Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Jeni la cat mai multe lunite pt micuta Sarah!
Asteropi felicitari mamico! Sa auzi cat mai des cuvantul asta de la micuta Asteropi
Azi am incercat si eu "compotu de mere cu scortisoara" varianta data de Rebiana. A luat cam 10 varfuri de lingurita...restul am papat eu. La piureul semilichid de legume a zis cah la 2, am zis ca e prea obosit si am incercat si acum dupa ce a dormit o ora..la fel..cah. De ciuda, pap acum inghetata cu fistic, ca sa ma mai "racoresc"...eu care nu prea mananac inghetata..am dat iama in congelator la cutia lu' husbandu' ca el papa kg intregi si mai mereu are.
Bumbita tare scumpa fetita ta!
Am editat ca scrisesem aiurea....fetite..in loc de fetita

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami nu n.am fost in centru comercial, am fost la medic pt mine
apropo de mall, castelana si nafi mie imi place in mod deosebit sa pierd vremea in centre comerciale, atat in cele in aer liber cat si in mall :) e adevarat ca niciodata nu plec fara sa cumpar ceva

asteropi felicitari pt gangurit
povestesti asa frumos despre asteropi eu pariez pe tine ca vei fi prima graviduta

andra poti pune praz, dar ai grija ca e atzos, eu pun aici de cand era ivan mic, o chestie care.i zice puero si seamana cu prazul, e atzos de aia il dau la final printr.o sita sa nu ramana diverse care.i pot provoca greata

ina felicitari pt prima zi de cresa, ai baiat mare

child si wapi felicitari pt grasunii vostri

uh bumbita! e adorabila aia ilincuta! doamne cum isi suge buzitele si mesteca in gol, asa face si silvana
e frumusica foc bebelusa ta, nu mai pot de drag cand o vad, zau

biscuiti i.am dat lui ivan de foarte putine ori pe 9-10 luni, cei de la milupa de bebelusi, cica se topesc in gura...pe naiba ca.s destul de tari, nu am nici.un motiv contra, pur si simplu n.am gasit ca e musai sa manance biscuiti, oricum cand cresc nu refuza ei nici.un fel de biscuiti :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana - . Banuiesc ca ai mers sa iti faci analizele pt tiroida de care spuneai. Sper ca au iesit ok!

Spun si eu La multe lunite iepurasilor nascuti in data de 27!!

Eu ma gandeam la biscuiti ca gustare intre mese.. sa rontaie ceva. Doar pt asta. Multumesc si pt alte sugestii.

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

SPECIFICARE!!
EU nu ma contrazic cu nimeni. Am spus ce mi s-a intamplat mie, personal. Ca iar i se pare cuiva ceva anapoda si incep polemicile.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

nici eu nu scriam cu litere mari ca ma contrazic, daca nu mi se adresa o parere sub forma unei contraziceri ... ma rog, nu mai dezvolt ca vorba ta, nici nu mai stii cum sa pui vorba ca sa nu i se para cuiva mai stiu eu cum

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

bumbitza ce frumos face ilinca de astfel de partide de iubire am si eu parte

briza stiu de la dr si de la alte mamici, ca accepta mai bine piureul de legume daca pui putin LP in el ... si la anca a avut succes metoda, si eu am pus LM de cateva ori ca sa pape si a fost ok, macar merita sa incerci

roxana prazul de la noi se paseaza f bine, nu e atos ... dar am fost azi la piata si am uitat sa iau mai bine nu imi aminteai ca ma oftic ca-s imprastiata

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami
analizele le am marti dimineata si miercuri plecam
azi am fost pt ca am o fisura cred, pierd sange destul cand merg la baie

andra e acelasi lucru puerro asta de zic eu
http://es.wikipedia.org/wiki/Allium_ampeloprasum_var._porrum
credeam ca e diferit, nu atzos, nu m.am exprimat bine, dar nu se paseaza destul tot ramane ceva de se simte in gura, aici cand il folosesc la creme il trec prin asta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Food_mill
in felul asta crema iese super fina , chiar si cu praz

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andra mersi mult de sfat, dar cand am dat a doua oara azi, am pus si lapte..si tot nu a vrut. Apoi, intre timp s-a tot agitat de a vomitat tot ce mancase..a trebuit schimbat si eu si el de la piele. Cred ca renunt, cateva zile nu ii mai dau nimic decat lapte. Am incercat supa strecurata, supa+LP, supa+faina de orez, piure subtire de legume, piure de legume cu LP..nimic..si sa stiti ca era chiar bun la gust, ca am mancat si eu o lingurita

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Andra_s nu am vrut sa ne certam prin cuvantul 'contrazic'..o sa rectific mesajul..chiar nu vreau sa intram 'iar' in polemici, din nimica toata.
Referitor la gaurile din urechi..asa ne-a zis cea care face gauri si plus de asta a trecut luna, pe 30 face 1 luna de la vaccin si cum am m zis asteptam si indemnizatia in Septembrie..ideea era ca nu avem nici noi (adica Justina ) gauri in urechi.
Cum a zis si Diana, m bine suflu si in iaurt..nu e nimic rau daca astept acea luna si apoi ii fac gauri.

Bumbitza scuze ca nu ti-am raspuns pe mess..merci pt filmulet, o sa-l vad imediat..se trezise Justina..nu stiu ce a avut azi (de fapt toata saptamana), a papat tare prost, cate 50 ml o masa, in schimb a dormit 3 reprize cate 40', si dimienata de la 8 la 11:30.
O sa caut mesajul Inei cu sapt..sa vedem noi in sapt 18 (maine o incheiem) cum ne aflam si ce urmeaza.
Acum astept sa se trezeasca sa iesim afara.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

La multe lunite Sara , Sophia si Adam!Sa fiti cumintei si iubiti!

Andra, e bine ca sunteti ok. Asa patesc si neu de multe ori cand vreau sa scriu, mai ales ca "se cere " si el la laptop sa bata aici in taste!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Aster, pup printesica pentru cuvintelul maret! Bravo ei! Iti inteleg perfect sentimentul trait si cred ca nu iti mai incape inima in piept!

Eu una tresar de cate ori aud din gura lui "mama" pentru ca mi se pare tare ciudat la 5 luni sa-l aud zicand mama. De multe ori ma gandesc ca nu constientizeaza ce spune, DAR torusi spune mama in lipsa mea, sau cand este suparat la tati in brate si ma cauta cu privirea...

Andra, daca e constipat , incearca sa nu ii dai mult orez si piure de morcov. Astea constipa mai tare. Despre praz, poti pune linistita ca e bun. Dar nu mult la inceput!

Child, face si Albert ca Eric..papa fructe doar in deplasare??
iar despre kurtos...nu e Monti. By the way..ai auzit ca a murit Montignac?

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput