Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)
Raspunsuri - Pagina 17
ami_84 spune:
Neata.
Rebiana - Irina are doua mese solide si mai are inca 4 mese de aprox 150 ml.
Roxana - da de la 6 luni trec pe nr 2. Noi nu avem probleme cu dormitul in patut si daca zici ca doarme mai bine, am sa ii iau si eu saculet de iarna.
Anca - doar ai un barbatel cum sa plamga el ca "fetele" la vaccin. Tb sa fie puternic, nu?
Sanzi - ieri a tb sa ies si nu am mai apucat sa iti scriu. Eu pe Irina o tin in fundulet putin inclinata pe spate, ca sa inghita si sa nu ii vina inapoi. Mai poti testa cu lingurita asa: i-o apropii de gurita, o inclini un pic (sa curga f putin) si o lasi sa tocaiasca ea cate un pic.. ceva de genul mai mult supt. Sper ca intelegi.
Ella - multa sanatate.
Diana - bine ai revenit de la socri, cu forte proaspete de gatit.
Vladi - sanantate multa tie si lui Floricica. Succes cu diversificarea. Si sa stii ca nu esti o mama rea! Altele sunt mame rele prin alte fapte...
Eu stiu ca atunci cand se trece de la nr 1 la nr 2 de la aceeasi firma, nu se face faza ce masurile. se da direct.
Cristina - mersi de info cu sacul de dormit. Deci formula pre e cea mai buna? Acum nu stiu ce sa mai fac. Totusi am sa vb cu pediatra...
Pupici tuturor.. ma duc ca se cere Irina plimbata putin.
Irina Paula (8 martie 2010)
iliraluca spune:
Buna dimi,
Roxana,
Tu iei de undeva anume sacii de dormit? As incerca si eu pentru la iarna insa Kira tocmai a descoperit somnul pe burta de care e foarte incantata, asta ca tot citeam ca e recomandat sa doarma pe spate.
Despre lapte, noua ne-a spus nu mai mult de 800ml pentru ca doctorita mea spune ca se umfla de la lp si ca in Romania sunt f f multe cazuri de obezitate infantila inainte varstei de 3 ani. Acum nu stiu ce sa spun ca dintr-o mama aproape subnutrita, eu, si un tata normal sper sa nu iasa un copil obez. Oricum eu am intrebat multe persoane care hranesc puii cu lp si rar mananca mai mult de 800ml, deci cred ca este ok. Cat despre acomodarea cu HA2 eu cred ca fiecare face cum vrea, nu cred sa fie ceva grav daca amestecam laptele sau nu.
Am si eu o intrebare, noi avem niste muci in gat, nu are febra, nu ii curge nasul dar haraie putin. Doctorita ne-a recomandat ser cald pus in nasuc cu presiune sa se duca in gat sa inghita dar ma gandeam, sa ii mai dau ceva sirop sau altceva? Pana saptamana viitoare cand ne ducem sa ne vada stau cu grija mucilor din gat.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
oanaiacovita spune:
Neata.
Multu Anca de coffee. Eu tocmai bag una in vena dupa o noapte ingrozitoare. Nu stiu ce a avut si pace. Toata noapte o plans, o vrut ceai, lapte, leganat si acu doarmne, of course. S-a tre
Incerc sa scriu din amintiri, sorry daca sar pe cineva, dar nu ma simt in stare sa o iau de la capat cu paginile.
Rebi noi papam in jur de 800ml pe zi si cal la 2 ore dupa mesele cu solide. Avem 5 mese:una de 90-120 noaptea, 4 de 150 ziua, variind in functie de starea piscotului.
Roxi ce saculet frumos. Eu l-am tinut pe Eric numa in saculet pana a venit caldura, acum nu stiu daca ar mai sta la cum se roteste prin somn. Oricum aici nu gasesc asa frmoase.
Eu am trecut la Aptamil 2, de fapt sun in plin proces de trecere. Fac lenta trecerea.
Off gata, s-a trezit scandalul.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Am citit din urma cat am putut, dar ma misc tare incet. Abia acuma ma resimt dupa saptamana de agitatie pe care tocmai am terminat-o. Atat de usor ma consum si-mi pare rau pentru felul asta implicat de-a privi lucrurile. Noroc ca totul a decurs bine si m-am linistit cu bebele meu bun.
Cu toate astea suntem pe drumuri ca facem aranjamente prin casa de la tara ca in WE avem musafiri.
Si sincer, imi doresc cat mai tine caldura si sotul mi-e in vacanta sa profitam de WE-uri macar si sa stam acolo. E atat de frumos si timpul trece asa repede!
Merg sa-mi verific copiii, ca prea-i liniste in casa si imi fac o cafea poate ma trezeste nitel.
oanaiacovita spune:
Am vazut poze cu Daria si Briana - 2 papusi.
Ramy unchiul din poze e fratele tau? Ca seamana Briana cu el.
Meniul de azi:
acum tot para cu piersica ca nu mai am alte fructe in casa si mi-e lene sa ies acu
la pranz morcov+patrunjel+fasole verde pasate si cred ca pun si putin dovlecel ca fara nu ii place
oanaiacovita spune:
LML Daria Marcela (de marsy_baby), Maria Alexandra (de Ioana_fota)
child spune:
Buna dimi!
Sunt zombi, vad ca Albert si-a facut obicei sa se trezeasca la 3 noaptea si sa se foiasca si joace o ora .
Papa un san, adoarme, dupa 5 minute se trezeste, papa celalalt san, adoarme, iar se trezeste dupa 5 minute, deja e fresh.
Ii dau si LP, goleste sticla, adoarme, dar dupa o ora incepe foiala...
Si la 7 e in picioare, vesel nevoie mare.
Of, of, of, sper sa treaca si noptile astea agitate.
Vad ca cerealele de seara nu il ajuta, nu o sa i le mai dau, eventual le mut dupa-amiaza.
Meniul de azi:
fructe: mar cu para la steamer, se pare ca para ii place mult.
in rest laptic...
Cred ca o sa ma apuc si eu sa-i dau legume, o sa incep cu morcov, dar mi-e frica sa nu se constipe, ca si asa, de cand cu fructele, nu mai are scaun de bebelus.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina30
exact, in post meu anterior scriam ca chir primul care se da, pre, inainte de 1 e si mai ok...dar se pare ca nu ma ia nimeniin serios.. numai daca mai bag de-o "cearta" Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
cristina inainte de 1 nu mai exista nimic, nu ne refeream la 1 de 1 an, ci la 1 primul lapte pt nou nascuti din prima zi, inainte de asta nu e nici.unj pre, decat ala special de prematuri , care il dau in spitale
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
La multe lunite Daria de Marsybaby si Alexandra de Ioana Fota!
Oana, Child mai dau o cafa sa treaca oboseala
Meniu azi: mango+nectarina+ fulgi de orez
si searadovleac de placinta cu pastarnac+un strop de ulei de masline si putin busuioc.
[b]Cristia,eu iti vazusem postarea , dar sincer nu am stiut ce este "laptele pre" si am zis ca nu intreb sa ma fac de ras
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
miria_cristina spune:
Mai, fete, vroiam sa intreb mai demult, dar tot uit : Ai vostri bebei se rasucesc prin pat si in rascolesc de nu mai sta nimic la locul lui?
Ca al meu a inceput de vreo saptamana sa se tarasca prin patut si il gasesc in toate pozitiile si cu toate pernele si paturile si jucariile in cap, numai cum il asez eu nu sta decat cand doarme.
Nu mai are mare chestie prin patut, dar oricum, la Dami stiu ca nu am avut problema asta atat de devreme.