Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristina, miria, silvana se rasuceste, dar nu are ce sa.si traga peste ea, tocmai de aia am bagat.o in sac pt ca spre dimineata ii era frig, acum intrebarea mea e, daca se rasuceste cu sac cu tot?
abia ajungea pe spate dupa burta, fara sac, acum cand o bag in sac, se intoarce cu tot cu sac pe.o parte, pe burta inca nu, dar in caz ca s.ar intoarce nu e mai greu sa revina pe spate?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

oana

fetelor ma bucur ca v.au placut pozele

raluca, asta l.am luat de la un centru comercial de aici, dintr.un magazin foarte ieftin primark, e subtire de vara
acum am vazut unul mai gros in HM si kiabi, dar cred ca au si in zara o sa ma uit si cei din ikea cum are denisa sunt foarte buni

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am vazut si eu saculetul si e intr-adevar comod pentru ei.
Lui Casi i-am luat niste...nu stiu cum le zice...sunt ca o camasuta, dar mai lunga decat el sidesfacute la picioare unde au elastic. Eu cu alea il imbrac. O sa le fac poze ca de explic mai greu imi iese.

ROXANA - N-ar trebui sa-i fie mai greu. Acuma cred ca depinde si cat de larg ii e saculetul, ca ei se mai rasucesc in ele si ii incomodeaza la intors.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza!

Am fost si noi azi dimineata la controlul de 4 luni.
Si la 4 luni fara 4 zile avem 6420g si 64 cm.I-a facut si vaccin si a plans cu lacrimi de mi-a rupt inima.
In rest suntem sanatosi trebuie doar sa facem exercitii pe burtica pt ca nu-si tine f bine capusorul.
Si ne-a zis ca dupa 30 putem sa incepem si noi diversificarea.
Legat de lp noi nu schimbam.Eu folosesc Pre de la milupa.Nu am auzit la voi sa fie si in Ro.Asa ca atunci cand venim trebuie sa ne luam muuuulte cutii cu noi.
Chiar Roxana tu ai avul lp cu tine sau ai cumparat din Ro?

Vladi eu cred ca tu esti o mama buna.Am vazut si in filmulet ce frumos vorbeai cu Floricia si se vede ce mult iti iubesti copilasi.
De fapt ma bucur asa mult sa vad ca toate ne iubim cpoilasii.Stiu ca o sa ziceti ca asa e normal dar am vazut multe cazuri de copii parasiti sau maltratati.Of!
Multi pentru mamici asa destoinice!

Diana multumim pentru linkurile cu povesti!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

elba na, de asta zice cristina, de pre...
eu nu stiam de asa ceva, sunt putine pt primele zile etc, dar nimic concret
eu mi.am luat de aici lp , ca in ro nu stiam daca au marca de aici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Oana, Child mai dau o cafa sa treaca oboseala

ANCA multumesc pentru cafele, imi prind bine, chiar daca eu beau decofeinizata, dar macar savurez gustul.
Mai povestesti odata cum l-ai facut pe Codrin sa nu se mai trezeasca noaptea? Te rog...

Bine-nteles ca acum Albert doarme .
Cand se trezeste merg dupa banii de trusou , in sfarsit.

Fetelor, care aveti baby-phone, merita sa cumpar?
Noi tinem de obicei usile deschise prin casa si aud cam tot.
Dar ma tenteaza ideea de baby-phone.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

am vazut poze cu daria marcela, e ca o papusica si are ochii frumosi ca mami

child n.am babyphone, casa fiind mica...

multumesc pt raspunsul cu lp

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Mai, fete, vroiam sa intreb mai demult, dar tot uit : Ai vostri bebei se rasucesc prin pat si in rascolesc de nu mai sta nimic la locul lui?
Ca al meu a inceput de vreo saptamana sa se tarasca prin patut si il gasesc in toate pozitiile si cu toate pernele si paturile si jucariile in cap, numai cum il asez eu nu sta decat cand doarme.

Nu mai are mare chestie prin patut, dar oricum, la Dami stiu ca nu am avut problema asta atat de devreme.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

si al meu se foieste o gramada in somn.
avea o perioada cand dormea de-a latul patului
si bineintels ca se dezveleste asa ca noi tot saculeti de dormit folosim

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Child eu am baby phone care are si proiector de imagini, muzica etc. Apartamentul e mic dar tot il gasesc folositor-cind sunt la bucatarie cu hota deschisa sau cind sunt cu Daria in camera de zi si vrea sa danseze, cinte...

Noi l-am primit cadou de la fratele meu, daca r fi fost sa il cumpar nu stiu daca ar fi investit...

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
ne-a observat cum ne-am transformat ca natie.
Merci de aprecieri, dar Dumnezeu a facut sa-mi dea si copil bun si cumintel, care inca seara adoarme tarziu pe la 11-12, dar il iert ca pana la 9 dimi nu se mai misca.
Pe paturica nu sta mult, trebuie sa-i schimb des jucariile ca se plictiseste, ca si in carucior, daca merge e ok, daca stam...vrea in brate.

Tare sunt curioasa ce a observat la noi ca natie in transformare. Mergem in directia buna?...Dar promit ca nu 'gugalesc' nimic.

Tare mi-e drag Cezar, imi aduce aminte de Tudor si parca il descrii pe Tudor cand era mic, doar ca el nu voia in brate din carut chiar daca ma opream. Dar voia in brate din carut chiar daca mergem de-l supara ceva...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput