Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Deci, cam peste o luna o sa-si scoata si Justina masa de la 4-5 dimineata. Ar fi bine..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun gasit fetelor!

Am intrat in viteza doar sa spun LA MUULTI ANI sarbatoritilor de azi! La cat mai multe lunitze , nopti linistite si biberoane baute pana la fund!

Eu am fost f activa astazi si ziua e inca departe de a se termina! Puiul meu a fost de gasca si ne-a lasat sa dormim cap coada de la 23.00 pana la 7 am ! Asa ca dupa ce l-am alaptat, l-am pasat sotului si am fugit la sala sa-mi lucrez suncile un pic.

Apoi m-am intalnit cu baietii mei in centru si i-am cumparat lui Ricky 2 suzete noi pentru 4 luni plus si o jucarie din aceea care se infasoara pe bara din fata a carucirului ca sarcau' pui n-avea!

Ajunsi acasa, am alptat feciorul si dupa ce-am mancat un castronoi de salata cu branza , ou fiert si crutoane , m-am apucat sa fac salam de biscuiti. acum am terminat si ne pregatim ca trebuie sa apara socrii care ne vin in vizita pana luni.

Si m-am urcat in sa (pe motocicleta) si v-am spus povestea mea!

Un weekend placut fete dragi!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Vroiam sa va scriu de o experienta a unor parinti care au o fetita de vreo trei anisori. De ceva timp ii administreaza un tratament pt ca se dezvolta prea repede.. doctorii au spus ca este posibil din cauza carnii de pui din supermarket (se stie cum sunt hraniti sa ajunga mai repede la o greutate anume). Banuiesc ca stiti si voi dar am zis totusi sa scriu...

Pubertate prematura. Puii au mult estradiol, de-asta nu se recomanda.

E bine sa masori copilul, sa nu creasca cu mai mult de 4-5-6 cm / an (ma refer la fete - la baieti nu stiu), si asta e cel mai clar semn ca se intampla ceva. Plus maritul sanilor, pilozitate etc.

Fetelor, multumim pentru urarile de drum bun, scuze ca nu nominalizez si ca nu raspund la restul postarilor. Sunt cazuta in butoi, pt ca am comis-o (nu neaparat eu, ci amandoi, si eu si tati), si incercam sa gasim o rezolvare...
Nu pot sa va scriu acum mai mult, sper sa ne auzim sanatosi cand ne intoarcem...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami merci, chiar am avut spor la cumparaturi:)

denisa nici eu nu as prefera pt botez asa ceva, dar nu pot sa spun ca.mi displac, am vazut la unele botezuri si.s dragute, silvanei i.am luat tot rochite normale pt botez si pantofi la fel:)
hai ma nu ma provoca, ca nu doar de caldura nu mai vin acolo:)))

vladi eu nu cred ca bati campii, exact cum ai spus, e chestie de preferinte, tocmai de aia nu i.am detaliat brizei sau cui m.a intrebat mai multe despre calatorie ca vacanta nu o pot numi, pt ca atata timp cat sunt intrebata si raspund se gaseste careva sa zica, vai nu stiu ce etc, asa ca putin imi pasa , pt mie spania e perfecta, nici nu o comparam cu romania, de fapt eu as prefera sa ma duc oriunde in lume decat acolo
cand nu o sa.mi mai placa aici o sa plec exact acolo unde o sa ma simt mai bine
da am fost la parinti , prieteni de dinainte nu am decat cei de aici

anca uite ca am pus mai multe poze, rebiana am incercat sa fac mai de aproape la ski dar nu stiu ce a iesit, nu pot intra cu silvana sunt -2 grade cred
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLunaAugust#5507858120380289362

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira sper ca nu e ceva grav si ca o sa iesi rapid din butoi ( vine bb4?)

Roxana - alea dupa parerea mea arata bine pe bebelusi mai falcosi , pt Maya ar arata ciudata alea umflate si ea cu capul mic.

Frumoase pozele si personajele. Ii sta bine Silvanei in "echipament sportiv"
Asta e tipic barbatesc. Si Vali ii face la fel lu' fisa

Ce ai luat pt iarna ??
Eu ar trebui sa iau niste body cu maneca lunga dar nu prea stiu ce marime. Cred ca mai are 2 care o incap.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira e in butoi? zi daca te pot ajuta cu ceva, mi.esti tare draga

denisa nu are capul mic, ai tu ceva la ochi cum am eu la cap :)))
body stii cum e depinde de unde cumperi, in kiabi cred ca ar trebui sa cumperi de 1 an, si alea nu cred ca vor rezista ca marime pana trece iarna, doar la inceput sau din CA 9 luni , depinde alte magazine de acolo nu prea cunosc eu

am cumparat 3-4 bluze pt silvana, niste raiati de iarna frumosi, bentita, sac de dormit de vara, daca va sta in el ii cumpar unul mai gros, vreo 3-4 pijamale de iarna si pt ivan altele, pt noi n.am mai luat nimic
am cautat ceva gros, geaca sau haina pt silvana dar nu am gasit, la zara, benetton, mothercare etc au acelasi stil de geaca lucioasa asa, nu e musai urata , o fi la moda dar nu suport sa o vad stand cu mainile la orizontala , cu modelele alea si cum au ei manutele si sunt micuti doar asa stau, vreau ceva comod, asa ca mai mult ca sigur iau cosmonaut din material moale din kiabi, in care o bag si.o scot repede si o haine eleganta mai de doamne ajuta , ah poate la chicco sa mai incerc...uitasem

fetelor, miria, in romania mi.am facut o ecografie abdominala totala la medlife cand a fost ivan :)))) am zis sa nu plec asa fara sa.mi fac nici.un control
rinichi, stomac, pancreas, ficat totul ok, am luat.o cu mine amintire :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Honey - nu e foarte grav, a trecut socul initial, sper sa o rezolvam cat mai rapid...

