Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Of, a dat Dunmnezeu si a inceput sa manance Raducu! Cred ca isi face efectul Peritolul. Aseara a halit doua snitele chiar cand erau calde. Isi facea singur curaj "nu doaie gatu" si baga bucatica in gura. Dimineata s-a trezit cu ochii carpiti de somn si a cerut cereale cu lapte. Mi-a venit inima la loc. Desi nu mai vrea sa bea lapte dupa povestea asta.
Dar s-au dus bulanasele lui, parca s-au topit, nu mai are nici falcute, nu mai e bebelusul meu pufos Ce ma fac fara bebelus ca eu altul mic nu mai pot face?
Faceam socoteala ca eu de mai bine de 5 ani schimb zi de zi la pampersi si sterg fundulete O sa-mi lipseasca zau asa. Oricum, inca ceva vreme o sa mai faca Raducu in pampers, ca nu se da asa usor dus.
Lorich spune:
Gabi las ca fara sau cu copanele nu maia bebelush, e baiat mare, barbat, da? Asa ca pregqateste sa fii soacra cu 2 nurori! (Face minuni prep ala pt gurita, nu?)
Eu is in continuare rau-rau... imi blestem zilele ca am venti la servicuu, ieri m-a adunat Cristi de aici, ca n-am avut putere s apelc singura. Am facut o indifgestie si luni noapte n-am dormit, dimineata eram lesinata si ametita, am zis ca e de la obo, dar la serviciu sa fac deja atacuri de panica, simteam ca daca inchid ochii imi pierd cunostinta... a venit cristi, m-a luat am dormit 4 ore, am papat, am iesit la o plimbare lejera, cina+somn insa azi desi speram sa fiu ok. nu-s :((((
Trebue sa-mi sun dr. cred, ca vad ca nu-mi revin....off
Ylari regret ce s-a intamplat cu colegul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Merg s avad poze de Esme poate-mi mai revin.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
Reallaura spune:
Gabitzule ce ma bucur ca sunteti bine. SI Mirci papa ieri, la 11 noaptea pui fript. ca nu mancase de vreo 3 zile. ca sa nun mai zic ca 2 zile nu a vrut baie, cu nici un chip. l-am spalat cu o carpa, pe bucati. si cu ligheanul cu apa.
Lorich dar ce e cu tine? o fi o lipsa de fier??Analizele de prim trimestru ti-au iesit bine?>? pupici si sanatate
Ylari
Noi ne pregatim de botez we asta.Nu avem multi invitati, in jur de 20 ca am spus ca facem mai in familie asa. Nici nu aveam chef de mari preagtiri. Acum ma duc sa fac curat in casa ca nu mai apuc pana sambata.
Lorich spune:
Laurita si mersi! Sigur e lipsa d eceva. Analizele de trim 1 au fost ok. Ceva s-a intamplat de la indigestia mea. Petrecere frumoasa la botez!
Edit: sa ma zambim si noi - Cristi spera ca la analzie sa iasa lipsa acuta de ....
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Laurita si mersi! Sigur e lipsa d eceva. Analizele de trim 1 au fost ok. Ceva s-a intamplat de la indigestia mea. Petrecere frumoasa la botez! Edit: sa ma zambim si noi - Cristi spera ca la analzie sa iasa lipsa acuta de .... Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+ |
Bravo lui!
B nu mai spera nimic de mult. si nici eu
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Noi ne pregatim de plecare ... va scriu repede, nu stiu daca vom lua laptopul, pana acum plecam in concediu fara el, da acum am inteles ca au conexiune la net, asa ca ... vom vedea.
Desiree, ma bucur ca a iesit bine evenimentul! Pupici multi Victoriei curajoase!
Gabi, vei mai avea bebi mici, nepotei
Laura, petrecere frumoasa la botez!
Maine plecam in Creta, vom sta aproape 3 sapt -- abia asteptam -- acum insa ne-a anuntat cumnata mea ca copilasii lor, care sunt de varsta alor nostri , au tuse convulsiva (ei nu sunt vaccinati)
Bucuria mea de a pleca s-a cam dus - tusea convulsiva e f. contagioasa, copiii se joaca tare frumos impreuna - e atfel cand sunt mai multi copii -- acum ce-o sa facem???
Annika si Lara sunt vaccinate insa vor sta toata ziua nas in nas cu verisorii, imi fac deja mii de griji -- off off!
Adriana
Lorich spune:
Adriana concediu palcut si fara peripetii! daca-s vaccinate de ce iti faci griji? Pupam fetele si va dorim o vacanta minunata!
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna fetelor! Noi ne pregatim de plecare ... va scriu repede, nu stiu daca vom lua laptopul, pana acum plecam in concediu fara el, da acum am inteles ca au conexiune la net, asa ca ... vom vedea. Desiree, ma bucur ca a iesit bine evenimentul! Pupici multi Victoriei curajoase! Gabi, vei mai avea bebi mici, nepotei Laura, petrecere frumoasa la botez! Maine plecam in Creta, vom sta aproape 3 sapt -- abia asteptam -- acum insa ne-a anuntat cumnata mea ca copilasii lor, care sunt de varsta alor nostri , au tuse convulsiva (ei nu sunt vaccinati) Bucuria mea de a pleca s-a cam dus - tusea convulsiva e f. contagioasa, copiii se joaca tare frumos impreuna - e atfel cand sunt mai multi copii -- acum ce-o sa facem??? Annika si Lara sunt vaccinate insa vor sta toata ziua nas in nas cu verisorii, imi fac deja mii de griji -- off off! Adriana |
Concediu placut!! Odihna bine meritata, sa va distrati si bucurati de fiecare zi alaturi de gasca de copii!!!
3 sapt? mi nu nat!!
mergeti cu avionul?/mashina?
tusea convulsiva e molipsitoare, dar nu cea mai molipsitoare, plus cred ca sunt sub tratament, nu? Asa ca shansele sa ia sunt mici, aveti si vaccin, ai si fete cu imunitate, ca deja sunt in comunitate/ semicomunitate. Plus ca in ro, mediul este mult mai bolnavicios, asa ca sunteti mai caliti decat ei
Aveti asigurare medicala la copii?
eu sunt franta, in weekend am o shaowrma, si inca nu mi-am revenit dupa noaptea in care am admirat emisiuni la tv cu stafilococi si klebsiella (la naiba, numai din alea am nimerit intre buda si telecomanda). Mara se trezeste de 2-3-4 ori pe noapte si cere lapte... o sa dormim iar cu aeru cond. deschis - si sper ca la noapte va fi mai bine.
Nu stiu cum dorm copiii vostri, Marei nu ii ajugne patul de 140x200m, ca noi dormim pe laterale,tati la picioare, io lateral, si tot cade din pat. Am luat o salteagonflabila, o punem langa pat, daca pica, sa pice pe ea, am culcat si fata acolo de vreo 2ori, dar bineinteles canu sta pe dimensiunea de 90 x 180cm, mai bine doarme pe parchetul gol
Tre sa gasim o solutie. Nu stiu unde... tot acuz caldurile. Aseara am tinut aeru cond. deschis dar numai cat am calcat.. ca mi s-a parut ca a racorit prea tare.
Adriana_78 spune:
Lorich, Cleo, tusea convulsiva cica e printre cele mai molipsitoare. E f. neplacuta, accesele de tuse ajung pana la voma, copilul se invineteste uneori de la atata efort, noptile sunt la fel tulburate de convulsii, dureaza cel putin 5 sapt.
Verisorii nu iau nici un fel de tratament, doar remedii homeopate.
In fac griji, ca nici un vaccin nu ofera 100% imunitate - te poti imbolnavi, faci insa o forma mai usoara -- 5-6 sapt. de tuse nasoala, ma intreb ce inseamna forma usoara?
Mergem cu avionul, cu escala la Atena. E un drum lung, da nu imposibil - daca veneam din nordul Moldovei pe litoralul rom. nu ar fi fost mai usor sau mai bine
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Lorich, Cleo, tusea convulsiva cica e printre cele mai molipsitoare. E f. neplacuta, accesele de tuse ajung pana la voma, copilul se invineteste uneori de la atata efort, noptile sunt la fel tulburate de convulsii, dureaza cel putin 5 sapt. Verisorii nu iau nici un fel de tratament, doar remedii homeopate. In fac griji, ca nici un vaccin nu ofera 100% imunitate - te poti imbolnavi, faci insa o forma mai usoara -- 5-6 sapt. de tuse nasoala, ma intreb ce inseamna forma usoara? Mergem cu avionul, cu escala la Atena. E un drum lung, da nu imposibil - daca veneam din nordul Moldovei pe litoralul rom. nu ar fi fost mai usor sau mai bine |
asa se da in austria? homeopate la tuse convulsiva? wow! ce diferentza de tratament!