Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

LORICH sanatate multa si ai grija de tine! Sa fie oare vreo anemie?
Eu sunt suparata ca asta mic tot cu 38-38,5 ne tine. Am fost la doctora si s-a uitat in gat si e fff putin rosu in gat. Acum ma gandesc ca dupa atatea zile, adica de vineri, poate a fost ceva viral si acum e pe trecute. Insa de ce atatea zile de 38?? M-a pus sa ii facem hemoleucograma completa si sa vedem, daca rezulta ca e viral atunci aia e, daca nu atunci sa nu fie infectie urinara si sa ii dam Zinat O sa o sun pe la 14.30 sa vedem daca e gata rezultatul la hemoleucograma. Doamne ajuta sa fie viral si sa nu fie infectie urinara ca mor. De sapt trecuta ma chinui sa ii fac urocultura si nu reusesc, facem ce facem si tot pe langa punga iese, pt ca alearga si nu reusesc deloc si azi dimineata am incercat si in somn si tot pe langa a iesit ca s-a intors pe burtica. Maine dimineata o sa incerc iar ca pe urma daca e sa ii dau antibioticul degeaba mai fac urocultura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada sanatate! Asta voiam sa intreb si eu-urocultura!!! Auzi, dar daca ii zici sa faca pipi, asa ca un joc, nu face?
Eu s-ar putea sa am fierea data peste cap, am vb cu ginecoloaca mi-a dat smecta (ca are mai mutle chestii prin ea, nu doar contra diareei), elevit, magne B 6 - pt irigare cerebrala, no-spa... si vedem...daca nu trece maine merg s-o vad.
Anemie sau lipsa de calciu...nu pot sti fara intepare, dar cam violent m-au lovit sa fie astea... mai degraba as zice la fiere. Om videa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Andrada multa sanatate lui Tiberiu!
Adriana of, ce nasol cu tusea asta convulsiva, te cam streseaza, te cred...sper sa fiti ok si sa nu va stricati concediul
Cleo nici lui Mirci nu-i ajunge patul de 180x200. vrem sa-i luam un patut de copil mai mare de la ikea sa vedem daca il putem obisnui. ca nu se mai poate. dormim f prost, el ne trezeste de cateva ori noaptea, Ilinca suge d des in ultimul timp, cand trec eu in sufragerie, cand in dormitor, facem schimb de locuri si tot asa. Ma intreb cum rezista Bogdan. Nici eu nu dorm dupa masa, dar e altceva sa faci drummul pana la serviciu si sa operezi toata ziua.mda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Andrada multa sanatate lui Tiberiu!
Adriana of, ce nasol cu tusea asta convulsiva, te cam streseaza, te cred...sper sa fiti ok si sa nu va stricati concediul
Cleo nici lui Mirci nu-i ajunge patul de 180x200. vrem sa-i luam un patut de copil mai mare de la ikea sa vedem daca il putem obisnui. ca nu se mai poate. dormim f prost, el ne trezeste de cateva ori noaptea, Ilinca suge d des in ultimul timp, cand trec eu in sufragerie, cand in dormitor, facem schimb de locuri si tot asa. Ma intreb cum rezista Bogdan. Nici eu nu dorm dupa masa, dar e altceva sa faci drummul pana la serviciu si sa operezi toata ziua.mda

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

problema e ca mara e f. agitata in somn, da shuturi, sare in cap, cracaneaza, escaladeaza, pica. Vara mea zice ca si io asa dormeam cand eram mica , si ca m-au ajuns blestemele ei.
Bun, dar ce solutie am? in afara ca am pus salteaua jos langa pat, sa pice pe moale.... fata se impinge rau in cap, si da cu capul de marginea patului...noroc ca avem perne, dar ce fac ca ea arunca pernele deoparte, si peste 20-30min rama prin pat si se impinge in cap..si se loveste, se sparie, urla...
E singurul copil de aici asa agitat?
Ideea ca eu nu mai dorm dupa 1-2 terziri..si sunt zombie la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Eu i-am facut Annikai un pat la comanda, tot din aceleasi motive, se tot zvarcolea in somn si eu mai mult pe margine dormeam. Acum doarme singura la ea in camera, ii place patutul ei mititel, cere ea sa doarma acolo

Daca am fi avut camera mai mare ii comandam unul mai mare, asa i-am facut un pat de 1,20* 1,20m - e Ok, nu se mai loveste mereu de margini, desi cred ca si mai mare era ideal -- exista firme care fac si slatele la comanda, poti comanda ce forma si dim. doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

I am bec ! Mi-ati simtit lipsa? Ma alint si io un pic

Ne-am intors practic de sambata dar am fost dupa Andra, luni am facut smotru : gatit, despachetat, spalat, pus toate la loc, ieri treaba si astazi deja in program normal.

A fost f frumos in vacanta, am vizitat locuri SUPERBE si sunt ffff fericita ca am ajuns sa vad Venetia. Nici cand eram acolo la o aruncatura de batz parca nu-mi venea a crede. A fost frumos, cum spuneam, dar si tare obositor. Am si acum febra musculara la picioare si cam in fiecare seara mi-a fost rau, de vreo cateva ori am avut taina seara cu za toilet in brate .

Am gasit-o pe Andra f vorbareata, cam maraici cu noi si iar nitzel agresiva la adresa noastra ( da' cred ca ne-o meritam , am lasat-o la bunici atata timp) dar speram ca-si revine.
Parintii mei au laudat-o, au spus ca au simtit clar o imbunatatire, ca e mai intelegatoare si mai domoala. Ma prapadeam de ras la telefon in vacanta cand imi povesteau cum isi da kilotii jos prin curte si facea kk si apoi o lua la galop la ale ei .Cum manca struguri necopti si apoi isi facea morala singura ca sunt acri si nu sunt copti inca . Cum fura gorgoaze din copac si manca cu samburi si apoi se certa singura ca o sa o doara burtica .
De pe 1 sept sau pe 6 ( nu se stie inca exact) o inrolam, ii pun rucsacul in spate si-i urez armata usoara . Am mari emotii cu gradi si cum se va descurca dar Doamne ajuta! tre sa fie bine.

N-am avut timp sa citesc din urma dar sper sa va prind din urma si sa mai aflu ultimele noutati.

Vad ca Lori nu se simte bine asa ca si multa sanatate si asemenea pt Tiberiu , imi pare tare rau, Andrada, ca stai in asa tensiune. Sper sa fie bine.
Adriana, concediu placut fara probleme va urez

toate mamicile si copilashi, sper ca sunteti bine cu toti si usor usor imi intru si eu in ritm. Simt ca pic aici de somn dar a trebuit sa mai fac una alta cat doarme Andra. Deja imi este greata si sunt praf de oboseala...dar ma fac io mare

Peseu : un update despre Victoria si Siluan, pliz o pliz? Nu cred ca mai apuc io ever sa citesc

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

MsBB:bine ai revenit cu forte proaspete!! Vrem imagini din Venetia pentru telespectatorii de acasa, da? Chiar ne era dor de tine.

Si la noi se apropie inrolarea celor 2 fete fiecare cu grade diferite dar deja imi vine sa si sa fac un pas inapoi. N-am curaj de niciun fel legat de gradinita dupa cat am patimit in iarna trecuta deja ma apuca depresiile de toamna. Eu am fost cea mai fericita si am suportat cu stoicism caldura asta, ma rog sa mai tina vremea buna ca de iarna ne-om satura repede.

Noi i-am facut Elenei patut la comanda parca 1,2 x 90 si salteluta tot la comanda. Ii place tare mult si e mandra ca are patut ca sora-sa, e un fel de vizuina a ei in care-si cara prada. O sa pun poze cu patutul si cu camera nou zugravita. Cat au fost fetele plecate am zugravit camera cu vopsea cu antibacteriana, am cumparat tempera si apoi am pus-o la munca pe viitoarea fina : ne-a pictat peretii cu ScoobyDOO si prietenii, Mica Sirena. A iesit frumos.

Adriana: Concediu placut, sper sa va intoarceti sanatosi si voiosi fara peripetii. Uite asa testam vaccinurile. Sper sa fie bune de ceva.

piticutilor bolnaviori, sanatate multa: Tiberiu, Raducu, Lorich.(sper ca n-am uitat pe cineva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Msbb daaaa chiar ca tensiune ca imi pocneste capul. Inca nu sunt gata rezultatele, a zis ca ma suna doctora la 16 dar nimic, am sunat eu direct la clinica si abia la 19 le baga in calculator si mi le trimit, dar acasa nu am net ca s-a stricat calculatorul. O sa mi le citeasca o prietena ca i-am dat ei datele de la adresa mea. Partea naspa e ca m-a sunat mama si pe la 14.00 avea iar 38,2. Prefer sa fie racit sa ii curga nasucul dar ca sa nu stiu ce provoaca febra...............e chiar nasol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, mai dau si eu cu nasul pe aici, mai citesc cate ceva...vroiam sa-i zic lui cleo ca si fie-mea face lafel, dat cu capul in perete - inca doarme in patuc, care e lipit de al meu si e intre pereti dar l-am indepartat cativa cm - se ridica in fund noaptea si apoi pica blana in partea cealalta, dar da cu capul de pat -am pus paturi groase acolo si am rezolvat si problema aia- dar tot agitat doarme. unde mai pui ca se trezeste urland "nu vreau, nu vreau!!!" si urla cateva minute in sir, chiar jumatati de ora fara consolare...las ca trece, e parerea mea. gabi deocamdata nu am poze pe calculatorul asta, dar maine am fata la gradi si o sa am ceva timp sa pun cateva pozici...msbbbine ai revenit din vacanta am vrut sa mai scriu ceva, dar nu mai stiu ce...va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Msbb bine ati revenit! ma bucur ca Andra e mai intelegatoare si a invatat autocritica.
Iulia a inceput Mufi gradi?

Mergi la inceput