Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Castelana , te adimir cu adevarat! Atata optimism, gandire pzitiva si putere de adaptare....mai rar!Dar daca exista sanatate, si intelegere, mergi pana la capatul pamantului daca acolo e bine pentru toti!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Multumesc,
asa e, ai devoie de putere de adaptare.
Fiecare tara e diferita ca stil si pana inveti care-i treaba, mentalitatea si incepe chiar sa-ti placa, trebuie sa pleci acasuca sau la alta locatie.
mai mult de 5-6 ani nu stai intr-un loc.
Acum am nevoie de catva timp sa ma obisnuiesc cu ideea, apoi intru-n titmul de mutare ca-n paine!
Nu ma laudam eu ieri cat de simplu faceam valizele?
Azi noapte numai mutari am visat, deja aveam in gand cum le ambalam, cum le organizez, ce mai trebuie sa cumpar ( deci aici era treaba grea, ca trebuie sa ma gandesc ce-mi mai iau de aici pentru casa)
sa fim noi sanatosi si ne mutam cu mic cu mare!
tare as fi mai vrut un copilas sa-l fac aici, poate ma grabesc si raman sa plec si cu burtica la gura!
te pup

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Ellanik si Vladi, ce faceti fetelor?
cum va mai simtiti?
sanatate multa va doresc si sa va citim cat de curand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

castelana continui sa ma minunez ce copil ai tu - asta nu exist ain realitate!! Cum e asta sa creasca ca Fat Frumos numai din lapte, sa doarma singur nopatea fara sa se trezeasca, sa stea pe paturica de activitati linistit cit tu gatesti chestii complicate si sa faca turul lumii fara probleme??? Eu zic ca faci misto de noi :))
Acuma, serios: eu cred ca barbatul tau sta sa explodeze de mindrie ce nevast aare, care i-a facut asa un copil si se descurca cu toate asa de bine! Sper ca-si da seama pe ce romancuta grozava a pus el mina - nu-ti zice oare cu drag "mia rumena?" :))

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

ha ha ha
ce m-ai distrat...merci pentru aprecieri.
stii cum am citit prima data? ca m-ai facut mai rumena, in sensul de rascopt!
Nu, nu-mi zice asa pentru ca el vorbeste perfect romaneste, asta-i limba noastra de acasa de cand ne-am cunoscut.
Stie si el ce are la usa, zice mereu ca i-au trebuit 40 ani sa-si gaseasca nevasta si pentru asta a cautat-o prin toata lumea sa vada de unde-i mai bine.
Mereu le zice la prieteni sa mearga la noi daca vor neveste si fete serioase sa stii. El iubeste mult poporul nostru, ne cunoaste cultura, ne stie si cum eram inainte de rev ( a lucrat atunci in Ro) si dupa ne-a observat cum ne-am transformat ca natie.
Merci de aprecieri, dar Dumnezeu a facut sa-mi dea si copil bun si cumintel, care inca seara adoarme tarziu pe la 11-12, dar il iert ca pana la 9 dimi nu se mai misca.
Pe paturica nu sta mult, trebuie sa-i schimb des jucariile ca se plictiseste, ca si in carucior, daca merge e ok, daca stam...vrea in brate.
Te pup si sa te refaci repede!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

CASTELANA, zic si eu ca fetele, atata timp cat sunteti impreuna...e totul ok.Poate nu va fi nevoie sa stati mult la hotel si poate ajungeti mai aproape de casa. Tu esti femeie puternica si sunt sigura ca vei face fata cu brio si acestei schimbari.

Hai ca m-am intins prea mult,
Va pup pe toate, cred ca merg la nani..
Sa aveti o noapte buna.

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

merci, asa e o sa fie bine, sa fim noi sanatosi si puiul meu sa creasca linistit. saracutul la cate schimbari a fost el expus in ultimul timp, la 4 luni deja statuse in 4 tari...de mic il pregatim.
Te pup

Mergi la inceput

Wapi sanatate si toate cele bune surorii tale!
sa speram ca va fi bine si sa faca mai repede control!

Vladi, acum citesc de Floricica, sanatate si sa-si revina, saraculo tau pui!
si eu ma gandesc sa incep cu ceva suculet de morcovi pe la 5 luni... sa-l obisnuiesc cu lingurita.

Ioanact, poate nu se satura Justina, cine stie...mai ales ca se trezeste noaptea, zic si eu ca nu ma pricep asa bine, eu acum ma documentez cum sa incep diversificarea.

dayanara... nebuna lumea cu spray-urile astea, sa ne mai miram de tot felul de alergi?
ca o chestie ciudata fratele meu manca sapun, la inceput era jale la noi ca se credea ca-s soareci, aveam capcane peste tot ( din acelea din metal frumu) si odata l-au prins!

fetele va pup, am scris lung si prost, ca de obicei fara rost, dar azi m-am trezit cam cu fundul la tavan...n-am dormit nici bine si mi-am zis sa ma descarc asa aici, eu ieri gatisem, deci nu mai aveam ce sa fac ca-s tare trompeta azi.
Poate ies cu baiatul la plimbare, va pupu si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

va invit la un expresso bun, bun
Iepurasul meu s-a trezit doar la 7 si 20. Nu-mi vine sa cred ce rapid s-a invatat fara lapte noaptea

Mai fetelor, care ziceati sa nu folosim apa de pe legume deoarece contine nitriti?? Pai da-o incolo de ea treaba...ne este recomandat sa incepem diversificarea bebeilor cu nitriti in cazul asta??? Ca prima data cica le dam "leoarca" si apoi piureul..Eu nu pot sa cred asa ceva..Cred ca si cercetatorii astia isi cam iau nasul la purtare cu tot felul de descoperiri bomba...Vor si ei sa apara la tv

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Neata 22ror!Fetele care dau la bebe lp Nan1,am obsv k Nan2 nu contine taurina,oare de ce la Lp Nan1 e?
aaa sa nu uit, va invit la o felie de tort,k azi avem jumate de anisor

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

n-am citit inca nimic dar trebuie sa va impartasesc ceva rapid, ca tot m-am gandit toata noaptea: aici ministerul sanatatii face o campanie foarte mare prin flyiere si televisiune si internet pentru a se preveni moartea subita a bebelusului si principalele idei pe care le mediatizeaza sunt ca bebelusul sa doarma pe spate si in sac de dormit, nu cu patura, intr-o camera fara fum de tigara. Oricum aici ai de unde alege sunt la firme care fac saci de dormit cu duiumu: de vara subtiri, bio, de iarna duble, cu maneci detasabile, de iarna cu puf, de care vreti si nu vreti... noi chiar avem doua pe care le putem lua si in masina in scaun ca au gaura speciala pentru. In caz ca vreti sa folositi sacii de dormit eu va recomand sa aveti cel putin 2, in caz ca se uda de la pipi sau regurgiteaza bebele sau mai stiu eu ce....
Mi s-a parut important sa va informez.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

multumesc de raspunsuri, si eu la ivan am inceput cu lp2 la 6 luni, intrebarea mea era legata de faptul ca unii sustin ca lp 1 e mai bun si merge in continuare pana la 1 an...

vladi spor la diversificare

ramy ma bucur ca te citesc si azi ti.am revazut albumul

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

exact, in post meu anterior scriam ca chir primul care se da, pre, inainte de 1 e si mai ok...dar se pare ca nu ma ia nimeniin serios.. numai daca mai bag de-o "cearta"

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Vladi, la David au disparut punctele albe in doua zile. Am dat cu Daktarin, un gel oral. E intradevar bataie de cap cu sterilizarea lucrurilor pe care le baga in gurita mai ales ca a trecut la ros si jucarii pentru dentitie si mai ales plushuri.

Astazi mergem la pediatru. Am fost de doua ori in ultima saptamina jumatate. Intii bilant de 5 luni apoi cu dat lapticul afara.
Foarte ciudat e ca la fel ca la Daria simptomele au disparut la doua zile. Eu banuiesc ca la ea a fost indigestie iar la el o stare proasta data de inceperea eruptiilor dentare. Amindoi maninca foarte bine.

Am citit ce ai scris despre Florian. Si David e ragusit. In git nu reusesc sa ma uit. Are o tuse foarte scurta si rara. Sa vedem ce ne da si noua.

Sanatate puiutului dulce!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput