Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

n.am intrebat inainte sa plec, ca proasta intreb acum
ceva pastile pt frica de avion, va rog sa nu fie nici naturale plante etc, ceva tare de tot dar care sa nu ma adoarma ca tre sa stau cu copiii
nu de alta dar la dus am plans am facut ca toti dracii de la turbulente, i.am tras lui leo una sau l.am ciupit tare nu mai stiu, oricum am facut urat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

salutam fetele cochetele,

ei, in zi de sarbatoare ca doar am facut 5 luni, am fost brambura toata ziua, si pana si Lucas mi-a spus ca trebuie sa-i fac o cinste de ziua lui Codrin..Asa ca inghetata, prajiturica , suculetz am si pentru voi, si pentru care doreste la asa o ora tarzie o cafelutza,,,cu placere!

Pup toate fetele, care ne-au facut urari de bine, desi eu nu sunt intotdeauna pe faza cu sarbatoritii

Revin dupa ce mai citesc cate ceva!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Felicit toti iepurasii serbati ieri si azi si le ofer cate o portie zdravana de laptic

Andira Codrin e pe LP de la 2 luni si un pic. Acuma e si diversificat..avem 2 mese solide si 3 de lapte in 24h. Haine avem 74 si 80. Depinde de marci si modele.

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Roxana bine ai revenit pe meleaguri ...spanioleUite ca a trecut si concediul stresant de Romania...si inca cu bine, fara incidente

Ioanactdaca Justina e in puseu de crestere poti sa-i dai si la 2 ore -2 si jumate, chiar daca e LP. E destul de marisoara ca sa nu mai aibe colici de la asta.

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Babyangel, LA MULTE LUNITE SI ANISORI pt Codrin!
RAmy, LA MULTI ANI sotului tau!
Ileana, zici ca vrei kilograme????? Iti dau euuu!!!!! Cate vrei, am 15 de dat si le pui unde vrei tu. Hai, e super-oferta, mai ales ca am ajuns in Targoviste. Iti dau PM, poate reusim sa ne intalnim de duminica incolo.
Oana, ce frumos ca i-ai luat tort, eu aveam gand sa ii fac unul acum, la 6 luni, dar din pacate nu e tati acasa, a trebuit sa plece in Germania cateva zile si parca fara el nu are farmec.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

n.am intrebat inainte sa plec, ca proasta intreb acum
ceva pastile pt frica de avion, va rog sa nu fie nici naturale plante etc, ceva tare de tot dar care sa nu ma adoarma ca tre sa stau cu copiii
nu de alta dar la dus am plans am facut ca toti dracii de la turbulente, i.am tras lui leo una sau l.am ciupit tare nu mai stiu, oricum am facut urat

POZE

parca te si vad tuflindu-l pe Leo!
Stiu ca nu-i de ras da' n-am putut sa ma abtin, ai un fel de a spune de ma prapadesc de ras inainte de a incerca sa raspund.
Pentru starile de greata provocate de raul de inaltime exista tot soiul de medicamente in farmacii insa si la bord (pot fi intrebate stewardesele) si presupun ca au ceva si pentru atacurile de panica provocate de zbor. Poti intreba la farmacie si sigur iti pot recomanda ceva insa nu stiu daca se elibereaza fara reteta (de genul extraveral, xanax, calmogen etc)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Multumesc, Ami si Happyjoy de raspunsuri, inseamna ca mai avem de exersat pana inghite bine. Sunt mirata ca inghite asa greu din lingurita, pt ca in maternitate ii dadeam lp cu lingurita, nu aveam lapte. Si sorbea de numa', nu avea treaba. Cred ca a uitat cum se face, intre timp...

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Tot eu cu rotavirusul (Miria e naspa, se ia ).
Pt cine e interesat, vaccinul si rapelul se fac amandoua pana la 24 saptamani de viata. Iris are 20, deci ar fi putut face, intr-o singura doza. Numai ca a trecut prea putin de la BCG - 3 saptamani, si tr sa treaca min 4-6 saptamani.
In plus, sunt vreo 5-6 tulpini.
Irina sper sa aiba oarece imunitate, pt ca acum mi-am dat seama ca exact asta a facut ea anul trecut la mare, la bulgari, chiar din a doua zi. Atunci Nati n-a luat, sa vedem acum.

Concluzia e ca nu i-am mai facut vaccinul lui Iris, din cauza BCG-ului facut la 4 luni.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Multumim pentru urari! Si scuze ca intru asa de rar, sunt singura cu fata toata ziua, sotul meu e de munca intr-una si seara tarziu reusesc si eu sa intru sa mai citesc pe net, dar mi-e o leneeee sa raspund. dar azi am vrut sa va multumesc pt urari! Va doresc si eu voua si copilasilor vostri multa sanatate si numai bine.
Azi pentru ca am facut 5 luni si am fost si la control, avem 7700 gr!
Si ne-a zis sa incepem cu putin suc de morcov. Eu oricum i-am dat fetei de catvea zile o lingurita la 2-3 zile de suc de nectarina, noi cu asta am inceput diversificarea (mancam eu o nectarina si ea balea la mine, foarte atenta si i-am dus un pic la gurita nectarina si dadea sa suga din ea si m-am gandit eu ca daca ii dau o lingurita cu suc n-o fi bai, in cel mai rau caz faca mai mult kk, si-asa era cam constipata. )
In rest plimbare toata ziua, ieri am dofost si la am vauzt prima oara marea de aproape, am si intrat un pic cu piciorusele in apa. Cam tarziu abia la 5 luni, mai ales ca stam la mare, dar acum am avut ocazia.

Va pup si sper sa reusesc sa tin si eu pasul cu voi, macar la citit!
toti iepurasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira nu cred sa ia asa de mica..si cele mari deja sunt imune
silvana nu a luat si a fost viral 100% ca in afara de leo, mama si tata a mai avut un prieten copilul lui si inca vreo 2...

rebiana da buna idee cu xanax sau calmogen, extraveral avea mama dar nu m.am gandit
si ca mi.ai adus aminte, o doamne asta cu raul zice leo cere la stewardesa ceva pt diaree...zic ma mie imi vine sa inebunesc nu sa ma c....

POZE

Mergi la inceput