Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

si era sa uit

Ylari imi pare rau pt colegul tau ...stiu si eu cum e sa te desparti astfel de un coleg ...doar timpul mai atenueaza fiorii aceia din stomac cand te gandesti ca ieri era si azi nu mai e ...al meu coleg avea doar 24 de ani si era proaspat insurat (s-a intamplat acum 7 ani).Sotul a avut si el un coleg care s-a "dus" tot asa de tanar 30 ani si culmea e ca toti colegii inainte de eveniment erau certati cu el ...au trecut foarte greu peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

joszaerika, concediu placut, odihna si relaxare maxima! sa veniti cu forte proaspete! unde mergeti?

Cat despre ceilalti oameni, io am avut discutii pe tema asta, am mai rugat sa nu imi traumatizeze copilul si nici nu vreau copil rasist... dar mi-am dat seama ca pierd timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Desiree: ma bucur ca evenimentul a fost un succes si ma bucur de asemenea ca sunteti acolo unde puteti trece mai usor peste probleme, unde aveti sustinere din partea sistemului medical, prietenilor, colegilor. Am vazut poze cu micuta luptatoare.

Gabitam: sanatate multa lui Raducu, e o reactie la vaccin sau o coincidenta?

Ylari: n-am cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, e o coincidenta, nu avea cum sa faca stomatita ca reactie la vaccinul meningococic.
Nici nu mi-e clar de fapt de ce natura e, dar probabil virala, cine stie de unde a luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Poze de interior nu am facut aproape deloc, oricum poze din interior si mai multe informatii puteti gasi pe www.feldberger-hof.de/index-en.html" target="_blank">site-ul hotelului. In rest oareshce poze din vacanta sunt aici.

Erika si nu le dai in cap? Moama cred le-as spune de bine de nu s-ar vedea. Vestea buna e ca trec si astea! Vacanta placuta!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ylari imi pare rau pt colegul tau. Nu stiu dar pe mine astfel de momente ma lasa fara cuvinte, parca nimic nici un cuvant nu poate exprima golul si durerea care o lasa o asemenea pierdere!

Desiree pupici multi pt scumpa si frumoasa printesa! E o dulce, imi era dor sa vad poze cu ea. Ma bucur pt reusita initiativei luate de prietenii vostri!

Gabitzam azi o sun si eu pe doctora ca il tot tin de vineri cu antitermice si cum vine seara iar incepe cu febra 38,5 cu 7. Ce ma enerveaza e ca nu imi dau seama cum sa raceasca asa fara sa ii curga si nasul, ma tot intreb daca are legatura cu vaccinul de joi ca totusi abia vineri seara a facut febra! Pupici pt Raducu si sa treaca repede stomatita!

jozsaerika concediu placut si vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Esme superbe pozele, mi-a placut tot ce am vazut cat despre Lorelai e o duuuulce si o cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

multumim tuturor.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree moama ce tort de printesaaa, Subscriu si eu cu fetele, tare bine arata Victoria, frumoasa Poza cu bandajul e impresionanta Ma bucur ca evenimentul a iesit bine
Esme te-am vazut la afine. Superbe peisaje, ce orasele placute si linistite, ce raulete pitoresti! Nemtoaica de Lorelei imbujorata si sanatoasa imi place tare. De felia de tort, nu mai zic
Ylari Ce rau imi pare! E atat de trist cand putea fi evitat totul...asa tanar Dumnezeu sa-l odihneasca!
Jozsaerika concediu placut spor la bagaje! Si Mirci e intr-o super criza de 2 ani, nu stim cum sa-l mai abordam. Plange din orice, la orice se impotriveste, imparte palmute in stanga si in dreapta, nu mai mananca nimic de vreo 4 zile... Astept sa vad cand trece.
Avem momente cand decompensam amandoi
Belleane sa le porti sanatoasa si sa ne pui poze de la nunta!Chiar imi spusese cineva acum 2 zile de magazinul de la Stefan cel mare pentru sandalute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor!
Va multumesc tuturor...
Of, Laurita, asa e... putea fi evitat. Ne invitase la aerodrom, ar fi trebuit sa ne ducem, poate nu ar mai fi sarit inca o data... Poate, daca, parca... In fine, sarise toata ziua cu pasager (era instructor de tandem) si a vrut sa mai sara o data si singur

Laurita imi pare rau de crizutele lui Mirciulica. Sper sa treaca repede... Eva se trezeste greu dimineata, trebuie sa o pacalesc cu diverse, o ademenesc cu stafide (despre care ea stie ca sunt bobo ) In rest cand ii casuna pe ceva, pana nu facem ca ea nu se lasa. Acum de exemplu i-a casunat sa-i fac baie si i-am zis sa mai stam putin, ei bine, a facut kk, ca sa o spal...
Revin ca se crizeaza..

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Am revenit. Spalat fata, papat, culcat.
Pic de somn.
Fetelor eu nu prea mai am timp sa scriu pe forum, incerc sa va citesc, printre picaturi, imi lipsiti tare-tare. Am sa incerc sa imi fac timp macar o data pe saptamana sa scriu.
Iulia tare bine mi-a parut ca ai scris!
La ora asta nu imi mai aduc aminte nimic din ce am citit.
Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput