Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 9
Victoria_mami spune:
'Neata si de la noi! 
In primul rand vreau sa-mi laud fetita: la capitolul vorbire, cele mai complicate cuvinte pe care le spune corect sunt deocamdata "Absolutely" si "Literally"
si, culmea, numele tot nu si-l spune corect, spune "Doia". La capitolul mancare: mananca fiica-mea pe rupte; zicea cineva ca nu arata slaba! (Nu mai stiu cine) Pai cum sa fie slaba, dragele mele, cand mananca de 7-8 ori/zi si o data sau de 2 ori noaptea, si nu lapte (pe care daca va amintiti, nu-l bea din sticla, mai se joaca ea ziua si bea din pahar cate putin), noaptea mananca mancare... azi noapte a mancat la 11 aseara si m-a trezit la 4 sa manance pancake. Ei i-a intrat in cap ca trebuie sa manance sa treaca buba si acu' mananca non-stop! Tot i-am explicat eu ca tre sa si doarma noaptea, dar degeaba. Acum 3 nopti a dormit toata noaptea si cand ne-am trezit mi-a zis sa o duc in parc, ca ea a dormit, ca asa ii tot zicem, ca daca suntem odihnite putem merge in parc.
AM plecat la clinica.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 'Neata si de la noi! ![]() In primul rand vreau sa-mi laud fetita: la capitolul vorbire, cele mai complicate cuvinte pe care le spune corect sunt deocamdata "Absolutely" si "Literally" AM plecat la clinica. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
desiree, pofta asta de mancare si agitatia/starile schimbatoare sunt din efectele secundare ale steroizilor. o sa se calmeze treptat, organismul incepe sa se obisnuiasca, si dupa ce opriti tratamentul - vor scadea si efectele secundare ;)
Partea buna este ca mananca! la un copil, e semn de sanatate ;)
Sa ne tii al curent cu analizele! pana atunci va pupam cu totii, cu mare drag!
MsBB, poooze.
beeleeane, si pretzuri la doermitoare? orientativ, te rog
Michaela, cum "a miiaaa"?!?!!? totul este AAAA LUUU MAAAARAAAA. Eventual iti repeta fiica mea de 10 ori pe minut, ca sa pricepi
belleane spune:
Cleo: nu mai stiu exact, mi s-a parut exagerat de mic, initial n-am realizat acum ma tot intreb daca nu era in valuta. O camera de copil la 11-12 mil parca. Eram destul de chiauna, era dimineata si intrasem in Carrefour sa cumparam un alimentator de telefon. Elena a fugit in showroom cautand un loc de joaca.
cleo78 spune:
2 articole minunate, cand aveti timp sa le cititi:
http://think.hotnews.ro/un-success-story-urban-miraculoasa-renastere-a-orasului-bogota-1.html
http://think.hotnews.ro/un-success-story-urban-poate-fi-bogota-un-model-pentru-bucuresti.html
Ce ne lipseste? cocaina din bogota ![]()
belleane spune:
Cred ca ar trebui sa urmam cursul normal : sa ne apucam de cocaina, sa ne "simtem" bine si apoi avem timp berechet sa devenim mai ecologisti mai curati....
Micaela06 spune:
Cleo, doar o cunosti si pe Daria nu se lasa ea cu una cu doua, zileleastea i-a intrat in cap cu 'a mia' si 'ba da' le zice cu atata foc ca pe mine ma buseste si rasul cand o aud. Cred ca o sa mai treaca ceva timp pana fetele noastre s-or intlege, adica lao intalneala sa nu se paruie.
Belleane astia de la staer au si in carrefour colentina... la cat am umblat dupa mobila cred ca ii stiu pe toti, au preturi ok, dar nici calitatea nu e super, parerea mea... pat cu topogan la kika mi-a placut dar si preturile sunt nesim...
Ai mei dorm ca purcelusii, eu stau pe terasa si ma uit la lume cum se balaceste in piscina si astept feed-back la situatiile trimise sefilor care au uitat ca sunt in concediu.
Victoria_mami spune:
Cleo, efectele steroizilor sunt de muuuuuuuult trecute. Nu mai luam steroizi din 15 iulie... acum e doar pofta de mancare si dorinta de a trece 'booboo'.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Desiree bravo pentru asa printesa cuminte si desteapta! E mare minune sa-ti manance copilul, parol!
Lorich pai mancam in fata lui de spargem, niciodata nu mananca ce mancam noi, copilul asta nu are notiunea de pofta. Se uita la noi si parca i se intoarce stomacul pe dos, se intoarce imediat pe scaun si striga JOOOS, JOOOOSS. Deci mancarea gatita e exclusa din start. In afara de putin bors de fasole dar si la ala, alege fasolele si atata tot.
De variat, ii variez cat pot, dar sincer m-am si saturat de aruncat atata mancare si de muncit degeaba. Azi a avut ciorba radauteana, pilaf cu carnati (ca stiu ca-i plac, dar azi n-a mai vrut), creveti cu brocoli, fasole pastai. Ce-a mancat el o zi intreaga? o jumate de ou cu paine prajita dimineata si 2 buchetele de brocoli pe la ora 4. Azi n-a baut nici suc macar, nici carnati, nimic nimic, nimic toata ziua.
Ma gandesc ca siropelul e fix pix, pana la urma, il stimuleaza poate pe moment si dupa ce termin cu siropelul se intoarce la vechile obiceiuri. Acum ma pregatesc sa-i prajesc niste cartofi, pe seara, poate totusi macar din asta o manca.
