Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 10
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Child, Daria a avut probleme cu absorbtia calciului. Stiu ca nu se gaseste D3 injectabil la noi. Voi ati gasit? Sper sa nu aiba si David aceeasi problema. La el o sa fiu organizata si consecventa. Picurat seara, direct in gurita 2 picaturi. |
ERINA eu sunt foarte constiincioasa, ii dau zilnic 3 picaturi, cred ca vreo 2 zile am sarit in 6 luni.
Dar fontanela tot nu da semne de inchidere.
Am auzit ca nu se gaseste vit. D3, dar stiu un pediatru care are si face, e chiar peste drum de blocul meu.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
jeni_h spune:
Salutare mamici si bebei dragi
Nafi multi
Multumim frumos de urari!!! Astazi implinim jumatate de anisor
Pupam si noi toti iepurasii si mamicile de iepuroi si uram la toata lumea, fara exceptie, multa sanatate si tot ce vreti voi sa vi se indeplineasca!
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeni_H#
Ioanact spune:
Bumbitza am cautat filmuletele dar nu le-am gasit sau inca nu le-ai pus?
Asteropi Felicitari pt cuvantul: MAMA!
Ai facut-o pe mami fericita.
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Sarah Maria, Sophia si Adam Leo!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Andra multu de ideea cu orez. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
n-ai pt ce, eu ii dau de cand am vazut ca a papat f bine in concediu borcanelele ce contineau si orez, cred ca mai "dilueaza" gustul legumelor, uneori poate prea puternic pt gusturile lui
despre paste ... sunt si din faina de porumb, fara gluten, dar eu tot zic pas la paste, nu stiu de ce, dar mi le inchipui facandu-se ghem in stomac la bebe
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
wapi spune:
Legat de biscuiti - am folosit mult timp piscoturile de la Nestle, dupa 8 luni parca. Sunt cam scumpicele, acum 4 ani costa 12 RON o cutie si parca sunt vreo 20 de piscotele.
jeni_h spune:
citat din mesajul lui Ioanact LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Sarah Maria, Sophia si Adam Leo! ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
multumim frumos!
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
andra_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Buna! Te contrazic..asa ne-au zis unde i-am facut gauri Ioanei (tot acolo ii facem si Justinei)..in plus asteptam si indemnizatia in Septembrie. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
SI EU TE CONTRAZIC ... nu se injecteaza nimic intramuscular timp e o luna dupa vaccin, intravenos da (iti dai seama in ce stres am fi trait o luna dupa fiecare vaccin daca bebe ar fi avut nevoie de vreun tratament si nu l-am putea administra pt ca "bebe nu se inteapa o luna dupa vaccinare"?????) si in plus in maternitate bebelusilor li se fac 2 vaccinuri si la externare majoritatea mamicilor de fetite decid sa le faca gauri in urechi, la o zi-doua dupa vaccin
astea sunt argumentele mele si mi se par cat se poate de logice, de aceea am facut afirmatia din mesajul anterior
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ina_3040 spune:
Fetelor va salut in graba, azi l-am dus prima data la cresa l-am lasat 2 ore. cand m-am dus sa il iau am parcat masina si il auzeam de afara cum plange mi-au zis doamnele ca a dormit vreo ora si apoi s-a jucat un pic dar catre sfarsit a plans, erau cu el in brate cand am ajuns. acuma ii fac legumele ca e rupt de foame.
ma apuc sa fac un rezumat a ceea ce interesat in cartea de care vorbeam pt varsta iepurasilor (intre 4 si 6-7 luni). de indata ce am ceva trimit.
pupici!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
jeni_h spune:
fetele, referitor la gauri in urechi pentru cercei.
Eu i-am facut gauri Sarei imediat ce am venit cu ea acasa din spital, dupa nastere. Adica sambata am nascut, luni eram acasa, iar marti a venit asistenta acasa si i-a facut gauri si bagat direct cercelusii. Era tare micuta, nu avea decat 3 zile de la nastere. Nu a patit nimic, gaurile sunt bine merci. Timp de o saptamana de la intepat i-am dat in fiecare zi cu bepanthene si miscam cerceii sa nu carecumva sa se lipeasca sau mai stiu eu ce. Se pare ca fetita mea este buna de carne, adica se reface f repede si nu a patit nimic.
Asta este povestioara despre cercelusi a Sarei.
pupici
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
Dianami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andra_s
SI EU TE CONTRAZIC ... nu se injecteaza nimic intramuscular timp e o luna dupa vaccin, intravenos da (iti dai seama in ce stres am fi trait o luna dupa fiecare vaccin daca bebe ar fi avut nevoie de vreun tratament si nu l-am putea administra pt ca "bebe nu se inteapa o luna dupa vaccinare"?????) si in plus in maternitate bebelusilor li se fac 2 vaccinuri si la externare majoritatea mamicilor de fetite decid sa le faca gauri in urechi, la o zi-doua dupa vaccin astea sunt argumentele mele si mi se par cat se poate de logice, de aceea am facut afirmatia din mesajul anterior POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Si eu va contrazic .
Nu se administreaza injectii intramusculare timp de 30 de zile dupa un vaccin care are si componenta antipolio (deci cele de la 2, 4 si 6 luni).
Iv si id se pot face. La nastere se face BCG si antihep. B, deci nu au legatura cu gaurile pt. cercei.
Din cate stiu eu, intepaturile in lobul urechii nu se considera injectii im. Daca vrem sa suflam si in iaurt, le evitam.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)