Iar cu bb4 nu e de glumit la noi - ca sa-ti dai seama ce fricosi si prevazatori suntem imagineaza-ti ca folosim si pastile si caucioace, vorba lu' Nafi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andira e in butoi? zi daca te pot ajuta cu ceva, mi.esti tare draga

esti o scumpa!
N-ai cu ce sa ma ajuti, ne-am pus intr-o situatie aiurea eu si tati, sper sa o rezolvam luni dimineata. Ca idee, nu mai putem pleca maine la mare in BG - aveam avansul dat, mergeam cu inca 2 masini de prieteni, fetele de-abia asteptau... in fine, multe, dar na, ca sa citez multi clasici in viata - "prostia se plateste".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mai dau o pagina...pana se incarca mai calc un tricou....gata am reusit sa citesc tot dar nu stau mult pt ca merg sa fac o prajitura cu piersici pana se trezeste Geo.
Andira jur pe rosu ca si eu tot ca Honey am gandit...vine nr4???Na!Ce altceva puteati "comite"impreuna???Hai ca nu e dracu asa negru.Vin eu si te ajut.
Honey si sotul meu spune ca seamana cu mine ba azi chiar mi-a zis"ia uite ce sprancene are fii-tu ca ale lu'frati-tu stufoase".Adevarul e ca asa e doar la ochi si barba seamana cu sotu .Sper sa nu i se schimbe ochii ca-i pun lentile de contact.
Alexandro,tu ti-o furi,zau asa!Si asta...asa...gospodareste.Fata nu ti-o fost pe la nas sa-mi zici sa nu ma supar???pai asa ma cunosti tu pe mine?io faceam bashcalie de 'mneata si tot io sa ma shucaresc (vai ce limbaj portuar pe mine dar zau daca nu ma prinde bine bejul).Nu ma suparai fata draga .Cat despre decizie...tu asteapta!!!!Eu raman la parerea mea.Asteapta!!!!
Vladi tu si sotul ce ma indemnati sa scriu dar eu abia am timp de cusut un chilot,doi.Poate o sa scriu epopeea constructiei casei noastre.hai sa va zic ca deja au inceput "sfatuitorii".Andrutzo fii pe faza.
Sa nu pui brad in curte !!!nu e bine!!!
Sa nu faceti casa mare...ce va trebuie hardughie!!!
Mama, totul functional!
ce iti trebuie baie asa mare(am zis ca o s afie de cel putin 16 mp) si sa va faceti niste rafturi asa din rigips imbracati in faianta.
Nu va faceti baia verde (eu vreau una verrde cu portocaliu numa'de-a naibii , zau desi nu da deloc rau combinatia) ca e chiar tziganesc.
Nu va puneti magnolie in curte (eu visez la o magnolie) ca aia intai infloreste si dupa aia face frunze si.....
Neaparat sa aveti beci..mai tii un butoi o damigeana cumperi banane le tii la intuneric
Huoooo!!!!da cate banane credeti fratilor ca iau?O remorca?
Aaaa! sau iei pepeni cum mancati voi (noi suntem devoratori de pepeni indiferent de culoare si marime) faci un transport cu gipu'si descarci ai toata vara rece cand vrei!!!!
deja au inceput si deja m-am certat cu ei.Ca sa nu va spun ca tata s-a autonumit sef de santier.Ca....se cearta el cu muncitorii...El?care nu e capabil sa aleaga cartofii in piata ca nu e frumos ca "jicneshti" omu'de la taraba.
revin ca s-a trezit mister muscolo(mi-a venit sa-i zic musiu dar ma gandeam ca ma ia Nafi la ture ca i-am furat titulatura lui Ricky.
Pupici!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI BRIZA!!
DENISA foarte frumoasa Maya! Si tu, asemenea! Tare bine va sta amandurora in roz. Pozele de la munte mi-au starnit nostalgii… mi-e dor!!
ANCA sa-i fie de bine lui Codrin ce-a servit!
OANA, IRINA, SANZI sa va traiasca puii mici ce-au sarbatorit astazi prima jumatate de an! (cu totii sunt nascuti in aceeasi zi cu mama mea si mi-s dragi de doua ori mai mult din acest motiv)
VLADI, ca de obicei tu spui ceea ce face bine sufletului! Imi rezerv timp si pentru mine, putin e drept pentru ca nici nu am nevoie de mai mult… eu-s genul care as face totul de gat cu copiii, asa mi-s de dragi. Frumos ai scris despre bunatate; pare a fi un sentiment in om pe cale de disparitie de aceea oamenii care inca mai sunt astfel merita pretuiti!
ANDIRA drum bun si timp minunat!!! (nah, si eu gandisem ca Ela si Denisa… la bb4)
ELLA si eu as vrea magnoliu in curtea din casuta la care, deocamdata, visez!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput