Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Merci frumos Astero Si felicitari pt vorbareata

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Erina, Miria
Ma duc la ea ca plange

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

BUMBITZA, doua fete tare frumusele! Tare dulcinee piticuta. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

ASTEROPI, fata, m-ai dat gata!!! Auzi sa-ti zica deja MAMA . micuta vorbareata si pe mamica ei care cred ca pluteste , ca doar ai si de ce

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Legat de intepaturile de dupa vaccinari si eu stiam regula generala, ca dupa o serie nu se inteapa deloc o luna. Dar seful sectiei de la neonatologie si medicul de familie si inca o doctora cu care ma sfatuiesc (cand a fost sa fac vacc. BCG) mi-au zis acelasi lucru, si anume, ca pot sa intep copilul dupa 2 saptamani de la vaccinarea anterioara.

Cand sunt cazuri cand copilul are probleme se alege dintre toate relele ce e mai putin grav si atunci se fac exceptii.

SPECIFICARE!!
EU nu ma contrazic cu nimeni. Am spus ce mi s-a intamplat mie, personal. Ca iar i se pare cuiva ceva anapoda si incep polemicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami
La multe lunite Sarah, Sophia, Adam!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) [/purple]

multumim frumos, doamna

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Si eu stiu ca si Child, ca nu se inteapa dupa vaccinul oral antipolio care este cu virus viu, dupa acesta cu virus mort (asta se face acum) nu e problema. Dupa Infarix sau Pentaxim nu se face vaccin 2-3 sapt., dupa bcg nu se face alt vaccin 1 luna pt. ca e virus viu atenuat. Deci cercei se pot pune oricand, oricum nu este intepatura intramusculara.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

BUMBITZA - f frumoase filmuletzele . sunt amintiri de nepretuit ptr viitor!

Eu nu ma mai laud cu fi'miu ca nu e asa gingas ca fetele! el isi infige manutele in parul meu si nu se lasa pana nu-i raman cateva fire in mana, ma apuca de gat si trage de piele sau ma zgarie...imi suge obrazul de-mi lasa semne, cand papa si il apuca crampele imi da genunchi in stomac sau in san... Asa ca ...eu uan nu-l filmez caci momentele de genul asta nu sunt de adus aminte! Ce sa te faci cu baietzoii astia?!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

De dimineata i-am dat piersica. A lins-o imediat! Iar adineauri, cand i-am dat piure-ul de legume, mi l-a refuzat cu gratie . Abia a luat cateva lingurite, mai mult a dat pe-afara. Sper sa nu-si faca vreun obicei din asta .

Ne pregatim sa iesim cu treburi. O zi frumoasa pe imas!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Andra - tot orez Scoti am. Il voi introduce si eu in papica.

Child - Albert a luat f bine in greutate. Felicitari!

Ina - ce greu tb sa iti fie! off!! uite un .

Mada - ce frumos te iubeste Ilinca!! Nu-i asa ca merita oboseala?

Roxana - te-ai dus la mall de dimineata? Nu ne onorezi cu prezenta la o gluma, ceva?

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ia uitati-va
http://www.libertatea.ro/stire/video-bebelus-inviat-de-dragostea-mamei-301355.html
JENY mersi
sa iti traiasca minunea mica care azi face 6 luni

La multi ani si celorlati sarbatoriti de azi

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput