Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Sa pupam si noi sarbatoritii zilei:

LML BbTeo Plateea sa va bucurati de Pastaiuta voatra draga!
LML Andreea Maria Happyella sa traiasca gogosica frumusica!

I-am admitat in poze ca sa le transmit putina energie pozitiva...asa ...de dimineata!

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi..multumim crs de cofe...
io n-am av net pana acu...asa ca....

oricum si acu tot prost merge....

din ce mi-aduc aminte, ca am recuperat...

ayanna...scuze de exprimare...intr-un fel io mai zic in gluma la partea femina...shtoarfe...sau shtorfete mici...asa..ca suna melodios la urechea mea....fara a avea legatura cu sensul cuvantului in sine....

acu de reteta mea...am pus la foc..capetele de peste( crap si somn)...cu morcov, cartof, rosii, telina, pastarnac...si f putina sare...de aici...am luat zeama...+ legumele care pt el le-am fiert intregi...si le-am pasat
apoi cartoful, carne putin morcov si juma de rosie + zeama le-am pasat...de consistentza piureului...
probabil e mai indicat salau, pastrav...DAR...cum nu am gasit vii...am preferat sa-i dau din ce-a prins tasu...

in ceea ce priveste...gazelenia...pt ca in constructia mea ...sunt( am fost) o pers cu talie..asa la primul ochi...zici...ei..e bine...dar stii..e faza aia..sa te simti bine tu cu tine...sa nu veziaripioarele...si alte chestii care te deranjeaza...

LML..tuturor sarbatoritilor.....un pupic special pt moldovreanul nostru drag....si pt doamna...care nu stiu dom'le ce tot face de nu mai ne trateaza k nicio bunatate( cris.d)

larisel...io n-am zis-o cu vreo intentie legat de 2 feluri...am doar ia sa incerc si io...si vad ca merge...nu sic ca ii voi da in fiecare zi...dar vad ca-i place.
legat de rina...ti-a spus oani ce si cum

legat de eritem..habar n-am....io sunt la pamant in ceea ce priveste sfaturile medicamentoase...pt ca jiji nu s-a oparit nicio data desi i-am dat doar dupa baie cu crema la funduletz...dar l-am schimbat destul de des.

legat de dieta mea....(repet...nu sunt un exemplu....nici macar in ceea ce-l priveste pe jiji...nici retetele de mancare nu le respect la mine functioneaza f bine..din ochi...)
fetili mele...sa nu faceti ca mine....decat daca e musai sa dati repede cateva kile...
io azi am fructe si...desi pe parcursul saptamanii...nu mi s-a parut f grea dieta...dimi m-a cam trantit...ce-i drept...de la 68 luni..azi aveam 64.80....dar te cam stoarce de puteri fara sa-ti dai seama...
ce-i drept acu sunt ceva mai motivata..sa incep o dieta sanatoasa...nu stricta...dar pot fi incadrata .....la ....ASA NU...

jiji a adormit in scaun...dupa masa de fructe....cu htza, hatza..asa ca tre sa stau cumintica...pt ca nu are un somn profund ca atunci cand era mic... tresare..la zgomote...se trez..si io tre sa fiu pe faza cu hatza...

pup si cand imi aduc aminte ce vroiam sa mai zic....mai prestez

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

salutare si de la noi...

multu de coffee cris m..

hai sa va zic bucuria mea..ieri am scos niste zgomote ciudatele pe gura si matzuca mea Diana s-a uitat la mine atenta si a inceput sa rada in hohote..si radeam si eu cu ea si in acelasi timp plangeam de fericire..sunt atat de happy

acum....multa sanatate Miremia si Simplicity

larisel eu ii dau cu bepanthen...nu a avut nicioadata pb (singura data- cand am uns-o cu sudocrem)

nu in ultimul rand

Dam si noi un pupic pentru sarbatoritii zilei

BBTO si Andreea

asa...era sa uit...Decenuela nush de ce iti mai trebuie diete..si alea alea...esti gazela fato.....am vazut pozele de la mare..se vede ca va iubiti..ai o dulceata de baiat...

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,fetele,mult de coffee cris m

miremia,multa sanatate tie si lui delfi cum a trecut noaptea?

pup norutza mica sa-i treaca si ei raceala

haircut,nu te invinovatzi pt caderea maiei...se mai intampla...

larisel,imi pare tare rau de probl cu eritemul...eu fol la alex penaten si nu am avut nici o probl...dar cred ca e legat mult de alimentatie eritemul ,indiferent de crema folosita...singurele probleme cu radu au fost legate de tubul digestiv...vorbesc din experientza cu el ...cand vei descoperi ce anume nu tolereaza inca gemanutzele,atunci vei scapa de eritem...

am vazut puiutzii xelei dulci si veseli asa cum ii stiam; pe kiti scump si cuceritor (deja umbla ); pe jiji indragostit cat incape de mami lui ...se intelege ca nu se pune problema de concurentza cu vreo shtoarfa ...sau shtorfeta mica

felicitari norutzei pt cel de-al doilea dintisor

alex este stirb in continuare

lucia,sa va fie de bine concediul!

oani mult succes cu rina!
decenuela,esti tare motivata!succes si tie!
io tac...stiti vb aia? the rest is silence...

poze noi cu zgubi?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

LML bbTO si andreea!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetele si multumim de gandurile bune!
LML Teo si Andreea!

Oani din fericire febra am avut-o eu. Ea tusea de vreo 2 saptamani dar f rar, insa de 2 zile tusea cam mult + ceva mucisori in gat. M-am speriat pt ca noi am umblat in gasca cu verisorii, iar cel mic a fost diagnosticat cu bronsiolita plus ca cel mare tusea ingrozitor.

De dormit am dormit relativ bine amandoua, bine ca nu mai e canicula pt ca ne-a fost interzic AC-ul.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

vazut si io poze cu kiti....vaai ce m-au vrajit ochisorii lui...frumusel foc....va zdobi multe inimi mai incolo

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

vazut si io poze cu kiti....vaai ce m-au vrajit ochisorii lui...frumusel foc....va zdobi multe inimi mai incolo

31.12.2009 Roxi de Diana

Kiti in chiuveta e fenomenal!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mda...l-am adormit pe jijik...si sa declar esecul de azi cu pranzul...

mi-a mai ramas ciorba de ieri..si am zis..hai sa decongelez...avocado cu piept de pui...si ce ce i-oi mai fi pus atunci....

papat jiji supik...care avea gust si era f buna...si deodata felul 2 fara gust..a luat 3 lg..si n-a mai vrut...asa ca i-am dat toata supik si jiji....saracul nu se ssaturase...mai astepta...facuse ochii mari la mine....i-am pus un strop de sare potasik in avocado...n-a vrut deloc si nici nu l-am fortat....l-am luat frumusel...l-am pus la tt...si gata..ce sa-i fac...va cina mai devreme( orez cu lapte)

mi-a fost mila de el, saracutzul...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

unde ati gasit voi sare potasica? ce e aia, care e diferenta fata de cea pe care o punem noi la mancare?

Mergi la inceput