Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 14
larisel spune:
ayanna Nu, nu cred ca e o alergie. Sper sa NU! Dar am citit (si pare logic) ca este posibil ca pe timpul caldurilor mari sa apara intolerantze TEMPORARE la lactoza. Eu incerc varianta asta cu lp delactozat. Eu de la 7 luni am renuntzat la lp ha, dar oricum nu conteaza pt ca pb le au ambele fete.
Cartzile de retzete (sunt mai multe sau erau ) nu le-am trimis eu...Trebuie sa le cauzti mai in urma pe email...
Legat de urechea Alenei...plange cand o ating in zona...nici macar nu mi-am dat eu seama ci maica-mea...
oani Nu prea le las in fundul gol mult timp...pt ca nu le place si urlaaa...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
larisel spune:
Wow cum arata...... din pacate monti e fara fructe......si avocado a disparut de pe piatza Constantzei ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
oani_2002 spune:
Fara fructe deloc? Atunci mai bine ca nu m-am apucat de citit, ca era degeaba. Eu nu pot fara fructe!!
larisel, despre rina am trimis eu 2 carti pe mailul comun. E un fel de disociata, dar mult mai permisiva. Ai zi de proteine, de amidonuri, de carbohidrati si de vitamine. Fructe in fiecare zi, pana la pranz si salata de varza sau castraveti sau salata verde (mai sunt cateva) in oricare zi. In plus sunt retete pt fiecare zi, timp de 90 de zile.
Mami de +
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Simplicity felicitari! Haircut Maiei sa-i treaca! Noi am fost la medic si ne-am intors cu retete.:( Mara rosu in gat, eu amigdalita. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
multa sanatate amandurora
cris_mario spune:
haircut imi pare rau k a cazut din pat micuta Maia ...ma bucur k nu e nmk grav
lucia felicitari ptr dintisor
haircut spune:
Neata!
Multumesc de cafea, CrisM!
Oani, Ayanna, CrisM
Larisel, eu i-am luat de la farmacie DEFLAMOL, e un unguent cu care am scapat rapid de eritem gemanutele sa scape repede de problemute
de Maia Ilinca (29.01.10)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui larisel Mai lansez si eu o intrebare: voi cu ce tratati eritemul fesier si cu ce faceti intretzinerea, cosmetica normala? Ma refer strict la crema, nu la toaleta, aerisre samd...Folositi aceeashi crema pt tratament si pt intretzinere? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
buna
eritem urat a facut si kiti cand a fost deranjat la burtica si i-a mers fff bine cu sanosan cu zinc. pus in strat mai grosut la fundulet, un pic pe fese si pe oute, ptr ca se iritase si acolo. am cam vazut ca de la iaurt imi face asa, nu de la fructe. i-a trecut in 2, max 3 zile. in rest ii dau tot aceeasi crema, dar mai putin si strat mai subtire.
mai devreme ziceai de iritatie de la caldura. la caldura avem si noi probleme de am ajuns si la temperatura 38.6 si apoi s-a iritat rau pielea. solutia dermatologului solutie castelani si inca ceva (daca vrei iti dau exact ce si cum) dar la noi a mers cu 3 dusuri pe zi (eu il bag in lighenus sau in chiuveta). si a inceput sa bea si apa de cateva zile.
si sper sa scapi repede de micile sacaieli.
Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)
AMR 6 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Am admirat pozici......o dulceata cavalerul cu ochi albastri...yamiiii... PS...am indraznit sa schimb data albumului ca sa apara printre primele... |
nu ma pricep cum se face dar merci frumos!
AMR 6 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cris_mario neataaaa am cu muulta friscaaa LML puilor de azi Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
merci de coffee! bunaaa raaau
AMR 6 pan'la nunta