Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
honeybaby spune:
Neata !!
Oana frumos cum povestesti tu de Eric.
Roxana- am realizat ca au trecut reducerile si colectia de vara si eu nu i-am luat rochita de botez...
Rammy macar tu esti inalta. Eu sunt guliver in tara uriasilor. Bine ca nu pune si Vladi poze
S-a mai racorit afara. La 9 cand am iesit eu in curte erau 24 C . Roxana nu vi inapoi??
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
PIF_pif spune:
Oana La multe lunite si multi ani pentru Eric! Sa fie sanatos si sa creasca mare si sa fiti mereu o familie fericita ca si acum!
Tare m-a emotionat ce ai scris azi! Va imbratisez!
dayanara spune:
aaa denisa bravo! bine ca mi.ai adus aminte
am vazut la miniblue sau cum ii zice, rochite speciale de botez, seturi cu pantofiori parca, foarte dragute
in general la astea de gala asa, nu prea sunt reduceri
ah si tot acolo am vazut crocsi, ce bine cu ocazia asta sa ma uit pe site sa comand ceva pt ivan
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nibi_niki spune:
Neata
urez si eu cu intarziere la multi ani sarbatoritilor de ieri
Ginerica sa cresti mare si sanatos
La multi ani si sarbatoritilor de azi:Eric Nicholas.Rares,Angela Ioana,Amalia Alexandra,
Eu m-am apucat de curatenie generala ieri.Sunt cu toate in mijlocul casei si acum m-a apucat lenea.Nu am chef de nimic
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
nibi_niki spune:
Briza,La Multi Ani
Am vazut o mamica de bebelunica rozalie si frumoasa.Daca te mai aud ca esti grasa
Am admirat-o si pe Silvana
Ioanact,pozele puse de tine nu le pot vedea
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
honeybaby spune:
Roxana- nu vreau ceva pompos de botez. Nu-mi plac deloc rochitele alea infoiate ( si parca vad ca asa ceva vor lua nasii ). Eu vreau o rochita in genul la cea de ieri din parc, adica simpla si draguta.
Oana - am vazut poze cu voi la plimabare. Imi plac bebelusi in camasa si tu il imbraci des pe Eric asa.
Multumesc pt informatii despre leagan... Ma intrebam daca au pastrat acelasi principiu sau au schimbat ceva . Cred ca le scriu celor de la Graco sa vad ce-mi zic, numai sa0mi fac chef sa compun mail ul.
Mie imi pare rau ca nu mai aveti pozele la semnatatura, imi placea sa mai uit la cele de nou nascut si cele de acum si sa observ cum s-au schimbat, cum au crescut.
honeybaby spune:
Child- cand se intampla asa, tragi usor de san cu clapa apasata la pompa pana se dezlipeste un pic pompa si curge laptele in bibe. Eu mereu am lapte pe mine, pe gresie , pe masa ( cand desfac sa golesc bibele) Eu cu ochii la forum trag pana da sangele
babyangel spune:
am ajuns la zi cu cititul
Onutza, sa-ti traiasca draga Ericutzu grasunel si sa fiti sanatosi!
Ma duc sa vad daca mai avem iepurasi pe 21
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Rares, Angela, AmaliasiMaria- Madalina la multe lunite si voua!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
vladimirescu spune:
Salut, fetele! Am ramas un pic in urma dar am recuperat, si mi-a facut mare placere sa va citesc.
Mi-e greu sa scriu ca sigur voi uita sa vorbesc cu mai mult de jumatate din cele carora mi-am propus sa va scriu... Dar decit deloc, mai bine asa, in speranta ca nu dezamagesc pe nimeni uitat - credeti-ma pe cuvint ca sint f ramlita, cu adevarat, nu e in gluma deloc!
dayanara bine ai revenit! imi pare rau ca nu te-ai simtit bine aici. Bucurestiul nu e fun nici cind e vreme buna, iar cind ai fost tu e horror. Oricum, banuiesc ca nu pt perisaj si distractii ai venit ci pt familie si prieteni - asta sper ca a mers bine :)
Eu una ma simt bine in partea mea de Buc pt ca nu prea ies decit acolo unde imi place, nu fac cumparaturi, nu ies intre oameni, mai degraba sint sub un clopot de sticla si am norocul ca umblu prin zone frumoase, cu oameni care o duc bine si sint zimbitori. Pe mine ma afecteaza tare sa vad oameni incruntati, cu griji, inraiti de nevoi si saracie... of, e tare trist si pe mine ma darima.
Anyway, nu ti-am zis niciodata, dar nici eu nu ma simt bine in Spania, la destinatii turistice o ocolesc (idem Grecia). Nu ma asortez deloc cu oamenii din partile alea, zu prefer sa stau intre romani decit intre spanoli si mai ales greci. Desigur, e rezultatul unor experiente absolut particulare, realizez ca bat cimpii la fel cu aia care zic ca romanii sint nasoi... Dar fiecare cu preferintele sale :)
ellanik esti in superforma! Nu uita ca trebuie sa scrii carti, fata draga, ai un talent real, sa nu-l irosesti! Crede-ma pe cuvint, am mina buna, in viata mea am mai identificat in faza incipienta oameni talentati care acum sint celebri :)
oanaiacovitza LA MULTI ANI! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti! Mamica draga ce esti tu
rebiana pe tine nu te-am certat ca arati prea bine, ca tu esti scuzata la cit ai patimit in sarcina saraca te tine! Pe tine te primesc pe plaja cu mine, ca meriti sa astragi toate privirile :)
Sper ca te descurci bine cu copilasii si ca ai si clipe de liniste in care sa stai pur si simplu sa gusti fericirea realizarilor tale de mamica!
stefanna chiar ma gindeam la tine de ceva vreme, sper ca esti bine, puternica si destoinica! sa ne mai scrii cind ai vreme, mie una mi-a fost dor de tine
si, da, in general sint o persoana severa, oamenilor le e frica de mine :)
dar cu animalele si copiii nu e cazul, ca nu sint tot timpul din otel, am si miere pe dinauntru, ii iubesc si apreciez pe cei buni si nevinovati (de altfel, intre prietenii mei sint mai multi oameni buni decit oameni destepti sau realizati, ca mie bunatatea mi se pare cea mai mare virtute a unui om)