Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
babyangel spune:
Denisa, eu am leagan Graco( pana la 9 kg) si nu se desincronizeaza. Scoane un sunet acceptabil cand il dau pe automat, dar aproape ca il acopera melodiile . E super ok pentru noi. Codrin inca mai adoarme cateodata in el. Oricum, daca nu adoarme nici nu sta mai mult de 20 de minute in el sau in orice alt scaunel.
Despre indemnizatie, e tare curios ca am primit-o si intreaga, si miscorata , dar nu mi-a venit nici o decizie. Si mie mi-a scazut cu aprox 180 lei
Happyjoy,la somn am observat si eu ca daca e prea obosit, face scanal mai mare. Dar eu mereu il culc dupa aprox. 3 ore de la trezire...dar intr-adevar cateodata pt el e prea mult sa stea treaz 3 ore si atunci face circ. Ieri de ex. mi-a adormit de 2 ori in carucior, si aseara am iesit cu masina ca sa adoarma. Deci a fost ok toata ziua
Dayanara pai doar 3 poze ci Ivan si 3 poze cu Silvana ne arati?
Pregatesc si eu sa incarc poze de pe parcursul lunii a 5-a!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
oanaiacovita spune:
Neata!
Azi facem 6 lunite!!!!
Va invitam la o felie de tort virtuala pana il taiem pe al nostru cel mic.
La multe lunite si iepurasilor:Rares (de Irinabobe), Mara Elena(de Sanzi), Angela Ioana (de mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim)
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
babyangel spune:
Denisa, am vazut si eu poze cu MAYA..imi place cum doarme cu jucarioara, si imi place tare mult cum v-ati pus la roz mandouaTu parca esti o copilita...pe bune!
In materie de diversificare, am inceput de 2 zile sa papam iaurt si branza de vaci...pai e inebunit Ii dau Danone cremoso si ii pun fructe in el..Ce mai..deliciu curat.
De zi ii introduc sfecla rosie.
Si eu am inceput sa-i pun in fructe fulgi de orez, sau branza sau iaurt, ca sa fie mai consistente. Un lucru e clar: mananca de toate. Poate am noroc sa nu fie la fel de pretentios la Lucas, la care sincer nu mai stiu ce sa-i mi fac de mancare
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
oanaiacovita spune:
Ma napadesc o groaza de sentimente astazi. Nu imi vine sa cred ca acum 6 luni aveam ditamani burtocul si eram nerabdatoare sa imi cunosc minunea. Am facut tot ce puteam sa o vad mai repede, dar ea a venit cand a vrut.
E copilul mult asteptat, iubit si dorit. Ma uitam la el dimineata si inca nu realizez cata bucurie imi poate oferi micutul meu. Ii iubesc fiecare particica din corp, l-as pupa pana nu as mai avea cu ce, l-as tine strans la piept pentru totdeauna.
Nu imi doresc decat sa fim sanatosi cu totii si Dzeu sa ne ajute sa avem o viata frumoasa si lunga, sa ma pot bucura de realizarile lui.
ERIC, mami te iubeste nespus de mult!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
elba spune:
Buna dimineatza!
Oana multe, multe lunite frumoase si de acum inainte pentru Eric!
Iar voi sa fiti mereu fericiti asa cum sunteti azi!
Petrecere frumoasa!
mamica lui Filip(30.04.2010)
elba spune:
Babyangel felicitari pt reusita! La ce ora are el ultimul biberon?
mamica lui Filip(30.04.2010)
beluistef spune:
Buna ziua mamici de iepurasi
Avem si noi o rugaminte ...ne acordati si noua un vot, va rugam...sunt de la odiseea delfinasilor si curand ne vom alatura si noi clubului scutecelor...de la 1 septembrie...
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732
multumim frumos
Ce mari sunteti deja...parca mai ieri citeam cu nerabdare sa vad ce fete nasc si traiam la intensitate maxima aceleasi emotii impreuna cu voi...dar si noi o sa va ajungem din urma....voi aveti 6 lunite, iar noi 6 saptamani si suntem inca la colici .
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
andira spune:
Beluistef - votat!
Seamana cu Iris a mea , e un dolofanel, sa va traiasca!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ramy77 spune:
Neata fetele,
Multumesc tuturor pentru urarile adresate sotului meu, sunteti niste dragute toate
DAYANARA, incearca sa vezi partea plina a a paharului vis-a-vis de vizita in Romania, ti-ai vazut parintii, ei si-au cunoscut nepotica si amandoi copiii si-au vazut bunicii. Restul...ce sa faci, asa e la noi...
LALEXANDRA,voi cand veniti in tara? Poate ne vedem ca se pare ca nu plecam,cel putin nu inca..
ELBA, nu stim cand si daca mai plecam, pentru ca cei de la club inca nu au rezolvat asigurarea medicala a sotului meu si asa..clar ca nu merg nicaieri, mai ales cu copil mic. Si in plus, nu e prea incantat sotul de cei de acolo si la cum il cunosc...va cauta o portita de iesire...deci, deocamdata stam acasa.
ERIC NICHOLAS de OANA, RARES de IRINABOBE, ANGELA IOANA de MIHAELAGROSAN si AMALIA ALEXANDRA de DELSIMsa cresteti mari si sanatosi alaturi de parintii vostri!
BRIZA sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti, in primul rand multa sanatate si viata lunga si fericita alaturi de toti cei dragi tie!
BELUISEF, votatsa-ti traiasca somnoriciul dragalas!
Mai fetelor, voi ma innebuniti cu pozele voastre...trebuie sa sterg cele in care apar si eu, balena printre gazele..mor de ciudasi cand vad ca inca va plangeti...imi vine sa vin la voieeeee noi sa fim sanatosi ca oi slabi eu odata si odata
Printesa mea e cam la fel de maraita, acum nu mai pot da vina pe caldura...dr. zice ca de la dintiAseara avea 37.7 temperatura intrarectal, dar e drept ca i-am luat-o dupa baita...peste noapte i-am mai luat-o o data si era 37.3.Dr. a zis sa nu-i dau nimic daca nu trece de 38...
Ma duc sa fac ceva de papa...vape toate, sa aveti un weekend minunat!
dayanara spune:
La multe lunite si ani, eric! sa cresti mare sanatos si fericit
ramy tare poza aia cu "m.am suparat" :))))
anca alea.s toate pozele , oricum intr.o saptamana plec in vacanta la munte si la mare si o sa fac mai multe
ramy da ai dreptate pt parinti am si fost, si la anu mergem normal tot pt ei, dar cu masina , stam 3 zile in romania si pe urma ne oprim in austria si franta
parintii am de gand sa.i vad in fiecare an, ei nu vor sa vina aici, nu ne lasa nici sa platim biletele de avion, de fiecare data ei platesc totul, acasa ne lasa bani de cheltuiala, cand nu.i cheltui pe toti si.i dau inapoi, mama face ca trenu zice ca ne.am suparat pe ei
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE