Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)
Raspunsuri - Pagina 15
Dianami spune:
Vladi, spor la diversificat si sanatate multa iepurasului! Vezi ca exista un remediu homeopat pt. Candida, n-ai nimic de pierdut daca incerci, are efecte bune. Se numeste Candida (ch 7 sau ch 9 e ok).
Ramy, pana sa citesc de turturea am crezut ca ai gasit...soareci .
La noi a intrat o vrabiuta, am prins-o inainte sa apuce sa zboare in geam. Au pupat-o copiii, am pozat-o si apoi i-au facut "pa" .
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Roxana, Noua asa ne-a recomandat doctorita, de la sase luni NAN HA2. Mi-a recomandat sa incep treptat, sa amestec cu HA1 pana il inlocuiesc total. Ileana si Kira Maria (11.03.2010) http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira# |
Vei incepe cu o masura de NAN HA2 iar celelalte (depinde ce cantitate de apa ai pus) cu NAN HA1, pana ajungi sa inlocuiesti toate masurile de lapte?
La Ioana cand am schimbat am facut-o direct cu NAN2/3.
In alta ordine de idei..ma "plang", iar de Justina ca ma "sperie" cat papa si la intervale mici de timp.
Adica: la 6:30-7 = 100 ml (pana la 11 doarme)
la 11 - 150 ml
la 13 iar vrea lapte , dar ii m distrag atentia si apoi ii dau(pe la 14) iar 150 ml dupa care doarme
la 15:30-16 vrea din nou sa pape..la fel o m tin sa treaca 3 h de cand am inceput masa
..si tot asa pana la 21:30-22
Are 1 masa -100 ml si 4 cate 150 ml. (in seara asta a papat 250 ml, asa papa dupa baita, probabil de la apa).
Ma intreb nu se staura cu lapte? Sa incep diversificarea? Cu NAN 2 in nici un caz..
Nu mai zic ca azi noapte s-a terzit de 2x..isi sugea pumnusorul.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
iliraluca spune:
Alina,
Kira mananca 180ml si mi-a zis sa inlocuiesc 2 unitati, 4, 6. A fost ok la Ioana cand ai trecut direct? Am inteles ca are alt gust.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
Ioanact spune:
Ileana a fost ok la Ioana. Nu stiu ce gust are...insa, (cred) ca e m satios.
Cate mese/ zi are? Si noaptea papa lp sau lm?
Eu, noaptea o alaptez pe Justina.
Cānd vei īncepe sa inlocuiesti cāte o masura de lapte? La 6 luni?
iliraluca spune:
Mananca doar lp. Are 5 mese/zi. Ideea este ca noua ne-a spus sa nu ii dam mai mult de 800 ml/zi. Mai lasa in bibe cate putin dar tot aduna undeva la 850. A avut insa o perioada de manca putin mai mult de 1 litru. Eram innebunita, cerea la 2 ore, nu stiam cum sa ii spun doctoritei. Perioada era exact cand ne-am intors de la mare si a durat cam 1 saptamana jumate dar si-a revenit. Acum mananca asa: 9.30 prima masa si 22.00 ultima masa.
HA2 incep de la sase luni exact, supita incep la 5 si 3 saptamani. Ma gandeam sa nu ii dau si papa nou si sa schimb si laptele.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
Stefanna spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata! La multe lunite Ioana (de Stefimic) Cata pe unde esti???? Am vazut toate pozele cu iepurasii poznasi. Doamne ce copii frumosi sunt la noi la Odisee. Rebi multu de povesti. Vladi scot bota pe tine. Ia revino-ti. Stefanna Eric de cand avea o luna adoarme doar pe picioare. Inca nu ma simt in stare sa il dezvat. Imi trebuie sa fiu odihnita sa fac asta, ca el face urat la oboseala. Asa ca o tot lungesc, nu stiu cat. Sanzi mulumesc de info cu pungile dar nu am auzit sa avem farmacia respectiva aici. Oricum noi am facut urocultura in spital si e ok. Castelana, Delia sunteti niste mamici tare organizate. Meniu azi: la 10 - piure de para si piersica+cereale la pranz vreau sa fac piure de dovlecel si cartof dulce. O zi buna sa aveti. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
ONUTA, te incanta cu ceva sa stii ca pe Bianca am dezvata-o de laganat dupa 3 anisori?! Soooo enjoy! Da sa stii ca e fain oricum.Pupici la alintatura
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
dayanara spune:
multumesc de raspunsuri, si eu la ivan am inceput cu lp2 la 6 luni, intrebarea mea era legata de faptul ca unii sustin ca lp 1 e mai bun si merge in continuare pana la 1 an...
vladi spor la diversificare
ramy ma bucur ca te citesc si azi ti.am revazut albumul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
Ileana am inteles! Si Justina ajunge la 700-800 ml/zi.
Dar de ce sa nu depaseasca 800ml ? Stiu ca pana la 1l e ok.
dayanara spune:
azi in parc una ii datea fetei sa bea cu spray.ul :)))))))) ii pulveriza un spray cu nu stiu ce esente, suc etc
poate voi ati mai vazut dar eu m.am cracanat de ras, zic eu am toate tampeniile de puericultura dar asa ceva nu mi.a dat prin cap
e adevarat ca ivan mai bea apa cu buretele din cada, dar la spray nu m.as fi gandit :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Stefanna spune:
citat din mesajul lui dayanara multumesc de raspunsuri, si eu la ivan am inceput cu lp2 la 6 luni, intrebarea mea era legata de faptul ca unii sustin ca lp 1 e mai bun si merge in continuare pana la 1 an... vladi spor la diversificare ramy ma bucur ca te citesc si azi ti.am revazut albumul roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
ROXI, aici toate fromulele de lapte sint de la nastere pana la un an.Eu invatata ca in romania, ca tre sa schimbi la un moment dat am ramas un pic uimita.Acum vad ca astia de NESTLE au de la o-12 luni, plus inca o formula de la 6-12 luni.Asa ca eu una acum chiar nu mai pricep cum e cu diferentele astea.
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU