Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)
Raspunsuri - Pagina 11
greenfrog spune:
si eu alaptez. am inceput diversificarea la 6 luni, pediatra a fost de mare ajutor, m-a sustinut mult pentru alaptat si pentru a nu ma grabi cu diversificarea.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
castelanaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Da, eu. Alexia a facut azi 5 luni si e si ea mare fan tzitzi. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
si eu alaptez inca, al meu nici apa n-a gustat.
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
ioanaa28 spune:
am pus cateva pozici la comun
Rrrroxyhei...cum ar fi forumul fara tine???
bravo pt botez !!! in primul rand..Silvana a fost la inaltime, mama ce tinuta.. maica-sa, ce sa mai zic, arata tare bine, chiar si in rochie (cu siguranta si fara). de cel mai mult mi-au placut intrebarile organizatorico-existentiale
Erina, vacanta placuta !!! copilasii dragalasii
sensibila, fata mare si sugubata ai tu acolo...inca mai tii ritmul cu ea, importanta e ca se simte ca te incarca cu buna dispozitie si fericir !!! bravo
Oana, sunt normale manifestarile astea, in sensul ca uneori au perioade cand mananca mai putin...motivele pot fi diverse, important e sa nu fie boala, nu e cazul vostru. Asa ca rabdarica si o sa-si revina.Stiu ca te dai de ceasul mortii cand vezi ca nu papa, dar o sa-si revina curand. Si apoi Ericutu arata ff bine genele lui arcuite..
Andruto, na, si de la noi !!! mai da ce v-ati rasfatat voi vara asta... sa va fie de bine !!! noi am tot amanat plecarile pana cand din 'nspe motive le-am anulat inca mai sper la o ieseala la munte...dar sper sa revina caldurica
mumos rau Ianisu...cred ca des i se spune fetita, nu? cu asa par, asa ochi...
castelanapt tine in primul rand si . cuvintele sunt de prisos....
Bravo Cezarelului...vorba lui Vladi, suna a povesti cum creste el asa frumos si cuminte, dar cunoscand mama, era de asteptat si nici tata nu e mai prejos cu siguranta italian?? n-as fi banuit...unic, cu siguranta e
aveti si dintuci? jos?..ce iepuras iesit din tipar
uuuups, trezit fomila , pa
oanaiacovita spune:
Fetele sunt super happy: mi-a papat aproape jumate de iaurt(cam 70gr).
Multumesc tuturor de sfaturi si incurajari.
Am pus aici cateva poze si un filmulet.
(REBIANA inainte de pozele astea e o "surpriza"pt. tine).
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Caste felicitari pt dintoc.
Ioana bine ai revenit.
Andra vazut Ianisu mic si scump si pupacios.
Vai si am vazut-o si pe Maya Denisei cu sobolanul in mana.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ioanaa28 spune:
I-am dat suzi si a adormit iar doarme de la 14..
legat de diversificare, nu ma stresez dar ma enervez...pt ca uneori, destul de des, se trezesc precupetele intalnite in cale sa-si dea ochii peste cap auzind ca nu-i dau mancare copilului? "da nici macar sa guste din ce mancati voi?"...no
mai mult ma enerveaza privirea aia..."mamele astea tinere se cred tare destepte, de paraca ele nu asa au crescut, cu mar si biscuite, ciorba si alte cele de la trei luni?!!"
dau 'ignore', dar cateodata tot mi se strange stomacul...mai ales cand observatii de genul asta mai vin si de la soacra, na ca s-a intors acasa, ..si cu bune si cu rele, pai cum altfel?
ioanaa28 spune:
Oana,am vazut poze si filmulet asa se rostogolea si Alex pe la 6 luni. dar Ovi nu..mai e vreme
eu stiti cand ii zic bravo?? cand face partz pai cateodata chiar e o mare realizare !!!
briza_marii spune:
Brrr ce frig e! Acu nu ca sunt mereu nemultumita,..nu mai suportam caldura aia..dar parca nici asa nu imi place. Plus ca a plouat o jum de ora....Nici noi nu prea avem hainute de toamna. Ca multe ii sunt mici, ca am luat din vara si am zis ca cele de 6luni or sa ii vina. Da de unde!. Acum luam deja hainute pe care scrie 12luni
Cenia, ma crezi ca zilele astea chiar ma gandeam la tine?!! Am avut asa o discutie legata de America..si ma gandeam tu cum mai esti
Castelana felicitari si voua pt dintisori
Roxana o sa ai vreme buna de o balaceala? Intreb ca nu stiu cum e vreme la voi
Fetelor, azi am montat si eu scaunelul de masa. Si m-am blocat la partea aia de jos, care arata ca o tavita. Aveti idee, se poate ridica? Sau asa sta ea?
Asta e scaunul,. de la Primii pasi http://www.wonderbaby .ro/la-masa/scaune-servit-masa/scaun-masa-cu-jucarii-primii-pasi.html
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
ami_84 spune:
Cred ca am laudat-o prea mult pe Irina zilele astea ca papa tot.. azi nu a vrut mai nimic pana acum.. doar lapte.
Andra cu lapte praf de care mananca ea, si cu fulgi de orez i-am facut azi papica. Pediatra mea a zis ca lapte de vaca pana la un an, NU.
Yaya la multi ani pt Alexia!!
Irina Paula (8 martie 2010)
dayanara spune:
ooo erina drum bun si sper sa fie racoare macar acolo, aici in madrid e ok, dar in sud e jale , au aratat la stiri din sud, cum se prajesc ouale pe asfalt :)))
oana ma bucur ca a papat eric, au si zilele lor, nici noi nu mancam in fiecare zi la fel nu.i asa?
am vazut pozele, eric e scump ca de obicei la volan! filmuletul nu mi se incarca, surpriza rebianei e bea cu ivan nu?
a gata am vazut filmul cu biciclistul:))) cum se rasuceste :)
briza sa stapaniti sanatosi scaunelul si sa pape eric in el!
nu stiu daca va fi timp de plaja, pt ca acolo e frig, dar eu asta vreau frig, am tampit de caldura!
de aia m.am si grabit sa iau haina silvanei , acolo cand e racoare nu.i de gluma
ami nu e bai ca nu papa o zi, bine ca a baut lapte, oricum sper sa.si revina repede cu masa
ela tu esti bine?
aoleo denisa vazusem si eu poza cu sobolan dar am uitat sa.ti spun: doamne zici ca e real! ia uratul ala de la fata:)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE