Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
eu una sigur nu am cum sa particip, asa ca o sa ma delectez cu poze si povesti la voi:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Pana acum am primit numai raspunsuri de la cine nu poate veni ![]()
V-ar avantaja mai mult sa facem pe 28 august ? Asa ati putea ajunge ? Daca raspunsul e pozitiv pentru mai multi papanashi, facem un efort si organizam chiar si asa, din scurt. Imi iau laptopul la munte si organizez de acolo, am internet la pensiune ( am probat acum 2 ani )
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
33+ cu
la purtator
Piciulika spune:
... nici pe mine sa nu va bazati, ca nu pot veni.
De organizat... imi lipseste timpul. ![]()
Dragelor, din scurt, ca baietii sunt maraiti - ploaia?!
Multumesc de umeri, de disponibilitate, de incurajari. Sunteti prea bune cu mine.
Tuturor: 

...
(Chiar asa disperata suna postarea aceea a mea...?!)
Cred insa ca e un proces pe care trebuie sa-l trec cam singura (spre disperarea sotului). Ca o fi de la prolactina, o fi de la 'telekt (sau lipsa lui), dar pasul asta e ('iarasi si din nou', cum bine isi amintise Teo) greu de facut.
Alex a refuzat mancarea solida cateva zile, nici cu tzitzi nu se inghesuia. (Apoi am facut legatura: o fi vaccinul?)
Azi a mancat iar. Bine. Am reusit sa ma imprietenesc cat de cat si cu masina de muls inchiriata. Deci am pungute de lapte. Si pana la urma e vorba de doar doua zile pe sapt. cand el ar trebui sa stea 9 ore (9-18) la Jacqueline. Off, Doamne! Noroc ca stiu ca e perfecta si minunata...
Ne antreneam deja de 3 saptamani, merge ok. Soacra e aici si ma ajuta intr-adevar. Asa pot creste gradual timpul la J - acum suntem la "9-15" - asa voi putea sa-l aduc mai iute acasa si compensez in alte zile la servici, timp in care ramane acasa cu bunica.
Gata, v-am scris placintoi,
sa nu va faceti griji de noi.
Ne bucuram langa voi - apropos: felicitari, cuscra (de fapt nora!
) pentru dintzisori! - ne intristam de boli, dar... raman in cochilie o vreme. Cred.
Pup bolnaviorii - in frunte cu Sabina! - si pe curand!
P.S. Alex da ture la tarc ca troleu', umbla fantastic si nu oboseste deloc! Dupa 3 ture e cu gura pana la urechi de incantare si continua!
Face doar 7 luni!
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Avem primul dintisor! Alex, venim din urma! Ieri am avut vaccinul de 6 luni, cu ceva intarziere din cauza celui BCG, foarte curajoasa si cuminte Sofi a mea! La revizie stam bine, 7,650 si 68,5 cm. Dar mi-a bagat dr asta un ghimpe in suflet...cica vede o usoara asimetrie la picioruse si sa mai consult un ortoped. Noi am fost la cel mai bun ortoped din zona si totul a fost ok. Dar o sa mai mergem la cineva pt linistea mea. Desi stiu si eu ca pliurile inegale nu mai sunt demulu un semnal de displazie. Acum ce sa zic, intre o dr de familie si un conf chirurg ortoped cu f multa experienta, clar ca merg pe mana celui de-al doilea. Cu papica totul merge minunat, am inlocuit deja masa de dimneata cu un bol mare de fructe, la pranza papam si supa si pireu de legume cu carnita, la masa de 17.00 papam cereale. Trebuie sa ma uit de la ce varasta se da iaurtul ca as mai alterna dupa-amiaza cerealele cu iaurtul. Apa nu prea ne place, nici ceaiurile, singurul care o incanta e Baby Drink si apa cate un pic la insistentele mele. Cam asa despre micuta Ana Sofia, de fix o saptamana nu mai e alaptata, laptele s-a dus treptat, asa ca din fericire, nu a trebuit sa iau nimic, eu sunt fericita ca am reusit sa o alaptez exclusiv 6 luni. Trebuie sa fie minunat si mai mult ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
superbe vesti

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani tuturor celor, mici si mari, care poarta numele de Maria
Luy, eu accept propunerea ta indiferent de data,totul este sa fie ok si pt tine, poate te pot ajuta si eu cu ceva, macar anul acesta.
pt ochioasa Maria, de la Cristi.
Noi pregatim bagajele, in seara aceasta plecam spre Bucuresti, asa ca de maine va tinem companie la canicula

va urez o zi minunata
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
La multi ani fericiti si multa, multa sanatate sarbatoritilor de astazi!
Mario – Alexandru de mami betty78
Maria-Teodora de mami Luy
Andra Maria de mami alina.clau
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Maria Teodora de mami bikmaria
Ana-Maria de mami magdaz
Raisa-Maria de mami Si_Bv
Briana Maria de mami annitha_cl
Daria Anamaria de mami Dony74
Maria de mami danielaradu
Rebeca-Maria de mami bebeka
Maria Diana de mami tzuc
Maria de mami tomasa
Andra Maria de mami nikol31
Flavia Maria de mami pitic-03
Lisa Maria de mami adimercedes
Maria Diana de mami oanacris28
Paula Maria de mami navicula
Iris Maria de mami Ripley
Amalia Maria de mami danyelle005
Amalia Maria de mami crissintibun
si pentru....
Mariana, multa sanatate, fericite si iubire alaturi de minunata sa familie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 La multi ani fericiti si multa, multa sanatate sarbatoritilor de astazi! Mariana, multa sanatate, fericire si iubire alaturi de minunata sa familie! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Yaia spune:
La multi ani, Emma (aeperju)! Toti sanatosi si fericiti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Buna! Am revenit acasa.
La multi ani draga Emma!
Sa ai parte de o bebelusa sanatoasa si frumoasa si o viata fericita alaturi de frumosii tai!
Pentru tine:
www.youtube.com/watch?v=deO2mE6NGyI&feature=related" target="_blank">Your song-Elton John& Alessandro Safina
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Din ce imi amintesc ca am citit pe drum:
Gabriela sa iti traisca iepurasa frumoasa si papacioasa!!!
Piciulika esti cerebrala si de aici un pic teama de despartire de bebelus. E de inteles

. O sa vezi ca voinicelul Alex se va simti perfect la Jacqueline.
Ana imediat scriu PM in legatura cu polemica despre parola.
Sa aveti un inceput de saptamina minunat!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle