Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 10
belleane spune:
Salutare,
Lorich: uff... pupam bietul Robertel, asa a patit si Ana mea cand avea vreo 3 ani. A avut un singur episod de vomitat o zi dupa care a facut amigdalita pultacee. Tin minte ca si eu m-am speriat teribil atunci.
Doloress:Poti incerca sa nu-i mai pui si lui in farfurie. Puneti pentru voi si spuneti-i ca nu mai este mancare. Si voi mancati si nu-l invitati la masa. Si incet incet vine el singur. Sau vorbiti intre voi sa va auda ca Patrick nu are voie felul ala de mancare, ca numai voi puteti manca etc.
Laura: Si Elena a facut ieri pipi in pat. Acum i-am pus paturica Seni ca uitasem sa-i pun.
Andrada79 spune:
Va multumesc mult ca v-ati uitat pe analize si pt urarile de sanatate!
De ieri seara m-a pus doctora sa ii dam antibioticul si pana acum nu a mai facut febra. Urocultura e negativa, la fel si coproparazitologicul. Avand in vedere si scaunele mai moi, doctora mi-a spus ca probabil o fi fost o enterocolita. L-a consultat si astazi peste tot si este ok. Acum asteptam sa vedem cum se mai simte si continuam cu antibioticul si cu smecta.
Micaela ce ma bucur ca aud vesti de Daria! La fel si fimiu doarme in pat cu noi sis pre dimineata il mut la el, ca imi e sa nu cada. De cand cu febra asta prefer sa il am langa noi. Legat de suzeta si noi inca o mai folosim, dar doar la nani ca asa vrea el si la fel nu am nici un stres spre deosebire de altii care vin cu sfaturi.
Belleane mercic de linkul cu mobila!!!!! Astept pozele tale!
Desiree ce ma bucur ca papa asa bine! Multi pupici pt printesica!
Dollores vai ce scump e Patrick! M-il si imaginez mancand seminte si uitandu-se la meci! Ufff imi pare rau ca papa asa putin mai ales la ce mancaruri faci tu acolo!
Lorich ufff imi pare tare rau! Cred ca te-ai speriat rau dar important e ca s-a pus repede pe picioare si nu a mai vomit, o sa isi revina, poate si-a dat stomacelul peste cap cu carnea toccata. Stii ca si noi am patit-o asa de la un mic care l-a furat in viteza de pe masa si la papat intr-o secunda pe tot! Nu te mai invinovati pur si simplu se intampla si astfel de momente si uite asa tot o sa mai avem de invatat!
Reallaura vai ce am ras la faza cu putza!!!!!! Ufff ce noapte grea ai avut! Oricum imi place de tine ca te descurci ffff bine cu doi copii asa mici!
piggy spune:
. Nua Salutari mamici si pitici
,
Ma alatur si eu mamicilor incantate de vestile bune date de Desiree! Sanatate multa frmuoase mici!
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Si Ilinca a avut rosu in gat...am avut-o trei zile acasa si a fost cam greu...A fost prima data cand face asa ceva, prima boala luata de la gradi...asta e, o asteptam
. In prima faza nmu stiam ce are ca nu a facut muci, tuse nimic. Pana la urma ne-a zis ca o doare gatul - ceva de genul - Mami, fa ceva! Te rog! - cat sa mi se rupa inima ca nu puteam sa o iau nici in brate macar din cauza burtzii
. Nasol rau...bine ca i-a trecut
Cleo si Ilinca doarme agitat. De fapt de cele mai multe ori, dupa povestea de sweara, migreaza din camera ei ori in sufragerie, ori in dormitor la noi. Dupa ce adoarme o luam frumos si o punem la ea in pat. Auzim noaptea oftaturi, lovituri in perete, uneori urlete si mamiii. Dimineata la trezire o gasim pe parchet dormind ...din fericire tot in camera ei. Avand in vedere ca pana la 2 ani se trezea de cateva ori pe noapte eu sunt fericita cu noul stil![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
37+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Simonix spune:
Neatza fetele :)
Iaca va scriu si eu in graba, nu am mai apucat zilele astea, caci ne pregatim de "batandaaaa" 
In seara asta plecam spre Saint Tropez 
, mergem cu masina, sa vedem cand ajungem
Am luat o tona de carti pt pitic, jucarele nu prea multe, carti pentru mine si lampa de citit noaptea ![]()
Dolores - si eu posed un nemancacios de felul lui, am tras destul de tare cu el cand si-a facut imunizarea, caci de la boala chiar ca se ducea si bruma de apetit pe care o avea. Eu in genere l-am cam lasat in pace pana la urma. Acum vaz ca s-a ingrashat bine cu bunicile acasa
Avem pulpe si falci si de toate hmmm ... sa avem de unde sa slabim in iarna asta.
Andrada - o incurajare de la noi, sa ii dati de capat febrei asteia uf. Si noi am avut multe episoade asa, de febra usoara neexplicata, analizele au tot arata diversi capcauni, dar a trecut pana la urma.
Lori - si pe tine te incurajes, stiu ce inseamna sa iti vomite copilul non stop brrr; Al meu cam un an a facut asa, au fost luni intregi cand schimbam zilnic lenjeria de pat si haine etc. La noi nu era de la mancare, ci de la raceli. Nu te mai simti vinovata, pana la urma bolie or sa tot ne gaseasca, indiferent ce facem. Uite, si noi l-am imbolnavit pe robert ultima oara - i-am dat niste supa cu smantana mai veche 
care parea ok pt noi, dar pe el l-a terminat si nu stiu ce pisici am facut pe acolo prin frigiderul ala ca la analize i-a iesit enterocolita de tip bacterian, deci antibiotic. Ce sa facem... am fost mai atenti de atunci.
Desiree[red] - si eu am remarcat ca Victoria arata taaare bine 
Cat despre progresele ei cu vorbitul, pe astea le stiam demult, cred ca de pe aici fost printre primii vorbareti 
[red]Esme - ti-am admirat-o pe Lolai scumpa, si fiu-miu a recunosut-o imediat - a zis: "Lolai pau (par) scut (scurt). Lolai fetitza
" (el stie ca baietii au par scurt, dar iata ca de Lorelei stie ca este fetitza chiar daca are par scurt ![]()
) Cu locul unde ati fost,; ce sa zic, la anul ne bagam si noi, clar vreau si eu un munte ceva 
Eh, dar pana atunci, niste mare si soare ... Pe aici a venit toamna, e intuneric, ploua. Nici nu imi vine sa fac bagaj de plaja
Azi dimineata Robert statea cu mine la rasfatz in pat si vine mamaia, care zice: Hai Robert, sus, ca plecam in vacanta azi. Robert: Obet pleata, mami si tati. Mamaia atasa (acasa), aie teaba (are treaba). ![]()
Deci pe mamaia tre sa o lasam la Bxl sa faca treaba hehe.
Ah, si voiam sa va zic ca a invatat fiu-miu o poezie 
Guess who? L-a invatat mamaia... mda ... sa fim cica in randul lumii (aka copii care spun poezii). Asa ca piticul recita de zor ... pisitutza pis pis pis. Dupa asta, vine la mine si zice: mami, poveste. Mami, poveste Cenusaiasa pis pis pis ![]()
Mai nou e indragostit de Cenusareasa, m-a capiat cu ea, o stie pe dinafara, si-o povesteste singur, sufera cand plange Cenusareasa, e fericit cand ii incpe pantofiurul in picior hihi. Am trecutde faza cu Alba ca Zapada
Ce le schimba fiu-miu asta
Ah, si mai are o faza: cu diminutive. Deci toate cuvintele le face diminutive: manitza, lunutza, nasutz
casutza, vacutza... ba chiar "zanutza cea bunutza" ![]()
"Cenusaiasa supaiata, nu aie hainutze petrecere ... vine zanutza bunutza !" "Vine noaptea, lunutza pe cei" "Mami, Obet are bubitza la manitza !" Acush, noi ii mai bagam un diminutiv acolo, dar nu chiar la toate cuvintele
si asa ne amuza cand inventeaza el cuvinte hihi Ultima inventie: BIELE. Explicatie: inainte zicea BIA la oaie
Dece? el stie
Acush incepe sa renunte la cuvinte din astea de bebemic si baga forma corecte. Deci BIA a devenit OAIE. Insa pluralul e inca in transformari
si in loc sa zica OILE zice BIELE sau BIILE ![]()
Si alt cuvant haios pe care tre sa il notez: "primaiarna" in loc de primavara - "Iana, zapada maaaie, aba ... pleaca iana, bine (vine) pimaiana (primaiarna)" ![]()
Deci ma topeste 

Gata, fug la munci si apoi la batandaaaaaaaa 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
pai e simplu, SImonixule, oaia face bbeeeee, deci oile se numesc biile.
Hai sa aveti vacantza frumoasa! Pana veniti voi inapoi naste piggy asa ca lasa-ti majoretele la indemana sa le fluturam.
De 2 nopti doarme fiica mea. Cum? jos, pe 2 saltele, si cu aeru conditionat dat drumu, ea dezbracata. Io ma invelesc, ea nicio shansa, dar doarme franta, fara tumbe, fara frichineli. Pe la 6 fara 15 a cerut 'apte, i-a facut tati 150ml si inca 120ml ca a cerut Mai VREAU. Si a adormit iar, in pat cu noi
. Dar oricum, un somn suuuperb pt mine!
cat despre gradinita, Mara nu mai miorlaie dimineatza! ca mai vrea uneori in parc,la ratze, sau la apa mare... asta e. Si apa mare doarme, si apa la mall se strica, si ratzele dooorm, numai minciunele din astea ii bag
. Seara, o cheama educatoarea, ea vine bucuroasa MAAAMMII, si apoi se intoarce la copii ca mai are ceva de facut
. Si zice ca se joaca cu Ana goga, desi educatoarea zice ca ana goga e in vacanta de 2 sapt
. Bineinteles, acasa pe covor, tot Ana goga a facut pipi.
dolress, deja mananca seminte si se uita lameci? Si baietii cu berea?? unde e berea? ![]()
piggy spune:
Simonix vacanta placuta!
Andrada sanatate multa lui Tiberiu! Ofof nasol cu febra asta...nu stiu de ce dar si pe mine cand se imbolnaveste fata cel mai tare ma supara febra
Am o intrebare intrebatoare...Ce marsupiu imi recomandati si mie pt bb? Unul care sa aiba curelele alea mai mari ca noi suntem inalti si mai vine si iarna si ne imbracam gros. Plsss astept sugestii
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
AMR 2 ZILE
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
aldaesme spune:
Sal'tare,
Desiree superb, superb si iar superb! Sanatate si fericire maxima!!!
Simonixu' vacanta placuta draga mea, defapt dragii nostri, sa reveniti incarcati energetic (cu energii pozitive de impartit si altora).
Apropo de diminutive, a mea le face ucm le facea Laura Alinei, gen mamitje si tatitje, scauntje, masatje. Ne prapadim cand o auzim. In rest vorbeste de toate, unele corect altele nu.
Ca in uikend mergem de exemplu la "gazin" fiind "Lorelei innoat cu colac", desi defapt e cu fluturasi pe mantuze, dar deh a primit in Feldberg si un colac pe care nu la prea folosit si aia a ramas.
"Lorelei mananca ghiz in lapte"
nu draga, e orez
"ghiz cu orez in lapte"
nu draga, e doar orez in lapte
"aaa....lorelei mananca orez in lapte...aa...ghiz".
"trenul vine din gara pleaca la titisee" - da' acu' toate trenurile pleaca la titisee.
"mami pupa"
de ce sa pup?
"mami pupa ca e bubitje"
unde e bubitza?
"unde-i?"
pai unde-i
"nu-i, da' mamitje pupa sa treaca bubitje"
(amu' cauta bubitza sa stii ce sa pupi)
Lorelei nu are placeri de gen "Cenusareasa" si "alba ca zapada", ea e cu "Shrek si Fiona", "Cartile Junglei" si mai mult Bumba si Thomas...deci aoleu "Thomas, Rosie, Gordon, Spencer, Viktor" etc. ii stie pe toti, ma capiaza cu ei. M-as uita si eu la Tinker bell dar ea nu si nu. Evident nu are voie decat max un episod pe zi si incercam sa evitam sa fie zilnic, asa ca daca nu e la tv isi construieste sinele si ii invarte pe Thomas, AnnaBel, Rosie si nu stiu cum il cheama pe celalalt la greu...Nasol cu vremea asta ca nu mai ajunge la leagan sau topogan acasa din cauza ca sunt ude mai mereu...
Sa nu ma intrebati cum mananca...ca stiu ca e visul oricarei mame ![]()
Noa, ca am zis si eu desre pishcotzea mic (mareeee, mic, mareeee, mamiiii lorelei e mareee)
esme
Doloress spune:
Esme, Simonix cat sunt de scumpi! Nu-i asa ca varsta asta e minunata, cand ii vezi cate mai scot din capsorul ala...
Piggy scoatem
, wow, ce putin mai e! Marsupiu eu sunt hotarata sa-mi iau o esarfa din aia de data asta. Am o chestie de la Chicco super-complicata, cred ca e mai mult de iesit afara. Are cele mai bune ratinguri, are o curea gorasa la spate sa nu te doara spatele insa pana puneam bebele acolo ma treceau toate caldurile.
Lorich, Andrada sanatate bolnaviorilor! 
Laura la noi nu stiu daca este k-vit, am sa incep sa-i dau si eu vitamine, acum i-am dat septilin, mai am putin si termin si incep cu vitamine. Apoi pe toamna am sa incep cu immunobaby.
Azi e ora 9 si copilul mananca de vreo ora!
Bine, porumb din ala asa crocant cu sare si bacon prajit, ca asta a vrut, dar important e ca papa! Explicatia e ca am redus lapticul. Am incercat sa-i pun tetine mici, nu am reusit ca le sugea tare si curgea laptele pe langa. Asa ca i-am luat alte tetine, mai ciudate asa, care nu curg decat cand sugi bine din ele, deci nu mai sta pur si simplu sa-i curga laptele in gura. Si normal ca nu prea i-au placut. Dintr-un litru de lapte pe noapte aproape a baut aseara cam 400 de ml si vad ca dimineata pe la 8 : Mama, foame, bacon! El care manca prima masa in jur de ora 10 cu rugaminti si lacrimi.
-15+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Andrada79 spune:
Cleo legat de preturile la dormitoarele de pe site-ul pus de Belleane uite ce pret mi-au trimis:
- pt dormitorul asta http://www.staer.ro/produse/4/22/302/Camera-copii-ARTI--cu-masinute-.html 2349 ron fara saltea
- pt masutza asta http://www.staer.ro/produse/4/22/304/Masuta-ARTI-cu-4-tabureti.html 979 lei
Dollores felicitari pt micul papacios!