Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
happyjoy spune:
La multe lunite pruncuti iubiti: Eric Nicholas, Rares, Angela Ioana, Amalia Alexandra! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si buni!
La multi ani Briza! Sa fi sanatoasa si sa ai numai bucurii!
Babyangel, nu-i mai da Danone, te rog! Vre-o 3 medici mi-au zis nu danone, inclusiv un medic de gastro-entero. Au multe chimicale, mai bine iei ceva mai natural - napolact, monor, etc
M-am saturat de rautate!!!! Nu se poate sa nu vad in fiecare zi, oameni rai: o bunica care isi bruscheaza nepoata, alta care o loveste, alta care isi vorbeste de rau copii si se razbuna pe nepoti, un bunic care isi injura nepotul, stapana care isi bate cainele, etc
Ce-as intra in ei de le-ar zbura fulgii!!! Oare chiar nu putem face nimic ?!?!
freedelia spune:
Seara buna, fetelor, nu am decat un minut, ca de 2 zile incerc sa va prind din urma -- ce spor aveti la scris!!!Nu mai tin minte nimic, decat ca ROxanei nu i-a placut in Romania... haha, ce surpriza...
Va pup si sa aveti un weekend placut!!!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
vladimirescu spune:
happyjoy si pe mine ma doare sufletul cind vad copii si animale bruscate... E tare greu sa faci ceva, pt ca daca doar ii certi pe raufacatori nu faci nimic, ba mai rau o sa-ti faca in ciuda, ca sint convinsi ca e bine ce fac. Daca am ocazia sa ma lipesc la o conersatie cit de cit "prieteneasca" cu un astfel de om, nu il cert, ci incerc cumva pe ocolite sa-l fac sa inteleaga ca face rau, intr-un fel in care nu-si da seama, si eu sint sigura ca e doar pt ca e nervos... sa aiba un pic mai multa rabdare etc...
Eu sint departe de a fi un om bun, am multe iesiri si eu si rautati, dar macar ma straduiesc sa devin mai buna. Si o sa-i cresc pe copiii mei in acest spirit, ca cel mai pretios lucru e care-l poate face un om e sa-si pastreze sufletul curat, asa cum l-a adus DD pe lume. Orice alte realizari sint palide, zau...
Da, am incercat de 3-4 ori supliment LP la Floricica, a luat cu greu, numai cu lingurita (biberon nu vrea de nici un fel) intre 20-50 ml, cu tot cu ce s-a prelins :) Nu i-am dat cu forta, de curios e curios ce e acolo, dar nu se omoara cu mincatul. Am tras deci concluzia ca nu-i trebuie si asta e, il mai las asa pina incep diversificarea, chit ca ia 50 g pe saptamina (f putin deci), ma gindesc ca nu e grav pt ca e sanatos si daca vrea sa se ingrase la diversificare, nu are decit :)
(oricum cind ajungem la mincarica se ingrasa sigur, pt ca-l hranesc bonele, iar pt ele virtute mai mare decit "sa-ti manince copilul" nu exista :))
vladimirescu spune:
Va multumesc tare mult pt comentariile extrem de frumoase la filmuletul ala cu Floricica ! Stiu ca e rezultatul faptului ca pun rar imagini, asadar sa nu credeti ca mi-o iau in cap :)
Il sterg acum, ca e cam mare si ajunge cit a stat.
M-a uluit ca voi chiar ati ascultat povestirea aia dezlinata pe care i-o ziceam ! Data viitoare o sa fiu mai atenta la ce zic. Acum era de fapt a doua oara cind povesteam, pt ca atunci cind m-am intors cu Vladimir de la piriu i-am povestit lui Floricica cu insufletire ce am vazut, iar el era inca si mai surescitat de poveste decit ati vazut in film :) Abia apoi am adus aparatul si i-am mai povestit o data, pe scurt, ca sa-l filmez, dar nu ma puteam concentra ca era o haita de ciini la poarta la noi si eram cu ochii pe ea.
M-ati facut sa ma simt f mindra de puiul meu, va multumesc !
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Tocmai ce au plecat domnii' care ne-au instalat AC.
..si noi am avut o noapte m buna, cu o trezire la 4 (si inainte se trezea) apoi la 6:30, 9 si apoi la 12 s-a trezit..papat si-acum iar somn.
E m bine asa..cred ca a trecut puseul.
din urma si revin.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ami_84 spune:
Briza bine ai revenit de la tara. Imi pare bine ca a fost bine.
Anca la multi ani pt ieri!! Multa sanatate lui Codrin si ma bucur ca este mancacios.
Roxana spor la shoping. Sa te bucuri de el ca vad ca i-ai dus dorul.
Oana la multui ani lui Eric!!
Vroiam sa va scriu de o experienta a unor parinti care au o fetita de vreo trei anisori. De ceva timp ii administreaza un tratament pt ca se dezvolta prea repede.. doctorii au spus ca este posibil din cauza carnii de pui din supermarket (se stie cum sunt hraniti sa ajunga mai repede la o greutate anume). Banuiesc ca stiti si voi dar am zis totusi sa scriu...
Cam atat ca am scris cu Irina langa mine si acum se cere la somn. WE placut tuturor!!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
Ioanact spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi : Eric Nicholas si Rares pt cele 6 lunite , Angela Ioana si Amalia Alexandra pt cele 5 lunite!
LA MULTI ANI , briza_marii ! Multa sanatate si fericire!
beluistef ai un vot si de la noi.
Imi pare rau ca va cinuiti cu colicile, insa va trece si perioada asta.
nibi_niki tb sa te loghezi ca sa vezi pozele, Sunt pe contul comun.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
briza_marii spune:
Fete dragi, multumesc pt urari!
Sunt un pic cam pe fuga, ca azi noapte am avut program secsi, asa ca am mai furat peste zi un pic de somn si acum tot mai am una alta de facut. De iesit, o sa iesim cu nasii mai pe seara, ca restul familiei si al prietenilor sunt in concediu. Cred ca e primul an cand toata lumea e plecata in acceasi perioada..si culmea..tocmai de ziua mea
Oana sa iti traisca flacaul, sa creasca mare. LA MULTE LUNITE si pt Rares , Angela Ioana si Amalia Alexandra!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elba Babyangel felicitari pt reusita! La ce ora are el ultimul biberon? mamica lui Filip(30.04.2010) |
Elba, papa lapte pe la 9-9 jumate seara. Oricum el se trezea doar 1 data pe noapte la 4 jumate-5.
Sanzi, sa-ti traiasca printesa. Nu te-am vazut pe prima pagina, si am aflat citind pe aici ca si Marutza ta este din 21!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Buna ziua mamici de iepurasi Avem si noi o rugaminte ...ne acordati si noua un vot, va rugam...sunt de la odiseea delfinasilor si curand ne vom alatura si noi clubului scutecelor...de la 1 septembrie... http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 multumim frumos Ce mari sunteti deja...parca mai ieri citeam cu nerabdare sa vad ce fete nasc si traiam la intensitate maxima aceleasi emotii impreuna cu voi...dar si noi o sa va ajungem din urma....voi aveti 6 lunite, iar noi 6 saptamani si suntem inca la colici . **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
votat!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a