Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
xela_07 spune:
haircut - ma bucur ca ti-a placut magazinul smyk. eu de la ei mai cumpar haine ptr cei mici si de pe la kiabi.
miremia - multa sanatate!
eu tot nu stiu ce sa fac cu masa de pranz la C. e grele ca nu vrea ce-i dau eu, dar intodeauna baga ca spartul ce am eu in farfurie. azi i-am dat supa de gaina cu putine galusti mai mult sa-l incerc ca tot protesta la mazarea oferita. normal ca i-a placut si ar mai fi vrut . tb sa ma gandesc serios ca daca imi spuneai acum o luna ca EU o sa-i dau asa ceva de mancare la copil inebuneam .... clar nu e otrava dar ...
noapte e cu cantec rau de tot, se trezeste f f f des. dintii eu nu-mi fac sperante ca ies prea curand dar stau si ma gandesc CAND TRECE? cand era mai mic dormea tun de la 20-21 pana pe la 1. acum se trezeste de 5 ori in intervalul asta . of of mai mai
ratusca - mai pe seara cred ca apar cu atomicii pe la tine prin zona daca nu plec la cumparaturi.
nikole - tot in suferinta ??
dandanaG spune:
larisel la un moment dat nici la noi nu mai functiona nimic, a mers cu crema perini preparata un farmacie
de atunci vreau sa-ti zic ca nu s-a mai iritat si nici nu-i mai dau la fiecare schimb de scutec, il ung decat dupa baita
pt gemanute sa treaca problemutele
dimineta : para+banana
pranzul esec si la noi, i-am facut ciorbita cu perisoare din carne de pui si cu putin bors , fff buna si am adaugat si o lingurita de iaurt dar fiindca la pranz era f obosit a luat cateva lingurite si a inceput sa se frece la ochi cu tot cu supa si sa maraie ca l-am pus la tzatza, a mancat si a adormit
mai pe seara reincercam cu ciorbita, daca nu iaurt cu branza calcica
pufuletii bolnaviori
Sanatate multa!
LML Daria,Stefan si Madalina
LML Teo si Andreea
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
myky791 spune:
buna ziau si de la noi.
cam tarziu dar rapsund si eu la sondaj: da eu folosesc premergatorul. vine dupa mine prin casa mai pauc sa mai fac acte ceva.cu 2copii acasa e greu sa i timp sa el faci pe toate.
cu giulesti si eu sunt demoralizata... fara cuvinte
ieri la pranz lam lasat sa doarma, eu in balcon luam rufele d epe franghie... cand am inlemnit cand lam auzit urland am realizat imediat ca cazuse din pat. era cu fata in sus, mi sau inmuiat picioarele... ce sa mai... naspa.. lam linistit relativ repede dupa vreo 3 ,minute si lam urmarit toata ziua sa nu geama sa nu scnceasca sa nu aiba un alt comportament fata de cel uzual. singura schimbare a fost ca: a dormit de la 10 pana la 5.30 cand s atrezit pt papa. el de obicei se trezea pe la 2,3, si de pe la 1 incepe asa se foaiasca si ii adu cand suzeta cand apa... dar aseara a dormit neintors. desigur ca este doar o coincidenta cu cazatura....
cu meniul eu am inceput sai dau ciorbita adik la supa care o faceam ii pun putin bors si il mai las sa fiarba vreo 15 min si gata borusl. asa ii place si mananca tot.
cu iritatia si noi avem dar azi ma duc la dct ca bubitele mai mici iau trecut dar are unele mai mari asa de vreo 3 zile care nui trec. dak era alergia ceva ii apareau si pe corp nu? oricum ma duc azi la dct sa vad ce si cum.
in rest mai avem catevba zile si plecam la munte!!!
si uitam se vede si dintele number two langa primul.
gata va pup pe toate
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
si uitam eu folosesc sudocrem la fundulet cand este iritat si ii merge d eminune dar pe manute va dca nui trece chip
miremia multa sanatate tie si delfinitei.
larisel ma gandesc sa nu faca alergie temporara la lapte? dar are cateva bubite mai mair dar numai pe manute. vad eu azi la dct. acum vreo 2 zile iam dat fidea cu lapte. dar avea dinainte vreo 2 bubite. sa vedem...
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 unde ati gasit voi sare potasica? ce e aia, care e diferenta fata de cea pe care o punem noi la mancare? |
de la farmacie..e fc praf si nu contine..sodiu..parca asa...oricum mi se pare ciudata
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
evyme spune:
Buna ziua!
Am intrat pe fuga sa nu ne dati disparuti, mai suntem si noi pe aici, dar cu ceva probleme cu so_acra, asa ca mai rarut cu forumul. De la 1 sept. o sa ne mutam la nasa mea de botez pana vedem daca reusim sa facem si noi un imprumut la banca pt o casuta a noastra Din pacate, acolo nu vom avea net, asa ca pana vom face noi abonament nu voi mai putea intra Miercuri plecam si noi la mare pt 4 zile ( Ioana pt ajutor), probabil ca voi mai intra pt ultima oara sambata cand revenim sa va spun impresii...
Si ca sa raspund si eu la sondaje, premergator nu stiu inca daca sa-i iau sau nu (initial am zis ca nu-i iau, dar cand il vad cum se chinuie toata ziua sa se catere pe orice ca sa stea in picioare, si cat este de fericit cand il sustin sa mearga, ma gandesc ca poate totusi nu va fi mare bai daca-l pun si pe el cateva minute pe zi)... Pt fundulet folosim cu mare brio Bepanthene dupa fiecare schimb de pampers (il spal si-l las si cu funduletul gol vreo 5 minute, ca e tare incantat sa alerge prin pat asa) si pana acum n-am avut nici o problema cu iritatiile...
Dl. Sebi papa bine tot ce i-am dat pana acum (i-au placut tare mult brocoli si ardeiul, a papat foarte bine si cand i-am dat si galbenus de ou, mai putin incantat a fost de ficatelul de pui, dar mai incercam si in alte combinatii).
Si... pe langa cei doi dintisori de jos urmeaza sa iasa o masea!!! Este posibil? De cateva zile imi tot urla la pranz, iar azi cand i-am dat cu Calgel i-am dat peste tot si am simtit ceva pe mandibula in partea din spate in stanga... M-am chinuit sa-i dau limbuta la o parte si se vede intr-adevar un punct alb acolo...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 0,5 kg... si apoi inca 3, daca se poate
Beatrice1982 spune:
eu recuperez cap asta........pana atunci delectati-va cu un rasarit de soare de aici de al mine, azi dimineata..............
http://picasaweb.google.com/105682667473231210984/RasaritDeSoareCuOrhidee#
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
cris mmersi de cafea........
ce faceti?
ce face Alexandra?
nu ne-o areti sa o vedem si noi un pic...o tii pentru tine, ai?
te temi ca o fura baietii...........................
ayannna[/]pup eu pe mami de zgubilice.........asa mami sa tot aiba toti copii ca tine..................
mi-e dor de postarile tale............asa mai multe si la sentiment.......
decenuela........ frumossss spui tu acolo cand multumesti pentru ce ai.........pacat ca uneori trebuie sa se intample lucruri urate in viata si in lume, ca sa ne dam seama totusi ce lucruri si oameni nepretuiti avem in viata.........
mamidepuiuti
doua nurori??????????????hmmmmmm nici n-ai pretenttii.................
elefantica bine ai revenit si spor de stat la tara pana la toamna!!!!!!!!!!!!!!
[b]simplicity si daca nu avem bani sa le luam jucaii de varsta lor?
si pe tine si pe ariana
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
simplicity spune:
simplicity si daca nu avem bani sa le luam jucaii de varsta lor?
si pe tine si pe ariana
[/quote]Eu doar am spus ce mi s-a spus si mie la curs,in ideea ca ofer o informatie in plus,dorinta mea a fost de a impartasii cu voi niste informatii oferite si mie....fara nici o alta intentie.... de ex.eu fetei mele i-am pus intr-o sticla de jumatate(de plastic) niste chestii zornaitoare....se mai joaca cu linguritele de plastic sau capace de plastic(de la castronelele ei)....
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity simplicity si daca nu avem bani sa le luam jucaii de varsta lor? si pe tine si pe ariana Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
[/quote]
buna idee........................
hai mai veniti cu idei din astea...............sa vedem ce jucarii putem improviza din motive de criza si lipsa de bani.....................
oricum acum prefera tot ce pot ei roade mai bine si asa cum zici tu simplicity care zornaie cat mai tare...................