Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

cu fructoza si/ lapte prospat
asa deci, 'calariti' forumul asta si mai sunteti si pe cai mari. super vestile!!!!!!!!!!!!! ma bucura teribil

madalina. bernix felicitari pt samburel!
sa nasteti la termenul termenului copii frumosi si sanatosi! Pe mamica fit si pe domnisoara baticutz/pupacila/balacila/disco le-am admirat
Robertzelul apare pe undeva prin poze?

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Piciuliko, pt tine, sa te mai inveselesti un pic ;)

http://armonii.blogspot.com/2010/08/cum-am-devenit-mama-care-sunt.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Yaia tort cu papusa a avut la mot, dar parca i-as mai face ceva in genul acela, poate pus peste un alt tort si cu o trasurica-n decor. Si as vrea sa vina toti copiii costumati sa o pot imbraca si pe ea intr-o rochita de printesa, vedem...

Eu nu cred ca ea sa-si aminteasca de tortul de la mot. Important e sa ii faci ce-ti cere ea. Prezinta-i variantele si las-o sa aleaga, sa fie fericita de ziua ei.
Si sa stii ca eu as imbraca-o in rochie de printesa chiar daca ceilalti copii nu ar reusi sa vina costumati, important e sa se simta ea speciala de ziua ei, ca poate ceilalti copii nu pot veni cu costume. Poti sa le zici parintilor, chiar si daca vin cativa, tot e ok...si ti-am zis, chiar daca nu ar veni niciunul, Puppi tot merita sa fie printesa de ziua ei. Ma gandesc sa faci ceva invitatii haioase din carton sa le dai copiilor si poti mentiona acolo de costume. Si cine vine, bine, cine nu, iarasi bine. Poti lua tu niste coifuri din carton pentru cei care vin fara, niste ochelari din plastic, nasuri rosii de clovn, peruci colorate...aici se gasesc ieftine pentru astfel de ocazii. Si poti da fiecarui copil care vine ceva sa se 'costumeze'. Si astea pot fi si pe post de patry favours, sa le ia copii acasa, sau le poti pastra pentru anii viitori.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

da, da, si eu vroiam sa spun ca as imbraca-o pe Puppi exact cum vrea ea de ziua ei si as face exact ce tort vrea ea.
Nu conteaza cum se imbraca ceilalti, ei nu observa diferentele astea iar parintii daca au ceva de carcotit....sa fim seriosi, ce ar avea de carcotit?
Eu care nu fac torturi va admir f tare pe cele care reusiti, si eu daca as fi in stare as folosi abilitatile mele in folosul copilului:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Avem primul dintisor!

Alex, venim din urma!Ce faci, cuscra draga? Hai mai da un semn! Te imbratisez tare-tare!

Ieri am avut vaccinul de 6 luni, cu ceva intarziere din cauza celui BCG, foarte curajoasa si cuminte Sofi a mea!
La revizie stam bine, 7,650 si 68,5 cm.

Dar mi-a bagat dr asta un ghimpe in suflet...cica vede o usoara asimetrie la picioruse si sa mai consult un ortoped. Noi am fost la cel mai bun ortoped din zona si totul a fost ok. Dar o sa mai mergem la cineva pt linistea mea. Desi stiu si eu ca pliurile inegale nu mai sunt demulu un semnal de displazie. Acum ce sa zic, intre o dr de familie si un conf chirurg ortoped cu f multa experienta, clar ca merg pe mana celui de-al doilea.

Cu papica totul merge minunat, am inlocuit deja masa de dimneata cu un bol mare de fructe, la pranza papam si supa si pireu de legume cu carnita, la masa de 17.00 papam cereale. Trebuie sa ma uit de la ce varasta se da iaurtul ca as mai alterna dupa-amiaza cerealele cu iaurtul.
Apa nu prea ne place, nici ceaiurile, singurul care o incanta e Baby Drink si apa cate un pic la insistentele mele.

Cam asa despre micuta Ana Sofia, de fix o saptamana nu mai e alaptata, laptele s-a dus treptat, asa ca din fericire, nu a trebuit sa iau nimic, eu sunt fericita ca am reusit sa o alaptez exclusiv 6 luni. Trebuie sa fie minunat si mai mult

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

foarte bune vesti, felicitari, ai acuma fata mare:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Yaia & Sabina multumesc pt sfaturi . Normal ca o sa-i fac ce tort doreste, de fapt vreau sa-l fac dar unde, ca nemtii astia nu prea lucreaza cu fondant ci imbraca tortul in frisca si nu prea iese cum as vrea. Iar la forme ciudate se uita ciudat la mine. Oricum ne uitam amandoaua la poze cu tortulete si zice "oau ce frumos mami, asta-l vreau" si la urmatorul la fel. Dar din cele care-i plac am sa o pun sa decida si ma prezint cu poza la cofetarie si de nu mi-l fac incerc eu (aia cu 2 maini stangi la asa ceva ) dar ma bazez pe reteta Sabinutei cu care sper sa reusesc sa imbrac tortul, egal ce forma o fi, important e sa placa printesei.

Coifulete si alte chestioare am, dar ar fi mai frumos sa fie toti costumati, oricum majoritatea copiilor sunt dinfamilie (7 la nr) + 3 vecini + un trandafir (daca reuseste sa ajunga, noi speram) + 3 copii de la prietene.
Insa trebuie sa ma organizez cu totul cumva inainte sa plecam, caci venim pe 06.09 si apoi pe 11 sau 12.09 as face petrecrea si poate si-n saptamana respectiva mai hoinarim. Pt Egypt, am luat ca si anul trecut pt Turcia, lumanarica, baloane, ghirlande sa decoram camera si sper sa-i faca un tort dragut si acolo.

Tot mai haraie in piept, dar tuseste foarte putin; suntem cu Salbutamol-ul in continuare si sper sa se refaca in totalitate pana la inceputul saptamanii.

Teo in Hurgada o sa stam, la www.pickalbatros.com/danahurgada/index.htm" target="_blank">Dana Beach Resort, 95% din turisti sunt multumiti si-l recomanda. Sper sa fie totul ok, am ceva emotii din cauza caldurii. Noi am mai fost in 2005 tot in Hurgada si ne-a placut si-am suportat si caldura, in perioada 14-28.08 si sper ca si Puppi sa fie bine.

Edit: www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel Dana Beach Resort-ch_ub-hid_70434.html" target="_blank">Aici se pot vedea foarte multe poze si filme facute de turistii multumiti. Din tot ce-am citit e foarte curat, mancarea buna, au un loc de joaca in apa facut nou anul acesta, e direct la strand, personalul f amabil si multe altele de care sper sa fim incantati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mamici dragute, cum va convine data de 4 septembrie pentru petrecerea de 3 ani a papanashilor ? Eu nu ma angajez sa o organizez decat daca este in primul sau al doilea weekend din septembrie. Dupa aceea sa nu mai contati pe mine, ca-s putin ocupata .
Dar n-am nimic impotriva sa se ocupe altcineva, daca doreste - doar sa fie amatoare care sa dispuna de timp, ca ar fi pacat sa se strice traditia.

Ca locatie propun hotelul unde am facut in primul an, ca mi-e mie mai usor cu organizarea. Dupa experienta celor 2 ani, sunt convinsa ca va fi spatiu suficient pt participantii de anul acesta ( nu va mai fi ca in primul an, cand toti piticii au venit insotiti de ambii parinti si a fost aglomeratie ).

Astept raspunsurile voastre in privinta datei care va convine cel mai mult. Tare mi-as dori sa facem o petrecere frumoasa si anul acesta, cu multi participanti !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 33+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza organizati cind doriti. Noi vom fi plecati in perioada aceea' tare mi-ar fi placut sa vad burtica live. Lasa ca o sa vad printesa mica dupa. As dori oricum afis si orice alta memorabilia .

week-end frumos tuturor.

nu am reusit sa mai sun la o ora decenta.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Luy, in data de 4 sept eu teoretic ar trebui sa fiu in spital (cu putina treaba sau proaspat iesita din spital . Daca ar fi petrecerea cu o saptamana mai devreme, sa zicem ca as mai avea o sansa sa particip. Oricum majoritatea decide, mai ales ca si atunci totul e incert...
Mi-as dori tare mult sa fim alaturi de voi dar daca nu va fi posibil sunt convinsa ca va veti distra de minune. organizatoarei cu burtica.

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput