Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Cate ceva din urma...

decenuela Eu supele le fac cremoase dar mai "subtziri" decat piureurile (nu blenduiesc toate legumele, aleg cateva, mai mereu morcov si roshie si inca ceva ce-mi surade pe moment). Nici piureurile nu le fac prea tari pt ca nu mi le mananca, deci au tot o consistentza cremoasa (cam ca smantana groasa), depinde si de ingrediente.
Eu am mai zis ca dau 2 feluri ca asha mi se pare ca mananca ele mai din toate grupele de alimente necesare zilnic dar este destul de greu si costisitor ca timp. In plus sunt acoperita daca nu le place vreo "retzeta" noua.

Dieta disociata nu am putut niciodata s-o tzin. De ex eu nu pot sa mananc peshte gol, trebuie musai cu mujdei sau salata. De rina nu am auzit. Poate detaliezi cand ai chef...

yasmine

ayanna Iti raspund eu: kukta = oala sub presiune sau "oala-minune".
In combinatziile de alimente m-am inspirat din farfuriile noastre, de la mult mai experimentatele sora-mea si maica-mea, dar si din cartzile cu retzete pt bebelushi...muulte...Parca erau si pe contul comun. Daca le vreti vi le pot trimite din nou pe emailul comun dar peste vreo 2 luni, ca le am pe pc-ul de la Cta.

Carnea o blenduiesc fin-fin ca toate celelalte alimente. Astazi am incercat orez cu lapte si l-am lasat un pic mai zgruntzuros...mi l-au scuipat si nu au mancat deloc... Era asha de bun cu vanilie si scortzishoara...si bineintzeles indulcit.
Eu fac cam 250-300 ml supa-crema in care se regaseshte ori un piept de pui (destul de mic) ori o pulpa mica. Aici sunt 2 portzii, dar nu mananca tot...

ratusca Dieta ta nu-mi surade...nu ca n-ash avea ambitzie, dar nu e de durata, deshi rezultatele pot fi rapide si consistente, dar cred ca nici macar...

simplicity Nu prea ash fi de acord cu ce ai zis tu legat de jucarii...adecvate varstei...Teoria e teorie, dar practica a demonstrat in primul rand ca nu toti bb-lushii se dezvolta la fel si fiecare are ritmul lui propriu. S cine stabileshte care jucarii corespund carei varste? Producatorii? Si daca ar fi sa tzinem cont de instructziunile de pe etichetele jucariilor...de exemplu pe premergatorul meu scria dupa 11 luni (la ce folos atunci... cand multzi bb-i deja merg pe piciorushele lor?), sa nu mai zic de majoritatea jucariilor de ne-firma din magazinele noastre pe care scrie "dupa 3 ani" (din varii motive)...jucariile in cauza sigur nu vor face atractzia unor copii de 3 ani...eu vad cel putzin la nepotzii mei (de 4.5 si 6.5 ani si la bb-lushele mele de 8 luni). Teoretic e logic, dar mai departe...
Si chiar in cazul piramidei cu inele...fetele mele se joaca cu ele de mai demult (adevarul ca nu am bagat de seama ca era jucarie 1+)...si nu baga doar in gura. Bine, nici nu asheaza cerculetzele unele peste altele in ordinea marimii...dar si le pun pe mana sau pe picior sau le plimba prin gura si "fac ca indienii"..chiar este jucaria lor preferata. Si vreau sa le mai iau una la fel pt ca au una singura si ori le-o "impart" ori le-o dau pe rand.

miremia Insanatoshire grabnica! simplicity Si voua!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Multumesc pentru raspuns...eu ma mai inspir si din mesajele pe care le lasi in general pentru fete.
Cartulia cu retete am s-o caut pe mail-ul comun, probabil ca in momentul cand ai trimis-o era altceva prioritar pentru mine ca nu-mi dau seama cum de am ratat informatia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu ma duc langa pisicuta bolnavioara...sper sa avem o noapte usoara (mai devreme aveam 39 temp si ma gandeam cu groaza la noaptea care ma astepta). toti pufuletii si pe mamicile lor.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Noapte buna si usoara, fara probleme...sa fie delfinita bine si tu sa te odihnesti...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annaiss

buna seara
noi mai dupa cortina, dar am fost si plecate cateva zile

despre noi ce sa va spunem, avem 8,500kg si 70 cm si am facut ieri vaccinul de 6 luni. Am plans un pic ca altfel nu avea nici un farmec si am scapat fara febra.

ca meniu avem 2 mese diversificate, de obicei fructe cu branzica, si legume mai nou cu carnita de pui

larisel noi am folosit mereu bephantene, si nu am avut probleme de eritem fesier

mamica de elfa Arya Miruna

ne bucuram sa auzim de voi...sa intri mai des...eventual si niste poze ceva sa ne convingi ca bebelina e asa cum ne-o descrii...

Mergi la inceput

Mai aveam putin si-mi raspundeam mie...n-ar fi fost rau sa ma trimit nitzel la culcare...

Am recuperat acum pentru stelutele ratate de-a lungul timpului cu mesajele mele luuuungi...

Va tzuc de noapte buna...si ma duc langa zgubicea mea...

Promit ca in noaptea asta sa nu va mai tulbur somnul cu 'elucubratiile' mele nocturne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

mai apuc si eu sa o felicit pe dariuta astazi?
LML Daria scumpa!

si si pt Stefan si Madalina

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ayanna mersi! se rezolva si cu drepturile...ca nu vreau sa strigi dupa mine pe strada ca nu am dat si eu acolo ceva...

haircut wb! multumim! mai fac sondajul,...il actualizez

il schimb dupa fiecare kk, nu il las mai mult de 10-15 min cu kk...de obicei face fete-fete cand face kk si noaptea nu face deloc. nimic deosebit in rest la toaleta, daca e rosu atunci e sudocream.larisel

noapte buna fetele!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Uf, ce greu a fost. Am prins ultimele secunde

Noi azi am fost mai casnici, spalat masini de haine, asteptat muncitori, curatenie dupa muncitori...de-astea, de-ale casei.
Luc s-a distrat de minune cu tastatura mea veche, pe care am schimbat-o. A stat vreo 20-25 de minute in fontoliu, cu tastatura in fata, amuzandu-se copios apasand pe butoane.

MIREMIA - imi pare rau pt delfitza. Chiar vroiam sa va intreb cum de ati ajuns la medic, dar vad ca a avut febra. sa treaca repede si delfitei si mamicii

HAIRCUT - Maia mica! Nu te necaji, se mai intampla de-astea. Nu-i putem proteja la nesfarsit!

LARISEL - of, mititelele. presupun ca le poti lasa mai mult prin curte in funduletul gol si poate asa trece mai repede. Nu stiu, zic si eu...Eu folosesc Eryteal de la Klorane si un preparat de farmacie cand e groasa rau, cu ceva antimicotic si ceva antibiotic. Ar trebui sa o intreb pe mama ce compozitie are...

Mami de +

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

mai apuc si eu sa o felicit pe dariuta astazi?
LML Daria scumpa!

si si pt Stefan si Madalina

Mami de +

La fix...
...multumim mult de tot...

Si cu ocazia asta...urez si eu LML pufuletilor de 20...BbTo si Andreea...

Uitandu-ma pe lista cu aniversatii am cautat cu privirea doar datele de 20 si era cat pe ce sa o trec si pe Cris_d in urarile de LML...

Mergi la inceput
Mergi la inceput