Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Tot eu cu rotavirusul (Miria e naspa, se ia ).
Pt cine e interesat, vaccinul si rapelul se fac amandoua pana la 24 saptamani de viata. Iris are 20, deci ar fi putut face, intr-o singura doza. Numai ca a trecut prea putin de la BCG - 3 saptamani, si tr sa treaca min 4-6 saptamani.
In plus, sunt vreo 5-6 tulpini.
Irina sper sa aiba oarece imunitate, pt ca acum mi-am dat seama ca exact asta a facut ea anul trecut la mare, la bulgari, chiar din a doua zi. Atunci Nati n-a luat, sa vedem acum.

Concluzia e ca nu i-am mai facut vaccinul lui Iris, din cauza BCG-ului facut la 4 luni.

Aici au introdus Rotateq-ul in schema obligatorie si i-a dat vaccinul oral in 3 doze, la 2, la 3 si la 4 luni.
Eu cred ca o sa fie bine fetele, stai linistita!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Ne-am pozat si noi astazi.
Aici sunt pozele.

Anca merci!
Te-am intrebat dar m repet intrebarea: ziceai de Codrin ca are (avea) reflux, i-ai dat ceva anume? Era vb si de tetina biberonului?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child l-am luat. Merci de info.
citesc zilnic la bazar dar nu tot, urmaresc daca imi scrie careva ceva, ce se adauga nou si atat. Peste am trimis, am primit , rog confirmare trec.
Eu bag de 5 ori pompa pe zi, cate 30 de min, atunci citesc pe forum. MAi si scriu cand pot, dar nici eu nu inteleg ce scriu ( ca acum)

Rebiana- anunta si tu cand pui poze cu tine ca mi-au ramas cartofii prajiti cu usturoi in gat. Vb fetelor vrei s-o dam in depresie
Mara e o dulcica finuta, Luca un cavaler iar nu arati beton.

Happyjoy te atunt cand soseste cum e cu sling, nu-mi fac mari sperante oricum.

vladi - i-am aratat lui Vali pozele si filmuletul cu Floricica. A zis ca seamana cu Nemo cand face ochii mari ( finding nemo)

Ella eu tot cu tine il vad pe Geo ca seamana. La nas parca seamana cu tati

Roxana - frumoase cele cateva poze.Ivan pare matur in ultimele poze

Poze noi de azi si ieri:
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaZvapaiaViezurelIubit4Luni#5507583212429390754

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Ela,Child, ne puteti explica cum folositi voi sling-ul? Nu stiu daca procedez corect si ma trec toate apele pana aranjez copilul...

HAPPYJOY mie mi se pare foarte simplu de folosit slingul, acum, dupa vreo 4 luni de folosire zilnica.
Eu am primit, impreuna cu slingul, o carticica, unde explica pas cu pas cum se pune slingul, plus, m-a ajutat mult un filmulet de pe net.
E greu de explicat fara imagini, cauta pe net si sigur te lamuresti ce si cum.
Mie mi se pare mult mai dificil de pus wrapul.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana - mie nu mi se pare ca seamana la voce Roxana cu Andira.

Roxana- nici mie nu-mi place sa-mi aud vocea. De asta nici nu fac filmulete, pt ca nu ma uit ca sa nu ma aud

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA sa folosesti cu placere slingul.
Si eu citesc forumul cu pompa montata , azi asa absorbita eram de ce citeam ca nu mi-am dat seama ca tin de mult apasata clapeta si cand i-am dat drumul mi-au curs pe langa vreo 20-30 ml .
Asa m-am ofticat!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oanaiacovita am vazut si eu pps-ul cu Dragoste inocenta. Super!
Rebiana acum am vazut si pozele voastre..ai 2 copii minunati, iar tu arati woww..super bine!
Am mai vazut si pozele Erinei, sunteti o familie minunata.
..si in sfarsit am gasit si materialele Dianei despre diversificare..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut mamici,
eu stau tare prost cu cititu, insa azi am vazut toate pozele iepurasilor.Nu am rezistat sa nu scriu ca toate pozele de pe contul comnu sint superbe, puii nostri sint niste minuni fara de cusur.
VLADi, pt tine am o chestie speciala.Mereu te-am asociat cu o persoana mai severa, mai dura.Insa azi cand am vazut filmul lui Floricica, m-am indragostit de vocea ta...si nu-mi mai este frica de tine
Pupci la toata mamicile care au adus pe lume asa frumuseti, si sper din inima sa va mearga bine tuturor.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Bune dimineata,

Ei, incepem si noi sa ne adaptam noului regim de mese..adica fara laptic noaptea S-a trezit la 6 fara 10 si s-a marait doar 15 minute, dupa care a mai dormit pana la 7

Am ajuns cu cititul la urarile de ziua lui ZoliAsa ca, Ramy, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti!

Oanasi mie mi-a intarziat 4 zile indemnizatia!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca

am vazut pozele cu maya cu bentita

yaia si eu tot rotateq i.am dat silvanei, rotarix s.a retras dar cred ca si rotateq va avea aceeasi soarta

copiii dorm, eu nu mai am rabdare, abia astept sa plec la cumparaturi de haine, trebuie sa iau de iarna pt silvana, tocmai a aparut colectia noua in magazine, abia astept

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput