Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 4
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Salutare fetelor! Am intrat sa va spun ca suntem bine acum, ne-am revenit, doar eu am ramas in urma cu somnul rau de tot, as dormi intr-una. Cecilia am fost cazati in Saturn la un hotel, dar la ce am vazut in ultimul timp la tv cred ca este o problema generala, foarte multe persoane care se intorc de pe litoral prezinta aceste simptome, cica caldura excesiva ar fi de vina. Bernix felicitari pentru sarcina, esti o fericita mamico, auzi la ea singura, relaxare maxima. Myral felicitari pt baietel, esti o mamica tare incercata. ![]() Luy concediu placut la munte si stai cuminte perioada asta si mai ales pe caldurile astea, bine ca nu mai trebuie sa mergi la serviciu. ![]() Adelina este bine acum, si-a revenit surprinzator de repede, imi era groaza doar la gandul ca la ea enterocolita se manifesta tare urat. Azi am intrebat-o ce vrea sa se faca cand va fi mare si a spus ca vrea sa mearga la "dadinita". Doamne ajuta! In rest nebunii si multe perlute. Mamica de Ana#8211;Adelina (24.09.2007) ![]() |
asta era si motivul pentru care te-am intrebat unde ati fost, am multe cunostinte care au patit-o anul acesta si ei si copii la mare, dar nu numai la noi ci si in Bulgaria.
si incearca sa te odihnesti macar cand doarme printesa "dadinita", desi stiu ca este mai greu.Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
aniast72 spune:
Dragele mele, cu atatea pagini scrise in scurt timp, mi-ati facut-o la modul cel mai original. M-am apucat eu sa scriu frumos acum cateva zile, n-am apucat sa termin si am salvat in "Draft", am mai deschis ulterior si am mai scris, iar am salvat si azi....hotarata fiind sa deschid draftul sa termin si sa trimit, ma trezesc ca forumul ma anunta ca incerc sa raspund la un subiect inchis, drept urmare am pierdut tot ce scrisesem, toate realizarile noastre, toate povestirile despre Vladi... 
Asadar, revin pe scurt felicitand din suflet noii bebelusi si noile burtici. nu pot sa nu recunosc ca ma bucur enorm pentru fiecare dintre voi. 

Noi ne-am tot plimbat incepand din iunie: in Turcia 10 zile, la Mamaia 2 saptamani iar acum suntem la Busteni de 2 saptamani, refugiati de caldura unde mai stam pana luni. Inconstienta la mine de data asta e maxima, in afara de hainutele lui Vladi de 0-6 luni calcate si puse in pungi nu am pregatit absolut nimic. Trebuie sa amenajez camera lui Vladi (cumparat mobila si accesorii), trebuie sa cumpar ustensile noi pentru bb, lenjerii, prosoape si alte cele necesare. Sper sa ma ajute timpul sa termin tot pana la nastere. DPN-ul e pe 6 sept insa dr zice ca o sa nasc undeva pe 1-3 sept (pe 3 sept e si ziua lui Vladi
) Sincera sa fiu ma cam indoi de asta avand in vedere puhoiul de nasteri care au inceput la noua odisee (ai vazut, Luy?)
Probleme au fost, sper sa se fi rezolvat...am descoperit la un pap's un HPV 16 cu high risk care ar fi dat indicatii catre cezariana. Dupa studii pe net, discutii cu prof. Vladareanu si consultatii in familie am decis sa ne asumam riscul si sa nasc tot natural, riscul de infectare al fatului fiind de 3% in cazul in care in vagin ar fi condiloame. La control ginecologic normal nu apar asa ceva, in jur de 19-20 august o sa fac si o colposcopie dar in principiu decizia e luata. Dupa nastere voi face analize indeaproape, tratament pentru marirea imunitatii, tratament cu care sper sa scap de virus.
Vladi e in forma, la munte ne mananca urechile, in 2 sapt a luat jumatate de kg in conditiile in care am avut tot timpul probleme cu mancarea lui. Am scapat de pampers, de biberon, povestim multe, filozofam si asteptam cu nerabdare sosirea bebelusului.
Am si eu nevoie de un sfat de la mamicile cu experienta de bb 2: Vladi ma tot intreaba cum o sa iasa bebelusul din burtica. Eu ce sa-i spun? faza cu barza nu mai tine...
Chiar insista pe subiect si eu tot ocolesc raspunsul...
Va las acum ca mi-au venit baietii din plimbare, ii trimit Sabinei un
imens si sanatate mlta de pe versantul opus ei. (Sabina, stiu ca esti la Busteni dar nu te-am deranjat nici macar cu telefon pentru ca stiu starea ta si stiu ca n-ai chef de socializare.)
Pupici tuturor, nu stiu cand organizati intalnirea pentru 3 ani a copilasilor, mi-as dori tare mult sa putem participa dar totul e incert deocamdata pentru noi.
Andreea,
cu
(AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Andreea, vorbim saptamana viitoare daca mai esti, ca vizite scurte imi fac mare placere, mi-a mai venit inima la loc...
Trebuie sa recunosc, noptile alea cu dureri au fost f epuizante dpv psihic. iar acum imi dau seama ca si fizic, bine ca ua trecut, pfiuuu.
mMandarinuta, sanatate mamei, ce rau trebuie sa fi fost in spital cu entoroclita:(, nu doresc nimanui sa stea in spital in bucuresti....
Bine ca bb a scapat doar cu mucisori.
odata am sa scriu impresiile mele....mai las sa treaca timpul...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
bai, apropos de vladi, si gh s-a ingrasat. e ditmai barbatu de 14 kile.
si a inceput sa desneze! o sa sa fotografiez sa va arat, de unde credeam ca e bata la asa ceva;)
despre parola, eu sunt de acord cu Slippers....nu cred ca a primit altcineva din afara grupului acces la mailul nostru.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:
Sabina, luni plecam la Ploiesti si sigur nu mai venim cel putin pana nasc dar nu-ti face griji, ne-om vedea noi si la munte vreodata ca doar amandoua avem "buletin de Busteni" si ne petrecem destula vreme si pe-aici.
, sanatate multa!
Andreea,
cu
(AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Am si eu nevoie de un sfat de la mamicile cu experienta de bb 2: Vladi ma tot intreaba cum o sa iasa bebelusul din burtica. Eu ce sa-i spun? faza cu barza nu mai tine... Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
La noi a functionat "mami si doamna doctor fac o vraja"
. Dar deh, Miruna e fata si mai artista asa, de felul ei si chestia asta a coafat-o bine

slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Sabina despre parola, eu sunt de acord cu Slippers....nu cred ca a primit altcineva din afara grupului acces la mailul nostru. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Uau ce protocolara esti... Pana acum eram Ana nu Slippers

slippers76 spune:
Ma tin de doua zile sa scriu asta, dar parca m-a apucat strechea si sunt in priza non stop.Stiu ca pe la ora asta bantui si tu (dupa cum vezi, nici viata mea nu-i cu mult mai usoara din punctul asta de vedere
) so...
Picio, been there, done that, remember? Capul sus! Adaptarea noastra la noua situatie (job, despartire, program schimbat) e mult mai greoaie si mai supusa inertiei decat a picilor! N-am urmarit indeaproape subiectul (recunosc!), dar Carpatina spunea ceva de sosirea soacrei. Stiu ca se pune problema de Tagesmutti si pentru Alex, dar cel mai bine pentru toti (cred eu si ia-o ca o parere personala)e ca macar el sa ramana intr-o stare cat mai aproape de obisnuinta (casa, obiceiuri, mirosuri, familiaritati), macar pana va dezmeticiti cu totii si intrati pe fagas. Si cred ca in maxim o luna intra lucrurile " pe sina". Si apoi, dezmeticiti, puteti lua decizii in cunostinta de cauza. Si sunt absolut convinsa ca Radu te secondeaza stans
. Si sunt pe aici si eu (un pic pierduta in spatiu si timp, dupa cum vezi, astea sunt orele la care "filozofez" si eu, dar mail-ul si telefonul sunt open la orice ora pentru plans pe umar sau schimb de experiente, just in case

![]()
Sabina spune:
pai era vorba de parole, chestii oficiale...:-))
nu, de 2 nopti nu ma mai droghez si nici nu ma mai doare.
in schimb am esuat in frigider.
5 zile am manact absolut infernal, m-am ingrasat imens.
De azi cumintenie, ca dupa aia daca ma mai ingras imi maresc astia doze , Doamne fereste.
probabil ca faza asta bulimica a venit dupa epuizarea aia cu spitalul si durerile, da nu mai stau sa psihanalizez, o termin si gata.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Marunzika spune:
'neata!
Multumim pt sustinere
, Puppi e mult mai bine, dar mai inhaleaza azi doar de 3x, ieri 4x, iar marti si miercuri am bagat la 2-2,5h. Gradinita am lasat-o pe dupa concediu desi s-ar fi dus mitititca asa cu o placere.
Bernix felicitari si-o sarcina usoara si-n bebe sanatos. Foarte frumoase pozele de la mare, cel mai mult mi-a placut ce-a portret in care se vad stropii de apa, iar Ana tine ochisorii inchisi, e o scumpete.
myral sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos. M-am uitat la filmulet, doamne cat de mic era
.
aniast72 oau, ce putin a mai ramas pana la intalnirea cu bebe. Nastere usoara si-un bebe sanatos
.
Erina vazut Dariuta cu micul print
. Ce mare s-a facut David si ce frumosi sunt amandoi
.
Nana pupici pe burtica
.
luy nici nu-mi vine a crede ca mai ai si tu foarte putin si esti mami de 2 fete cucuiete
.
Yaia tort cu papusa a avut la mot, dar parca i-as mai face ceva in genul acela, poate pus peste un alt tort si cu o trasurica-n decor. Si as vrea sa vina toti copiii costumati sa o pot imbraca si pe ea intr-o rochita de printesa, vedem...
Sabina japonica pare usoara reteta, am sa incerc si eu
.
Un we linistit si racoros.