Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

simplicity stai linistita ca nu am inteles eu nici o alta intentie,.........................iti multumim ca ne impartasesti ce inveti acolo,............
eu am intrebat asa..si vezi ca ai venit cu o idee buna...............si pot fi inca multe, dar sincer nu am avut timp sa MA GANDESC SI EU LA ASTEA................mno nu stiu

oare e totul in regula cu Ivan al meu?

azi dimineata a papat la 6 jumate 150 ml lapte praf
la 10 si un pic a paapat niste fructe mar si para ca banana nu i-am dat ca era un pic constipat.....si am pus si niste cereale....................atat a fost

de atunci apropae incontinuu doarme......pana la 5.................
la 5 a papt o bucata de branza cu o juma de banana si apoi peste o ora a baut vreo 60 ml lapte.................

atat io-a fost mancarea pe azi....................

ma innebuneste.....................
nu a mai facut asa never ever....................
febra nu are
acum s-a trezit e vesel...........

am uitat sa va zic sora mea e gravi.............si maine dimineata merg cu ea in cluj la dr..................abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa spuneti in gand o rugaciune pentru ea..va rog eu din suflet...sa fie bine si la anul sa faca parte virtual, ca altfel nu prea e ea cu calculator forumuri sau chestii din astea, zice ca nu are rabdare.............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

unde ati disparut????????????????

TOATEEEEEEEEEEEE?????????????????????
aoleuuuuuuuuuu

nopate buna ca dimineata ma trezesc la 5.....................ioiiiiiiiiiii

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara si noi la spartul targului!

Xela, scuze ca nu ma fost pe faza, noi ne-am plimbat azi prin parcul mare, nu te-am vazut

Haircut, stai linistita cu cazutul din pat... sa-ti amintesc ca Andrei a cazut de pe canapea la 2 luni? Si pare OK, nu? Sau poate de-aia rade la toata lumea?

Dece, ma bag sa ma uit la poze acusa, sa vad si eu gazela! Si tot nu mi-ai spus de unde iei spanac!

Bea, no comment cu rasaritul tau de soare... mi-e dor de vacanta!

Evyme, succes cu achizitia casei! Si UAUUU! Deja mergeti???

Si acum noi: ne impingem in piciorute foarte tare, deja nu mai pot sa ii dau sa pape seara pe perna ca se impinge in picioare de zboara pe parchet! Si azi i-am facut prima poza in picioare, cam facatura ce-i drept, pt ca l-am pus sa se sprijine cu antebratele de spatarul canapelei (adicalea statea de fapt mai mult in maini, nu in picioare)... dar orisicat!

Am uitat sa intreb: pufuletii vostru plescaie din limbuta? Ca al meu m-a innebunit, scoate la zgomote cu limbuta de zici ca o testeaza ce si cum!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Noapte buna, nu mai umblu cucuvea pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Sara buna!

Intru putin..

felicitari Bea pt sora ta.Sa dea Domnul sa aibe sarcina usoara si bebe sanatos!

Sanatate multa Marei si Arianeica am inteles ca sunt bolnavioare..

Apropo, Simplicity, multumim ca ne impartasesti ce inveti la curs. Eu apreciez mult de tot si oricum e corect si logic ce spui tu acolo.

Pt bubite de la caldura mie pediatra mi-a recomandat sa o spal cu lipikar bauma, cica se gaseste la sensiblu si e vreo 50 delei..

la iuria iritatiile trec cu bepantene

premergator...nu stiu daca o sa iau, in principiu nu, ca stiu ca nu e recomandat..nici sora mea nu a avut..

oare ce vroiam sa mai spun.....

maine dimineatza plecam acasa....nu prea ne-am relaxat, defapt nu ne-am relaxat mai deloc, a fost ca orice zi doar ca am schimbat peisajul si i-am cunoscut pe Tomaca si Tudor! Tudorel zambicel (e zambaret nevoie mare).O sa pun poze de acasa!
Era cat pe ce s-o cunosc si pe danaG, pe patriot si pe Ioana dar n-a fost sa fie..

abia astept sa scap de concertele lor care tin pana la 12 noaptea si m-au disperat ca avem camera chiar lg restaurant si se aude ca si cum am fi pscena

stiu ca maine tre sa ma inarmez cu rabdare ca ne asteapta un drum lung..
dar macar stiu ca ajung la iasi unde nu mai e canicula

LMA pufuletilor pecare i-am ratat...

ma duc sa ma uit la poze ca am auzit ca avem "prospaturi"
pana se face 12 sa termine astia cu "vedetele" lor de cantat ca sa pot si eu sa ma culc..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

So I'm back... vecinii nu au somn, asa ca by default nici eu
Lorex, se pare ca suntem colege de suferinta... tu macar ai peisajul!

mai caut una alta pe net, in principiu sunt pe aici cu un f5 din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Sunt si eu!!!! Ce fac fetele? Vrem si noi pe prima pagina inapoi, please.

Hai sa va mai spunem si noi cum suntem, ca asa e frumos. Deci: (nici nu stiu cu ce sa incep)cu cele bune - la inima nu s-a modificat nimic ceea ce sa zicem ca e bine (astept din tot sufletul sa ne zica doctorul ca s-a rezolvat astfel incat sa nu mai stau langa ecograf si sa simt cum de emotie fac indigestie si trebuie sa ajung urgent la toaleta dar trebuie sa fiu langa copilul meu), Maria se dezvolta ca un copil normal, ceea ce si este, rade si vorbeste toata ziua, sta in fundulet dar nu inca singura.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Sunt si eu!!!! Ce fac fetele? Vrem si noi pe prima pagina inapoi, please.

Hai sa va mai spunem si noi cum suntem, ca asa e frumos. Deci: (nici nu stiu cu ce sa incep)cu cele bune - la inima nu s-a modificat nimic ceea ce sa zicem ca e bine (astept din tot sufletul sa ne zica doctorul ca s-a rezolvat astfel incat sa nu mai stau langa ecograf si sa simt cum de emotie fac indigestie si trebuie sa ajung urgent la toaleta dar trebuie sa fiu langa copilul meu), Maria se dezvolta ca un copil normal, ceea ce si este, rade si vorbeste toata ziua, sta in fundulet dar nu inca singura.

Felicitari pentru vestile bune! Sa dea Domnul sa aveti parte numai de asa ceva de acum incolo!

Mergi la inceput

Mda, mai incerc o data... sa dorm adica... sper sa nu ajung la concluzia ca numai "6 e norocoase"

Noapte buna din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Eu sunt super stresata si stresanta cu un nenorocit de cantar... nu reusim sa fim si noi la greutatea normala, asta e!!! are 5,700 si ceva, ca nu o mai cantaresc zilnic ca mi se duce laptele. E plina de pete rosii, dungi rosii, mor cand o vad, si mai ales dupa baie cand e apogeul. O sa incep un tratament cu homeopate, si sper sa mearga, ca nu am incredere in doctorii alopati neam.

Am inceput diversificarea cu stangul... face alergii - le zic eu ... la mai multe chestii care le-a incercat. Acum mananca doar mere, pere la cuptor si piersici de la hipp, supa e cu morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel si LP si cereale si cam atat. Si tot face caca cu mucus!!! Greu e nene cu copil, asta e clar. Si cand ma gandesc ca exista o vorba "copii mici probleme mici, copii mari probleme mari" imi vine sa urlu ca Shakira in Wolf.

Dar ca sa nu fac un tablou gri... uit de toate cand rade, si o face des.

Mergi la inceput