locatia de vis (departe de tumultul orasului, la mare si munte in acelasi timp)?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput