Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Dianami spune:
Eu, personal, nu vad rostul biscuitilor pana spre 10-12 luni. N-au mare aport nutritiv.
Ca sa ii stimulati sa invete sa mestece, sa roada, puteti sa le dati rondele de orez expandat. La noi se gasesc in farmaciile Sensiblu, HelpNet si in Real. Firma este Organix. Sunt cu aroma de mere, portocale, afine, etc. Lui Andrei i-au placut cele cu mere.
Costa intre 12-15 lei punguta, dar va ajunge ceva vreme, doar n-o sa le dati toata ziua rondele .
Uitati-va si pe site-ul www.organixbaby.ro/" target="_blank">Organix baby. Sunt produse bio, fara prostii in ele.
Mai exista si la Milupa, insa la noi nu am vazut, eu am comandat pe Babypoint.
Cand era Iulia bebe nu gaseam rondele de orez si m-am chinuit sa fac odata biscuiti din faina de orez, cu fructoza, lapte si galbenus de ou. Au iesit tari ca piatra, i-am mancat eu cu lapte .
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Asteropi, felicitari pt. palavrageala !
La multe lunite Sarah, Sophia, Adam!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Apropo, paste de cand puem baga? Cele fara ou. As vrea sa ii dau cus-cus. |
Paste din orez poti sa-i bagi de acum. Cus-cus-ul are gluten, deci mai asteapta cu el...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui Dianami [purple]Eu, personal, nu vad rostul biscuitilor pana spre 10-12 luni. N-au mare aport nutritiv. Ca sa ii stimulati sa invete sa mestece, sa roada, puteti sa le dati rondele de orez expandat. La noi se gasesc in farmaciile Sensiblu, HelpNet si in Real. Firma este Organix. Sunt cu aroma de mere, portocale, afine, etc. Lui Andrei i-au placut cele cu mere. Costa intre 12-15 lei punguta, dar va ajunge ceva vreme, doar n-o sa le dati toata ziua rondele . Uitati-va si pe site-ul www.organixbaby.ro/" target="_blank">Organix baby. Sunt produse bio, fara prostii in ele. Mai exista si la Milupa, insa la noi nu am vazut, eu am comandat pe Babypoint. |
Si Tudor al meu a crescut fara biscuiti si a crescut bine. Cand avea vreo 9 luni am gasit in Ungaria biscuiti pentru bebelusi, fara sare sau zahar, de la Hipp. Nu s-a omorat dupa ei si i-am mai 'ascuns' in fructe cate unul dat pe razatoarea de sticla, ca sa nu-i aruncam.
De ros, el a ros la inceput pufuleti (aici sunt fara sare si sunt mai mari si mai grosi, ca cei tip Baia Mare) si mai tarziu grisine.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Bumbitza spune:
Salutare fete! Am reusit sa pun filmuletele, pe picasa nu m-am priceput Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=qlu2L5_J0ok
http://www.youtube.com/watch?v=dCS9tEhnrA0
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
asteropipan spune:
fetelor, multumesc pt felicitarile adresate minunii mele care astazi mi-a facut un cadou superb.
ANDRA intradevar...a fost super super emotionant...mamicile care nu sunt la primul copil cunosc sentimentul....e sublim
stiu ca ea nu e inca constiienta cui exact se adreseaza cand spune MAMA (deee, auzindu-ma pe mine toata ziua ..te iubeste mama, iti da mama, iubita lu mama si tot asa, a imitat) dar important este ca a spus si si-a dat drumul la gangurit ffff bine.
cateodata nu o mai putem opri din "vorbaraie" si din tipat-ca am descoperit acum ca putem tipa .
CRISTINA 30 super daca zice Ingrid "hunger"
mie una nu mi s-a parut...fiimea chiar a zis fff clar MAMA.
FUG CA PLANGE
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
Erina spune:
citat din mesajul lui Bumbitza Salutare fete! Am reusit sa pun filmuletele, pe picasa nu m-am priceput Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=qlu2L5_J0ok http://www.youtube.com/watch?v=dCS9tEhnrA0 Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010) Mami si tati te iubesc mult! |
Ce fete frumoase!!! Tare dulce si expresiva Ilinca!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
miria_cristina spune:
BUMBITZA - Ce frumoasa si simpatica e piticutza!
Primul filmutel a fost dulce rau, unde isi morfoleste buzitele c-o mancau gingiile.
child spune:
ANDRA, ALINA, DIANA eu nu va contrazic, dar imi dau cu parerea din cele invatate, citite si auzite (de la medici).
Dupa vaccinul de 2,4 sau 6 luni nu e voie sa se faca alt vaccin timp de o luna, dar alte intepaturi, cum ar fi gauritul urechilor sau vit. D3 injectabil se pot face.
Si asta cu diferenta de o luna intre vaccinuri e discutabila.
Cand s-a reinceput campania de vaccinare BCG, cei de la epidemiologie recomandau efectuarea BCG la doua saptamani dupa infarix (sau cel de la stat) si o luna pauza pana la alt vaccin.
Chestia cu neintepatul dupa vaccinul antipoliomielitic era atunci cand acesta se administra oral, picaturi (timp de 6 saptamani).
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
asteropipan spune:
BUMBITZA super video-urile
al 2 lea cel putin e
cunosc sentimentul pt ca si fiima ma papa de ii simt pana si dintisorii in obrazul meu .
imi papa obrazii, nasul sau barbia....plus ma tot pipaie cu manutele pe toata fata.
nu mai pot dupa ea cand face asa.
sunt asa dulci
sa vezi rasete si iubire pe capul ei cand ma apuca de urechi si ceva par, ce mai prinde in mana....si dai si imi papa nasucul
gata nu ma mai intind
e gata mancarica
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!