Al meu e posesiv numai cu lucrurile lui, insa putin de tot, daca stau sa-i explic putin ca e mai fain sa ne jucam in 2, sa partajeze, isi de imediat jucariile. Nu prea intelege de ce el nu are voie cu lucrurile altora in schimb.
Ca se duce tinta la biciclete si mereu ii zic ca nu e voie, ca nu e a noastra, apoi se uita ciudat la mine cand ii zic sa dea mingea si altor copii.
Edit : revin... deci toate mancarurile astea i le-am dat ca la un moment dat, printr-o minune, a mancat din ele, azi n-a mai vrut nimic. Ca asa face, mananca o chestie, ne bucuram cu totii, ii zic, gata ii mai dau, ii mai fac odata, nu mai vrea si pace!
A, si azi a mai mancat ceva, seminte!
A stat cu taica-su la meciul cu Steaua, mancau amandoi seminte, daca nu m-am prapadit de ras. Il auzeam din camera cealalta : Vai man, ce faza! Haide golul! Da sut! 

stelist infocat ce credeti!
Deci la desene animate nu se uita nici 5 secunde, in schimb la fotbal, hockey si tenis, sta lipit, nu-l mai poti lua de-acolo. I-am zis lui Gabi, iata ti s-a implinit visul, ca asa visa cand era in burtica, sa se uite la meci cu fiu-sau. Acuma o sa se uite cu doi, o sa am timp sa-mi fac si eu manichiura. ![]()
-15+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Lorich spune:
Neata
multa????
Eu ieri am avut o surpriza foarte neplacuta cand am ajuns acasa, l-am gasit pe Robert vomitand. Era asa speriat si-mi povestea cum putea ca icnise, a vomat cand s-a trezit, o tonaaaaa...desi a refuzat pranzul, cearsafurile din pat erau varza si salteaua arata de parca turnase cineva o galeata de apa. M-am adunat, l-am luat inbrate, pupat, zic gata "repaos alimentar" cateva ore si va fi ok. Cu o zi inainte mancare un ardei umplut si pt prima data au fost cu carne netocata d emine 

(proabil mult prea grasa pt el). Febra nu avea, am zis ca o sa-si revina...Ba bine ca nuuu.... s-a pus baiatu pe un vomat non-stop, am simtit c amor. L-am luat repede pe sus si la dr. cu el. A vomat si cat am asteptat...ce mai horror, cel putin pt mine, ca Robert nu a vomat nico singura data in viata lui. Ne vede pediatra, ne zice de mtroclopramidul ala, saruri d ela humana, nu mai zic ca-mi propune injectabil, ca deh..il stie c anu inghite siropuri si acum era musai. Noroc ca tati a zis ca incercam si noi aca nu ne iese revenim pt injectie. Acasa puiul mic si darg a supt seringa cu sirop, nu a ai vomat si a baut toata dupa-amiaza si seara gurite mici de apa amestecata cu apa cu saruri
Acuma... dimineata era bine, a papt o banana, mi se parea caldutel, dar nu avea temp. Stau ca pe ghipi, sper s atraeca episodula asta urat. Mor d eciuda pt ca absolut tot ce a patit Robert la viata lui, la cap. boli a fost din vina mea, a noastra a parintilor. Uof...
Revenind...Mihaela dixtractie maxima la mare!!!
Doloress ce sa mai zic, poti incerca atunci nitel perritol, nu stiu ce s amai zic, te cred ca e frustrant, amia els ca stiu ca nu-ti doresti sa-i dai carnati si prajeli. 
Gabi dar Raducu ce cauta acolo, la pediatra? Control de dupa virusel? N-am avut putere s amai stau d evorba, Robert imi cerea intr-una apa, nu aveam voie sa-i dau inainte de metrocl. si nu cat ar fi vrut el ci cu picatura 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
Reallaura spune:
Neata
mai cu peripetii asa.
Mirci a facut pipi in pat asera, da-i schimba tot. Apoi a stat treaz 2 ore de la 1 la 3, a trezit-o si pe ea, voia numai in "domitot" unde era Ilinca. A baut 3 bibe cu lapte aseara, pe la 2 si apoi dimineata
Azi dimineata i-am dat o exquisa ca-i place, apoi seminte si a muscat si dintr-un creion cerat. Evident ca nu i-a placut, i l-am sters de pe limba si a vomitat tot.
Asa ca a trebuit sa fac curat in toata casa si am bagat si 2 masini...
Mda
Micaela concediu placut! Apropos de "a mia"< mirci tot pune mana la putza si m-am luat de el si la care el: "e a mia!!"
ce sa-i mai spui? avea dreptate omul.
Msbbms de urari scumpo! Nu-ti face griji cu gradi, eu asa m-am incurajat: ca toti copiii de pe forum au inceput. Ah, si Simonix m-a influentat mult. E modelul meu de mamica relaxata!
Doloress cat de simpatic Patrick cu fotbalul lui...
Cu mancarea, si Mirci la fel, iar a inceput cu mutrele, noi ii dam cavit. Mi se pare ca are efect. Oricum el asa incepe dimineata cu cavit si vitamina c.
Desiree da DOmnul sa fie bine cu tratamentul! poze asteptam si de la nasa.
Iulia succes cu gradi sper sa se acomodeze repede!
ma duc la treaba v-am pupi