Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Msbb bine ati revenit! ma bucur ca Andra e mai intelegatoare si a invatat autocritica.
Iulia a inceput Mufi gradi?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Da, din fericire pt mine...mai respir si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MsBB bine ai revenit.

Update despre Victoria: suntem bine, suntem acasa de martea trecuta, maine si vineri mergem la clinica ptr. terapia cu citostatice si daca ajuta DD si stam fara febra pana joia viitoare o sa facem tratamentul care trebuia facut in 15 iulie si dupa o sa fie tratament mai 'usor'. (Am pus poze, stai sa caut linkul si il mai dau o data.)

Uite si poze: (inca astept CD de la nasa)

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoryForeVictoria#5508669622414543666

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

A plecat zgubi cu tati in parc, am avut si eu timp sa citesc, ca in vacanta e mai rau ca la servici, n-am timp de nimic

Desiree super pozele, imi place tare cum arata Victoria, e neschimbata! Mi-au placut torturile evident, superbe, iar pentru prietenii vostri, chapeau!

Esme merci de info pentru hotel, arata foarte fain, si pozele mi-au placut la nebunie, eu cand zic Europa asta vad, un satuc german linistit, cu stradute mici si curate. Foarte frumos.

Andrada multa sanatate! Din experienta mea, daca nu trece febra in 5 zile, e cazul sa faceti mai multe investigatii, pentru infectie, viruseii cam 5 zile au si apoi trec. Uite la noi ultima data chiar a fost virus, ca a trecut, in vreo 4 zile asa. M-am bucurat ca macar acuma am scapat de antibiotic.

Gabitam imi pare bine ca papa Raducu din nou. Eu n-am avut parte de copil pufos decat cateva luni asa si mie tare imi plac... Poate la al doilea. Deci chiar da rezultate Peritolul? Mie mi-e frica sa i-l dau, mi-a adus mama din Romania, si i-am dat cam 2 seri si nu mi-a placut deloc, parca era drogat, criza la greu, plansete permanent, agitat, nu stiu.... daca de la Peritol sau se suprapusese cu altceva, n-am idee. Chestia e ca m-am speriat si nu i-am mai dat. Dar daca aud pareri favorabile, mai ca as incerca din nou. Ca ma scoate la pensie cu nemancatul.
Azi toata ziua a mancat 2 carnati (care sunt oribili, ca eu iau o gura si vomit, insa numai din astia mananca... ) si a baut 2 pahare de suc de rosii. Atata tot. A, si 200 de ml de lapte, la somn. I-am zis doamnei de la gradi ca daca il aduc inapoi in vacanta asta e numai pentru ca nu reusesc sa-l hranesc si mi-e sa nu moara de inanitie.

Iulia bine ai revenit, mai zi-ne de tine, ce mai faci, ce mai face Mufita, ce-ati mai facut tot timpul asta...

MsBB welcome back, ti-am simtit lipsa...! Nu m-am mai inecat dimineata cu cafea, de la atata ras. Ce mai face bebe mic? I-a priit vacanta?

Cleo si al meu doarme de-a curmezisul patului. Noi avem pat queen si deja nu mai incap, si dorm numai eu cu el! Ma trezesc mereu cu lovituri in burta, ma duc la picioare si ma gaseste si pe-acolo, ca trebuie sa ma simta langa el. EU am pus doua gardulete asa, speciale, cred ca sunt si la voi. Si nu cade deloc. La picioare avem plapuma, de obicei se opreste la ea, o singura data a cazut.

Lorich ai grija de tine!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -15+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata

Hai ca parca I'm back si io!! M-a pus dr. pe picioare cu vitamine peste vitamine si buline peste buline. Sunt 90% old me again si ma bucur... deja nu stiam care e ameteala si care atac de panica. Uof...

MsBB welcome back! Abia astept poze cu batz cu burta la Venetia! sa stii ca si Robertel se inroleaza de la 1! Am emotii mari-mari-mari!!!

Belleane m-ai facut sa zambesc u "sanatate puiutilor bolvai" si eram si eu trecuta acolo cu Tiberiu. hihihihi

Doloress da' ce-ai maica cu cupilu??? Incearca sa-l faci s aincerce lucruri noi, mancati voi - cu maaaaare pofta altele si poate e atras si el. Perritol da somnolenta si alte alea, nu e recomandat decat asa... vreo greva de asta urata cu pierdere de greuatte. Lasa cupilu in pace. Numai sucul ala de rosii sa-ti zic cat valoreaza????

Andrada te asteptam cu vesti!!!

Desiree va pupam cu drag, Victoria e o minuantie de fetita!!! Ma uit la mocuta ei ..so kissable!!!

Va pup pe toate, Iulia abia astept sa vad Mufy actual, ca ma senzatia ca pe FB sunt mai vechi pozele...oricum tu esti o mamica frumoasa foc!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Dollores da invstigam mai departe. Din hemoleucograma mi-a spus doctora ca reiese ca fiind de natura virala. Dimineata am reusit sa recoltam pt urocultura si coproparazitologic. Vroiam si sumar de urina dar mi s-a spus ca nu se poate pt ca mai imi trebuie alt borcanas separat si daca umbla la al care l-am adus se contamineaza. Acum astept rezultatele. Docrora mi-a spus sa ii dau la nevoie antitermice si sa nu ii dam zinatul. Ala i l-ar fi dat daca nu iesea nimic din analizele de sange si se presupunea ca ar fi infectie urinara. Acum a ramas sa oo sun azi la pranz si sa vedem, intre timp a facut si caca mai tare. Ufffff ma sperie ingrozitor chestia asta ca nu stiu de unde e sursa infectiei exact ca si viral...ok....dar de vineri seara tot cu 38-38,8, asta seara si ziua pe la pranz, dimineata este ok.
Astea sunt rezulatele de ieri, daca se pricepe cineva poate imi dati vreo idee: http://community.webshots.com/album/578457826gUWbjX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Andrada: imi pare rau ca inca mai aveti probleme cu febra. Dupa cate am observat din analize se pare ca a fost ceva viral care a determinat corpul sa produca multi anticorpi. Prezenta eozinofilelor usor marite se pune de obicei pe seama unei infestari cu paraziti de tipul geardiei sau a unei reactii alergice. Cred totusi ca leucocitele mari au legatura cu vaccinul. Daca nu iese nimic la copro sau urina si totusi nu trece febra ar trebui sa continuati investigatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

andrada, mie mi se par toate efecte secundare la vaccin:
-febra usoara
-reactia alergica

stai linistita, si da alimente cu vitamina C sa se relaxeze organismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Belleane - sar'na ! Forta nu prea am dar bag niste spanac si-mi revin! Exact asa sunt si eu cu gradi. Acum cand se apropie parca as da inapoi dar stiu ca e bine si ma incurajez, imi zic ca va in regula. Am niste emotii, mama-mama.
Vreau neaparat, musai, obligatoriu poze cu camera fetelor. Dau la schimb, da? . Nu zic ca am intrat intr-un magazin de mobila, acolo in Italia, si m-am uitat la camere de copii, am facut poze , ca na, doar eram turist dar o problema am .... oare daca sparg peretele sa ma duc la vecinu' sa fac camera mai mare , se supara ? . Am vazut niste camere superbe, f fain gandite, care profita de fiecare cm disponibil dar totusi trebuie camera mare si camera Andrei e f mica .

Uof, Andrada! Tin pumni sa scapati odata de starea asta de tensiune! Te inteleg - te apuca toate cele cand nu stii ce are puiul tau. Tin pumnii sa vii cu vesti bune curand.

OOOOO , lume noua, lume noua! Bine ai revenit TU, Iulia! Dar ce surpriza - nu te-am mai "vazut" de un car de timp . Sper ca nu dispari iara, da?

Laura, multumesc! Cum esti? Cu emotii pt botez? Tin pumnii sa fie totul bine si frumos! Mai revin cu urari mai proaspete .

ce ma bucur sa te revad, Desiree! Multumesc pt update , ma bucur sa vad ca sunteti acasa si sper ca totul va merge struna si veti fi ca noi . Ce frumoase sunt torturile iar de Victoria nu mai zic . Sa inteleg ca ati organizat ceva special pt Victoria? O strangere de fonduri? Am vazut bratari la $5. Sper ca a iesit frumos, din poze asa pare.
Multa sanatate si putere !

Hai mai, Doloress . BB mic cred ca a fost super la caldurica, judecand dupa ce greturi am chiar f bine . L-am vazut chiar cu o zi inainte de a pleca, dar n-am mai apucat sa intru ca am fost numai pe fuga , un talmesh-balmesh. A fost super emotionant , am vazut cum statea ca un pasha acolo, se freca la ochisori, se invartea si ne-am pi ( ma scuzati ) pe noi de emotie. Doctorita a zis ca arata super bine, ca totul pare a fi foarte in regula si ne vedem in septembrie.
Tu cum esti? Creste - creste burtica? A mea e destul de marisoara ( zic io ) pt varsta sarcinii si chiar doctorita m-a intrebat cum de a crescut atat. I-am zis initial ca am venit cu el direct de la majorat
Pofta buna lui Patrick!

Lori ma bucur sa te gasesc mai bine - astept sa te incarci la 100% tu . Am sa pun poze, numai sa le sortez un pic , sa ma uit prin ele ca am tone si sa gasesc nitzel timp liber - acum parca platesc din greu pt vacanta prelungita am la treaba .
Sa dea D-zeu sa fie si Robertzel si toti boboceii de gradi bine, sa se acomodeze usor si fara plansete ( cam greu, nu? )

Ma duc sa mai rontai ceva, ma termina greturile astea. Imi vine sa mananc non-stop sa scap de starea asta permanenta de . Sunt si f somnoroasa dar sper ca de acum scap. Astept cu interes sa scap de greturi sa dau in arsuri .

Va !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna mamicilor,
mai bag si eu din cand in cand nasul pe aici sa vad ce mai faceti. Noi suntem in concediu, la 'apa mare' cum ar spune Daria mai exact in Vama. Eu am intrat putin sa verific mailurile, ca sunt in concediu doar si am zis sa intru putin si pe forum. Daria e la locul de joaca supravegheta de tac-su care sta laumbra unei beri cu baietii si tot ma-sa trebuie sa intervina cand se incing spiritele si se aude Daria :'a mia'. In ultima vreme totul e al ei, nu conteaza ca e sau nu, daca ea zice asa trebuie sa fie.
Andrada, uff ce rau imi pare ca Tiberiu are problemute, sper sa nu fie nimic grav.
Cleo si Daria se agita in somn si cade din patul conjugal, care e de 180x200, o pazesc toata noaptea, dorm cu grija si tot cade pana la urma. Eu dc m-as agita atat as fi obosita rau dimineata. In patutul ei, in camera ei am incercat intr-o singura noapte sa o culc si s-a trezit a plans s-a suparat pe noi...
Desiree ce bin ca aveti alaturi asa oameni minunati. Pupam Printesa sa fie totul bine

O inscriu si eupe Daria in clubul copiilor ne-vorbiciosi, eu una nu ma stresez, ea e si mai 'voinicuta' asa si toata lumea se minuneaza ca nu vorbrste inca... a si ca mai are si suzi... vaaai cum??? fetitza mare... ete scartz... ma enerveza si ma aricesc la toti cand ii aud.
Si sa o laud, de 4 sptamani am scapat de pampers, asa pur si simplu s-a gandit ea ca nu mai vrea, de fapt i-a vazut pe copii mari la gradi si ea se considera mai mare decat e. Eu una nu am pus-o pe olita sa ii fac program sau altceva, am incercat 1-2 ori si nu avea rabdare sa stea, am zis ca lasa ca mai avem timp, nici la gradi nu au program de oli pt astia mici, oricum nu as fi fost de acord cu chestia asta.

Va pupam si mai intram, in pauzele de plaja si valuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

MsBB: noi am intrat pe drumul catre mare intr-un Carrefour din Braila si acolo am gasit showroomul asta de mobila. Era aranjat super.Nu mai zic de preturi ca abia dupa aceea m-am gandit ca poate erau in Euro si nu am vazut eu bine. http://www.staer.ro/produse/4/0/Camere-de-copii-si-tineret.html
cat despre camera fetelor, am uitat sa fac poze, o sa fac poze la jucarii sa va faceti un necesar de bani pentru anii viitori.
Eu eram indragostita dupa camerere flexa. Eram convinsa ca o sa-i cumpar Elenei un patut cu tobogan si cu castel de la ei. Dar cand am vazut pretul.......
La noi sunt de cel putin 3 ori mai scumpe decat la magazinul lor online din anglia de ex. http://flexa.dk/English/FLEXA_Shops.aspx

Mergi la inceput